Tiki ❤️❤️
Nika ja vidim crticu 🤞🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Nika0302 vidi se crta!!! 😀😀
Petra1989 i ja imam lagane menstr. bolove a maloprije napravila test di se crta jos podebljala🤩 a tih dana kasnjenja sam bila toliko uvjerena da sam nosila ulozak u gacama i jos jedan u torbi😂
Ovo me toliko utjesilo da me i rasplakalo... Sta hormoni i ove terapije naprave od covjeka 😒
Leia2.0, hvala! Eto, i MM je danas posebno romantičan. Kaže da mi je dao originalan poklon za Valentinovo (za razliku od inače kad mi ne daje ništa) - ove godine mi je poklonio bebu.
Zauzvrat, ja sam njega obavijestila da, s obzirom na to da sam trudna, više ne mogu raditi kućanske poslove.
Hihi.
A da sam danas išla kod dečka, doplivao bi on do mene ako treba.
O Ruskoj se bojim komentirati, tko zna koje bi braća i sestre poslala na mene.
manemoj, izgleda da D vitamin možeš i nakon transfera. Zajedno s magnezijem.
Petra1989, da, utrići pokušavaju spriječiti menstruaciju i neke ne procure pod njim. S druge strane, neke ipak imaju pretvrdoglavu menstruaciju i procure i pod najjačim dozama. Nema pravila.
Što se testa tiče, ako ti je sutra 7DNT blastice, možeš komotno piškiti.
💔💔💔
curly29, pa ja već jesam u svojim pozitivnim tjednima trudnoće, danas mi je prvi dan!
Što se liste tiče, briga te, ti si sad trudnica a one imaju poseban tretman kod mene.
SBjelis,
Tiki, grlim te. Pozdravi anđela i u naše ime.
nika0302, da, crta se jasno vidi. Sutra ponovi test, ovo nam daje nadu.
anavi985, držim ti fige da te prime u ožujku!!! Budem bacala trudničku prašinu na tebe onda.
Ruska1986, kakva knjiga? Zašto je ja nemam?
💔💔💔
Nina92 koji si ti dc i kada planirate FET? Sta znaci sve super? Zanimaju me perspektive drugih dr… Ja sam prvi put u FETu pa me zanima sto i kako drugi.. 😁
10 dan mi je 10 i nesto mi je endometrij tebi?
Nika ja ju vidim
Ruska1986 još nije ni izasla knjiga kad sam ju dobila, ja sam ju trazila, moja nema ni original korice, prva strana je bijela 😄
Da dr. Š je bio smiren sve polako, a sefica sava u panici hahah
Wow, takav treba biti! Odgovarati dc. Super!!
Meni je jucer na 11dc bio 7.1mm 🙈
Nadam se da ce do pon biti barem 8.6 😎
oharascarlett14@gmail.com
I dodatno, zašto nikom od vas tko sad ide u postupak nije 1DC? Pa tko će mi biti "sparing" partner? Neću valjda sama piškiti i vaditi bete?
💔💔💔
Nina92 koji si ti dc i kada planirate FET? Sta znaci sve super? Zanimaju me perspektive drugih dr… Ja sam prvi put u FETu pa me zanima sto i kako drugi.. 😁
10 dan mi je 10 i nesto mi je endometrij tebi?
Nika ja ju vidim
Ruska1986 još nije ni izasla knjiga kad sam ju dobila, ja sam ju trazila, moja nema ni original korice, prva strana je bijela 😄
Da dr. Š je bio smiren sve polako, a sefica sava u panici hahah
Wow, takav treba biti! Odgovarati dc. Super!!
Meni je jucer na 11dc bio 7.1mm 🙈
Nadam se da ce do pon biti barem 8.6 😎
Pa mislim da tako nešto i prirodno raste. Meni su bili zadovoljni čim je bio 7.
Piješ ciklu? Jedeš ananas?
💔💔💔
Lijep pozdrav djevojke moje ❤️❤️❤️🥰 i sretno vam Valentinovo ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🎀
Ova tema se baš mogla zvati MTB i stručni suradnici MPO 😁😁😁
Svaka ti čast na uloženom trudu. Predivno si ovo napisala i zaslužila si čistu peticu ❤️🎀🥰
nika i ja vidim crticu ali baš kao što cure kažu stvarno probaj sa trakicama. Pitaj ih imaju li u ljekarnoj koji trakicu... Ili ako imaš kakav dm u blizini, bipu ili nešto tako da probaš tako potražiti, znam da imaju i oni svoje trakice... 😊❤️
Nego Sanjich i ostala trudna ekipa koja ima spremljene slike testića... Dali znate dali kineske trakice tamne skroz i dali crtica mora biti na 11dnt tamna kao kontrolna. Danas sam radila testić da vidim nijansu i ona je iskreno meni već zadnja 4 dan ista kao da je dosegla svoj maximum 🙄
Sanjich jesi li možda koji piškila danas da staviš sličicu? 😘🥰❤️
endometrioza
Cure, kako se računaju nama koje smo ostvarile trudnoću iz postupka termin poroda i tjedni trudnoće? 🤔
Koristila sam online kalkulatore i po zadnjoj menstruaciji 24.12.2020. ispada da mi je termin poroda 29.9.2021. i da sam na današnji dan 7+3 tt. S tim da sam u dužinu ciklusa upisala dužinu kad su mi ciklusi bili redoviti u dan i sat jer mi se to poremetilo otkad sam u Mpo vodama.
U biti istražila sam to zbog lilypie u potpisu.
A ni prof ni moj gin mi nisu nista od tog za sada spominjali.
Jel to onda ok ili nam se ipak drugačije računaju termini?
👩40 🧔37
Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
9/20 FET, beta =0
12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
1/21 FET 2 blastice.
Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
1.3. Missed ab - 10 tt
10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
12/21 FET 1 blastica, beta = 0
12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
1/22 FET, beta=0,1
11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni
MTB svaka cast, bas si se potrudila na uvodnom dijelu,jako korisne informacije! Nova grupa na danasnji dan- bas predivno!! Mora da ce ova bit puna trudnica ❤️
Nika crta se itekako vidi,nastavi pratiti da vidis da li tamni,drzimo fige 🙏
Cure, sretno Valentinovo! ❤️❤️❤️
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji