Mtb draga, najdraza i najhrabrija zeno! Sve svoje misli upucujem tebi i drzim sve da je bebac hrabrica na mamu 🥰😘🙏 ja jutros napravila test, jako bijeli ☹️ u smecu je. Isplakala dusu i sad idemo dalje 😊💪 puse svima! 😘
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Mtb nadam se da je samo glupi ugrušak 🤗🙏🏻🤞
Matane dvi postojane boje😘😜
Sanjich wuhu san . I je van bar bilo dobro 🙈🙈
Zaboravila sam, Mattan sretan ti rođendan sa malim zakašnjenjem ❤️🍻
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Marinela, sretnoooo 🤗🤗🤗💜❤
MTB, sve znas... Javi nam kad je pregled i sretno! Ja i dalje mislim da je ugrusak... 🤷🏻♀️ drz se ❤💜
Kaca, bas mi je zao... 😔 drz se! 💜💜
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
MTB mislim na tebe jako. Pridruzujem se ostalim curama i šaljem ti svu snagu ovog sveta i sve najbolje zelje da će to biti u redu. Cuvaj se! Ti jesi žena heroj, ali u ovakvim trenucima znam da zagrljaji čak i ovako kada vrlimo na daljinu, daju posebnu čarobnu energiju koja te tek čini super ženom! Drži se i javi nam se ❤❤❤💪💪💪😘
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
MTB nisam uspjela vidjeti sliku i nemam baš iskustva sa ugrušcima (osim sa ovima nakon hsg-a kojih je bilo mali milion kroz tri-četiri dana krvarenja, nekih full sitnih i onih "jetrenih" nakon uklanjanja jajovoda), a nadam se da će se ubuduće cure ohrabriti na stavljanje slika jer iz njih možemo puno puno naučiti i olakšati si u kriznim situacijama.. jest da je kao gadljivo, ali to je sve dio naših ženskih tijela i podržavam za ubuduće da se i takve stvari objavljuju na forumu. Ti nam svima prtiš put i probijaš granice i ja te zbog toga jako jako vrlim, ali to već i znaš
Od sveg srca se nadam i vjerujem da ćeš se vratiti sa pregleda sa dobrim vijestima, i da je tvoja bebica samo mala zajebantica... Mislim na tebe, šaljem zagrljaje i pozitivnu vibru 🧸
Sbjelisi zločka jedna. Nek ti je sa srećom 🍀
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
MTB, čekamo divne vjesti s pregleda. Neka bude sve super. 🤞🤞🍀 Šaljem puno pozitivnih vibracija i mislim na tebe. 🤞🍀🍀
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Dobila termin u 13. To mi čak i paše jer mi je trenutno dosta loše radi utridća koje sam popila, ne mogu se tuširati ovakva. Vraćam se u krevet. Vrlim vas sve.
💔💔💔
Dobila termin u 13. To mi čak i paše jer mi je trenutno dosta loše radi utridća koje sam popila, ne mogu se tuširati ovakva. Vraćam se u krevet. Vrlim vas sve.
Sad kad te zaskoče obožavateljice u čekaonici
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
💜
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji