Mattane trebam.te nesto pitat.. jesi tu? 😀
Evo meee
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
MajaRingeraja i ja sam sad u tvom klubu. Preskocila 2 dana, krenula citat danasnji pa dokle dodje 🙈🙈
Ubi me poso.
Hvala ti 😘 I tebi sretno s uzgojem jaja ❤❤
Taljanski 😂😂😂😂😂
Tinaa, mislim da jos moras pisat 😜 Cini se obecavajuce i nadamo se da nije brevacid.
Matkisa nista nevidim, ali vjerujem Bajo! To su blaste? Sutra je kljucno 😎 Js uopce ne znam zasto je manemoj na crnoj listi, kad dobro zbori 😎😎
Woman Name znaci cetvrtkom se isplati ici u TA 😜😜
TirelessIvy sretno, nisam znala za tu stimulaciju. Je li to ono sto je Inter spominjala, duga stimulacija?
Andela nova prilikaaaaa, juhu!! Sretno 😜❤
Nina985 😞
Cool, Simba - Case study ❤😎😜😊
Manemoj, zbilja? MTBica jejubomorna na nase drustvo 😎
Najdraze mi kad dodjem na kraju dana, a od moje najdraze Bajo linkovi istekli 😭😭😭😭😭😭
Ali ako manemoj zivi za taj osjecaj onda 😍😍😍😍
Lucy je pak komentirala `divne' pa sad mogu masti na volju sta je na slici (.)(.)
MTBica beba i dalje kopa ❤
Miss Ivy sreeetno 😍😍
oharascarlett14@gmail.com
Women_name ma sad sam se malo smirila i odlucila da ce se ova bebica rodit ziva i zdrava da nemoram brinut vise, da lijepo raste i da ce u 11 mjesecu bit uz mamici i taticu
Vuky imala sam 9 transfera ne odustaj, ja se borim 5 godina tesko je i ja sam puno puta odustajala ali vrijedi se borit mora kad tad uspjeti
MTB side umirem hahahahha 🤣🤣🤣
Moji sogorica i sogor svaki petak ostave 3 djece s time malu od 2 godine sve krivi i svekru na spavanje pva mala place do 1 u noc meni je to mucenje ja sam im odma rekla da si to zaborave, moje je dijete moje i za njega sam se borila a ne da od 7 dana 3 bude kod nekoga
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Mattane trebam.te nesto pitat.. jesi tu? 😀
Evo meee
E de mi reci tko je tebi uzeo briseve prije FET-a? Jel u bolnici ili tvoj soc gin? I tko ti je dao terapiju ono za stertokok kad si imala?
I još nesto, tko te uputio na ono ispitivanje za andolsku astmu? Ne sjećam se gdje si rekla da to ideš
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
AMH 22 . Pomagajte. Jeli to puno, malo, dovoljno. S obzirom da mi je 35 god. 🤷♀️
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
MajaRingeraja i ja sam sad u tvom klubu. Preskocila 2 dana, krenula citat danasnji pa dokle dodje 🙈🙈
Ubi me poso.
Taljanski 😂😂😂😂😂
Tinaa, mislim da jos moras pisat 😜 Cini se obecavajuce i nadamo se da nije brevacid.
Matkisa nista nevidim, ali vjerujem Bajo! To su blaste? Sutra je kljucno 😎 Js uopce ne znam zasto je manemoj na crnoj listi, kad dobro zbori 😎😎
TirelessIvy sretno, nisam znala za tu stimulaciju. Je li to ono sto je Inter spominjala, duga stimulacija?
Nina985 😞
Cool, Simba - Case study ❤😎😜😊Manemoj, zbilja? MTBica jejubomorna na nase drustvo 😎
Najdraze mi kad dodjem na kraju dana, a od moje najdraze Bajo linkovi istekli 😭😭😭😭😭😭
Lucy je pak komentirala `divne' pa sad mogu masti na volju sta je na slici (.)(.)
Miss Ivy sreeetno 😍😍
Pa isplati se da, ako gledamo na doktora 😂 Nebi se zalila da me on porodi 😂😜 lik je baš zabavan, pricljiv, meni je ok i izgledom (iak je jako visok, inače to nije moj izbor 😂), vidim da je aktivan i u politici, nije loše 😂😁 imala sam osjećaj kao da sam na kavi 😁
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Women_name ma sad sam se malo smirila i odlucila da ce se ova bebica rodit ziva i zdrava da nemoram brinut vise, da lijepo raste i da ce u 11 mjesecu bit uz mamici i taticu
Vuky imala sam 9 transfera ne odustaj, ja se borim 5 godina tesko je i ja sam puno puta odustajala ali vrijedi se borit mora kad tad uspjeti
MTB side umirem hahahahha 🤣🤣🤣
Moji sogorica i sogor svaki petak ostave 3 djece s time malu od 2 godine sve krivi i svekru na spavanje pva mala place do 1 u noc meni je to mucenje ja sam im odma rekla da si to zaborave, moje je dijete moje i za njega sam se borila a ne da od 7 dana 3 bude kod nekoga
Tako je 😁😁❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Vuky nema odustajanja! Nitko nije došao do cilja tako što je odustao! Samo hrabro naprijed
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Ubi me poso.
Taljanski 😂😂😂😂😂
Nina985 😞
Cool, Simba - Case study ❤😎😜😊Manemoj, zbilja? MTBica jejubomorna na nase drustvo 😎
Miss Ivy sreeetno 😍😍
Ma znala sam ja da si mi ti najdraža 🥰🥰🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Miss_Ivy, i bolje ti je da ne znaš. Svo znanje dođe sa neuspjesima, uz malo sreće, nećeš ih proći i ostati ćeš u prekrasnom neznanju.
Ruska1986, nisam bezveze tako napisala.
*.Women_name.*, ja se isto ne petljam u tuđi odgoj, ali moja djeca će moći prespavati okolo tek kad budu malo starija i sposobna izboriti se za sebe. I da, ima vremena, većinu života će spavati daleko od mene.
vuky, ma kud prestara sa 38, ne pričaj gluposti. Ajde se par dana odmori, a onda ćeš krenuti sa slaganjem popisa pitanja.
Meni je UZV 31.3. osim ako ne bude razloga da dođem ranije.
Ina85, AMH ti je taman.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji