Jutro cure. Super ste to slozile, bravo!! 😁😁😍 Ja sam zaboravila kako se na pozadinu stavlja aplikacija foruma… Tri tockice i kj dalje? 🙈
Haha i ja isto, jedva našla 🤦♀️
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Pozdrav drage cure. Iako sam na listi čekanja za lijekove za ožujak 2021, u dogovoru s doktorom krenuli smo mjesec ranije u prirodni postupak. Danas je bila prva folikulometrija. Iduća je u srijedu jer je za sad sve malo... Malo me strah da ne ''fulamo'' tu folikulu, tj. da ne uhvatimo taj trenutak prije ovulacije, mislila sam da se na ovo ide svaki dan, eventualno svaki drugi? I koliko sam shvatila kad se radi aspiracija - vade ti jednu folikulu, koja na kraju može ispasti i prazna?
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Cure, kako se računaju nama koje smo ostvarile trudnoću iz postupka termin poroda i tjedni trudnoće? 🤔
Koristila sam online kalkulatore i po zadnjoj menstruaciji 24.12.2020. ispada da mi je termin poroda 29.9.2021. i da sam na današnji dan 7+3 tt. S tim da sam u dužinu ciklusa upisala dužinu kad su mi ciklusi bili redoviti u dan i sat jer mi se to poremetilo otkad sam u Mpo vodama.
U biti istražila sam to zbog lilypie u potpisu.
A ni prof ni moj gin mi nisu nista od tog za sada spominjali.
Jel to onda ok ili nam se ipak drugačije računaju termini?
Moja je bila 28.12.i ja sam racunala po tome, s tim da su me pitali na uzv kad je bila zadnja m i na papir napisali tjedne trudnoce po mojoj zadnjoj m,pa tako i racunam 😄
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Jutro cure. Super ste to slozile, bravo!! 😁😁😍 Ja sam zaboravila kako se na pozadinu stavlja aplikacija foruma… Tri tockice i kj dalje? 🙈
Haha i ja isto, jedva našla 🤦♀️
O čemu vi pričate? Na kakvu pozadinu? Koje tri tockice?
oharascarlett14@gmail.com
Pozdrav drage cure. Iako sam na listi čekanja za lijekove za ožujak 2021, u dogovoru s doktorom krenuli smo mjesec ranije u prirodni postupak. Danas je bila prva folikulometrija. Iduća je u srijedu jer je za sad sve malo… Malo me strah da ne ''fulamo'' tu folikulu, tj. da ne uhvatimo taj trenutak prije ovulacije, mislila sam da se na ovo ide svaki dan, eventualno svaki drugi? I koliko sam shvatila kad se radi aspiracija - vade ti jednu folikulu, koja na kraju može ispasti i prazna?
Koji ti je dan ciklusa? I kada su ti inače ovulacije?
U prirodnom ciklusu uvijek postoji rizik da folikul pukne prerano, ili da je prazan tj da nema jajne stanice.
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Jutros sam bila na uzv. Jedan folikul lijevo (15 mm) i endometrij 7mm.
Ponovno uzv u utorak, ocekivana inseminacija cetvrtak. Zao mi da je ipak samo jedan folikul. Inace na Femari imam po dva.
Meni je sutra uzv, u petak na 8dc mi je vodeci bio 15, imam jos 3 od 10 i 12, valjda ce mi se i endometrij sta zadebljat, trpam se estrofemom i ciklom.
Moja ce vjerojatno (ako mi se endometrij smiluje) biti u srijedu. Pratimo se ✌💚
MTB i ostale cure, svaka vam cast na vremenu i trudu da sastavite ovaj uvod, olaksate nama početnicama sve! 😊
05.12.2022 💗
Cure, kako se računaju nama koje smo ostvarile trudnoću iz postupka termin poroda i tjedni trudnoće? 🤔
Koristila sam online kalkulatore i po zadnjoj menstruaciji 24.12.2020. ispada da mi je termin poroda 29.9.2021. i da sam na današnji dan 7+3 tt. S tim da sam u dužinu ciklusa upisala dužinu kad su mi ciklusi bili redoviti u dan i sat jer mi se to poremetilo otkad sam u Mpo vodama.
U biti istražila sam to zbog lilypie u potpisu.
A ni prof ni moj gin mi nisu nista od tog za sada spominjali.
Jel to onda ok ili nam se ipak drugačije računaju termini?
Postoje polemike. Neki računaju od 1DC. Neki računaju da je dan aspiracije 2tt, i onda zbrajaju dalje.
Ja spadam u drugi tabor. Zapravo je i svejedno, razlika je obično nekoliko dana.
💔💔💔
Pozdrav drage cure. Iako sam na listi čekanja za lijekove za ožujak 2021, u dogovoru s doktorom krenuli smo mjesec ranije u prirodni postupak. Danas je bila prva folikulometrija. Iduća je u srijedu jer je za sad sve malo… Malo me strah da ne ''fulamo'' tu folikulu, tj. da ne uhvatimo taj trenutak prije ovulacije, mislila sam da se na ovo ide svaki dan, eventualno svaki drugi? I koliko sam shvatila kad se radi aspiracija - vade ti jednu folikulu, koja na kraju može ispasti i prazna?
Na žalost, prirodni ti je ruski rulet. Na početku ne trebaš ići na UZV toliko često, od nekog trenutka nadalje će te naručivati češće. Možeš imati preuranjenu ovulaciju, može biti prazni folikul.
S druge strane, mogu ga lijepo uloviti, da je lijep i zreo, i da se oplodi i da dobiješ bebu, a da nisi prošla kroz stimulaciju i nemaš posljedice koje idu uz to.
Dakle, gledaj na ovo kao na APP - ako uspije, fantastično. Ako ne, saznat ćete kako ti tijelo diše, i bolje isplanirati stimulirani postupak.
💔💔💔
Hihi, u idealnim uvijetima prvi i drugi nacin racunanja daju isti datum poroda. Obzirom da kod mpo ovo zna biti razl., drugi nacin 👍
MTB pila u petak i subotu. Danas moram po nove zalihe soka od cikle. 😁
Aura sretno ❤
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji