Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dia85
    26. Ožujak 2021. 15:27

Mtbica iščekujem nestrpljivo, nek je sretno ☘..nadam se da radiš nešto lijepo na suncu i odmaras dok čekaš 

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

• Pmak
    26. Ožujak 2021. 15:27

Nadalica

Women name ❤️❤️❤️💪🏼Ruskaa da jedna uzasna bolest za koju nema lijeka 😥 ali eto sta da radim, popijem koji normabel kada vidim da bol ide na gore i ignorisem i idem dalje..
    Pmak, mattan bas tako, ali razumijem i njega, kakvi su mu roditelji i kako su ga odgajali on je opet perfekt, sa godinu dana ga dali u vrtic, posle vrtica ga cuvala jedna stara komsinica preko puta njih, samo je prespavo kod kuce doslovno.. opet je bolji sada nego na samom pocetku, vidi se napredak i trud ❤️ meni je to tesko i gledati jer sam ja odgojena u porodici s max ljubavlju.. Jadan on.

E, to je to. I moj je imao sličnu obiteljsku pozadinu. Mislim, i dalje je ponekad ljenivac, no to je toliko zanemarivo i rijetko, rjetko i zaista je požrtvovan otac i muž. No trebalo mu je godinu i pol ravno da "nadođe". Ko dizano tijesto

On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
    spontana trudnoća 2014.
    AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
    1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac

• Pmak
    26. Ožujak 2021. 15:38

Nadalica

.  Koji frajer a 💪🏼

Mali smješko.. Taj će ti pričati 100 na sat. pripremi se na to (mene nitko nije upozorio).
    Vesela, predivna beeba!

spontana trudnoća 2014.
    1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Ožujak 2021. 15:39

MISS

Lykka zao mi je,hrabro naprijed 💪
    MTB iscekujemo s tobom .koliko je pozeljna da bude beta danas?

Sad je već teško procijeniti jer se na ovim veličinama više ne dupla pravilno. Nakon 6000 se dupla u više od 4 dana (štogod to značilo). Bitno je samo da je osjetno veće nego zadnji put.
    Došao je nalaz, ali sam na sastanku i ne želim ga otvarati dok nije gotovo, ne želim početi ridati usred sastanka. 

💔💔💔

Dashuri
    26. Ožujak 2021. 15:41

Piškila sam sad. Nema nita 😔
    Nemojte me vikat. Bas nisam mogla izdrzat.
    Znam da je tek 7.dan, da nije prvi urin. 
    Al ja sam debil i volim sebi pokvarit dan. 
    https://ibb.co/B2YGzV6
    Ovde ni Bajo ne moze izmislit sjenu. 😭

05.12.2022 💗

petra30
    26. Ožujak 2021. 15:43

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

MISS

Sad je već teško procijeniti jer se na ovim veličinama više ne dupla pravilno. Nakon 6000 se dupla u više od 4 dana (štogod to značilo). Bitno je samo da je osjetno veće nego zadnji put.
    Došao je nalaz, ali sam na sastanku i ne želim ga otvarati dok nije gotovo, ne želim početi ridati usred sastanka.

♥️♥️♥️♥️ 🤞

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

Dashuri
    26. Ožujak 2021. 15:43

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

MISS

❤❤❤❤

05.12.2022 💗

Samara
    26. Ožujak 2021. 15:45

Mtb, mislis ne zelis ridati od srece 🤞

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• Pmak
    26. Ožujak 2021. 15:49

Skrati sastanak. Ajmo, petak je, što se radlo radilo se, ja želim sretno započeti vikend!

spontana trudnoća 2014.
    1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac

Samara
    26. Ožujak 2021. 15:51

Čitala sam nešto napreskokce da spominjete čišćenje sredstvima. Ja prvih 3 mjeseca nisam čistila sredstvima jer em mi je smrdilo em nisam to željela udisati. Muž je jednom tjedno sredstvima "očistio" 🤭😆 ako se to tako može nazvati kupaonu, a ja sam podove samo prošla parnim čistačem. Nakon 3. mjeseca trudnoće sam ja opet preuzela ali sam nakupovala Limes prirodne proizvode. Bila sam malo skepticna ali sam se preporodila. Ne trebaju mi ni rukavice, predivno miriši i čisti ko zmaj. A sve prirodno možeš kosu prat s tim ako želiš 😁

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.