daly56, na žalost, trudna si. Dosta mladih cura padne u tu zamku, samo se malo trljaju i kao neće biti ništa. Jebiga, sad je to to, trudna si i s obzirom na simptome, rekla bih da su blizanci. Odi na podforum Trudnice i tamo se druži sa curama do termina.
daly56 Tako sam i ja ostala trudna s prvim djetetom... ije potrebno da svrsi u tebe.
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
MTB nisam uspjela vidjeti sliku i nemam baš iskustva sa ugrušcima (osim sa ovima nakon hsg-a kojih je bilo mali milion kroz tri-četiri dana krvarenja, nekih full sitnih i onih "jetrenih" nakon uklanjanja jajovoda), a nadam se da će se ubuduće cure ohrabriti na stavljanje slika jer iz njih možemo puno puno naučiti i olakšati si u kriznim situacijama.. jest da je kao gadljivo, ali to je sve dio naših ženskih tijela i podržavam za ubuduće da se i takve stvari objavljuju na forumu. Ti nam svima prtiš put i probijaš granice i ja te zbog toga jako jako vrlim, ali to već i znaš
Od sveg srca se nadam i vjerujem da ćeš se vratiti sa pregleda sa dobrim vijestima, i da je tvoja bebica samo mala zajebantica… Mislim na tebe, šaljem zagrljaje i pozitivnu vibru🧸
Sbjelisizločka jedna. Nek ti je sa srećom🍀
Zasto si makla potpis 🤔🤔🤔 jel i ti nesto skrivas... aurora 🤩🤩 cccc
Mtb sretno danas 🥰
Mattan sretan rockas sa zakasnjenjem... jesi piskila?
Marinela sretno 😘
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Dobro jutrooo prijavljujem drugu crticu tj.sjenu na 5dnt, inače nastavljam svoju tradiciju, ako se neki sjećaju i prošli put sam testirala 5dnt.. 🤭🤭🤭 a sad daj Bože da tamni 🥰😇. Sretno svim curkama danas 😘
Draga MTBica, sad sam vidjela sto se u medjuvremenu izdogadjalo, zelim ti sreću na pregledu.
Sliku vise nije moguce otvoriti.
Kad sam ja imala rani spontani, otpriluike u ovo vrijeme, to nešto je bilo iznimno čvrsto, teško, oblika bubrega, veličine prsta i kompaktno. Tako da je proizvelo zvuk u wc školjki kad je palo. Nikakav mjehurić nije bio niti izdaleka vidljiv.
Bolovi, koji su bili kao jača mjesečnica, su se neposredno prije toga izrazito intenzivirali, bila sam u šoku što se događa, a onda je nešto ispalo.
Želim ti svu sreću, da se očistilo ono što je trebalo..
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Dobro jutrooo prijavljujem drugu crticu tj.sjenu na 5dnt, inače nastavljam svoju tradiciju, ako se neki sjećaju i prošli put sam testirala 5dnt.. 🤭🤭🤭 a sad daj Bože da tamni 🥰😇. Sretno svim curkama danas 😘
🤗🤗🤗🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
🎉🎉🎉🎉🎉
A sličica?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Dobila termin u 13. To mi čak i paše jer mi je trenutno dosta loše radi utridća koje sam popila, ne mogu se tuširati ovakva. Vraćam se u krevet. Vrlim vas sve.
❤️❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
MTB nisam uspjela vidjeti sliku i nemam baš iskustva sa ugrušcima (osim sa ovima nakon hsg-a kojih je bilo mali milion kroz tri-četiri dana krvarenja, nekih full sitnih i onih "jetrenih" nakon uklanjanja jajovoda), a nadam se da će se ubuduće cure ohrabriti na stavljanje slika jer iz njih možemo puno puno naučiti i olakšati si u kriznim situacijama.. jest da je kao gadljivo, ali to je sve dio naših ženskih tijela i podržavam za ubuduće da se i takve stvari objavljuju na forumu. Ti nam svima prtiš put i probijaš granice i ja te zbog toga jako jako vrlim, ali to već i znaš
Od sveg srca se nadam i vjerujem da ćeš se vratiti sa pregleda sa dobrim vijestima, i da je tvoja bebica samo mala zajebantica… Mislim na tebe, šaljem zagrljaje i pozitivnu vibru🧸
Sbjelisizločka jedna. Nek ti je sa srećom🍀
Zasto si makla potpis 🤔🤔🤔 jel i ti nesto skrivas… aurora 🤩🤩 cccc
Mtb sretno danas 🥰
Mattan sretan rockas sa zakasnjenjem… jesi piskila?
Marinela sretno 😘
Nee, nisam ja kao neke tu zločke na forumu😏😏 Sviđa mi se citat, pa zato😊
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Evo fotkicaaahttps://ibb.co/YW634FS
💜💙💜💙
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji