Nika0302 vidi se crta!!! 😀😀
Petra1989 i ja imam lagane menstr. bolove a maloprije napravila test di se crta jos podebljala🤩 a tih dana kasnjenja sam bila toliko uvjerena da sam nosila ulozak u gacama i jos jedan u torbi😂
Ovo me toliko utjesilo da me i rasplakalo… Sta hormoni i ove terapije naprave od covjeka 😒
Hahahaha da znam!! ovo je put ludila i suza i srece i svega jos💜💜
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Hihi, u idealnim uvijetima prvi i drugi nacin racunanja daju isti datum poroda. Obzirom da kod mpo ovo zna biti razl., drugi nacin 👍
MTB pila u petak i subotu. Danas moram po nove zalihe soka od cikle. 😁
Aura sretno ❤
Hvala ti! Da nam svima ova godina bude sretna! ❤
05.12.2022 💗
Hihi, u idealnim uvijetima prvi i drugi nacin racunanja daju isti datum poroda. Obzirom da kod mpo ovo zna biti razl., drugi nacin 👍
Aura sretno ❤
Ja naručila preko TvojaLjekarna unaprijed, da se nađe.
Nadam se da mi neće trebati. Ne volim ciklu, ne volim ananas.
💔💔💔
Sretno Valentinovo žene!❤️
Mtb i ostale "pomocnice"-svaka cast na svemu opisanom i napisanom, sad vidim da bi bila definitivno i potpuno izgubljena da se nisam pridružila ovom čoporu 🥰!
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Aura sretno ❤
Ja naručila preko TvojaLjekarna unaprijed, da se nađe.
Nadam se da mi neće trebati. Ne volim ciklu, ne volim ananas.
Ludjakinja! 😍😽
Imas neki special? Ja ocekivala da je to odvratno, a u. Biti uooce nije lose.😁
oharascarlett14@gmail.com
Pozdrav djevojke! Nadam se da ‘primate’ jednu crnogorku 🤗 kod nas slabo ima ovakvih foruma nazalost, pa moram pratiti sta se desava u komsiluku 🤣 Nadam se da sam dobro ispisala potpis, prvi put ovo radim pa oprostite 🙂
Dvije godine prirodnog pokusavanja i slusanja ‘bice, ti si se opteretila pa zato nema’, na moj zahtjev uradim histeroskopiju eto cisto jos i jajovode da vidim i onda mi kazu da je sve u priraslicama od operacije spleta crijeva koju sam imala prije desetak godina, nalaze se iza materice i jajnika, oko jajovoda, prosjecne vel 25x22mm, nisam kandidat za op sa takvim stanjem, otvoreno su mi rekli dok ne rijesim trudnocu zato sam odmah usla u postupak...oprostite na dugom postu eto htjela sam objasniti sta je kod mene i da se upisem kod vas 🙂 od 12. mjeseca vas citam i divne ste!
👩🏽34god
Nakapaka❤ hihi dobrodosla!
Ovdje ima cura sa svakakvim iskustvima, sigurno ce imati pokoji savjet za tvoju situaciju ❤ Ja drzim fige 😁❤
oharascarlett14@gmail.com
Pozdrav djevojke! Nadam se da ‘primate’ jednu crnogorku 🤗 kod nas slabo ima ovakvih foruma nazalost, pa moram pratiti sta se desava u komsiluku 🤣 Nadam se da sam dobro ispisala potpis, prvi put ovo radim pa oprostite 🙂
Dvije godine prirodnog pokusavanja i slusanja ‘bice, ti si se opteretila pa zato nema’, na moj zahtjev uradim histeroskopiju eto cisto jos i jajovode da vidim i onda mi kazu da je sve u priraslicama od operacije spleta crijeva koju sam imala prije desetak godina, nalaze se iza materice i jajnika, oko jajovoda, prosjecne vel 25x22mm, nisam kandidat za op sa takvim stanjem, otvoreno su mi rekli dok ne rijesim trudnocu zato sam odmah usla u postupak…oprostite na dugom postu eto htjela sam objasniti sta je kod mene i da se upisem kod vas 🙂 od 12. mjeseca vas citam i divne ste!
Nakapaka dobrodošla ❤️
Nemam situaciju kao ti, ali imam potpuno neprohodne jajovode i priraslice od endometrioze...ciste i iza sebe 3 operacije...vjerujem da ćete odmah na ivf ili icsi... Izgledi su odlični ako su vam ostali nalazi u redu.. . Ako možeš napiši u potpisu kakvi su vam nalazi što se tiče muža (spermio) i tvoj AMH,tsh... čisto da ne moramo svaka posebno ispitivati jer nas ima puno ovdje, tko vi zapamtio 🙈🙈
Ja sam napokon prije koji dan dobila pozitivan testić... Uspjelo je iz drugog pokušaja... Od srca ti želim da ga i ti što prije ugledaš ❤️🙏
endometrioza
SBjelis, nisam još probala. Cure ovdje su rekle da je najbolji onaj od Biotte, pa sam kupila taj (NARAVNO da u svojoj bilježnici imam poredano koji su sokovi od cikle manje, a koji više odvratni ).
Nakapaka, dobro nam došla, i brzo nam otišla, trudna. Vidim da si prve stranice već pročitala, potpis sredila, to je to. Ima nas od svuda, bez brige, sve su lavice ovdje jako dobrodošle. Slobodno pitaj što god te zanima, imalo veze sa MPO ili ne.
I samo nam stavljaj rezultate nalaza kako ih budeš radila, vidjet ćeš da smo ovdje sve stručnjaci.
💔💔💔
SBjelis koji ti sok piješ? Ovaj od enicana mi je ok jer ga eksiram ali onda cijeli dan podrigujem na taj odvratan okus 🤮🤮 jel ima neka caka kako ga ti piješ
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji