Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Ožujak 2021. 15:06

Meto

Samo da nabrzinu javim, imamo jednu bebu, jedno srceko❤️
    Dobila pruloton, nema hematoma i nezz zasto smedjarim i povremeno krvuckam.
    Nadamo se pozitivnom ishodu, jako me strah😔

Metooo nismo ni sumnjali ❤️❤️❤️🙏🙏
    Koliko si sad, kad je sljedeci pregled 🤗🤗🤗😘

23. Ožujak 2021. 15:10

Što se tiče depilacije, sanjich vam je dobro rekla, ako niste navikle nemojte pocimati u trudnoci jer prvih puta stvarno bas puno boli i zna se i malo upaliti.... Ali kada si naviknut, tj. kada dlacice oslabe nakon mozda nekih pola godine onda vise toliko i ne boli.

23. Ožujak 2021. 15:10

manemoj

Meto 🥰🥰🥰🥰 baš mi drago 🥰. Što se smedjarenja tiče.. meni ti je tek prije dva dana stalo što znači da sam smedjarila skoro 20 dana.. i sad samo stalo.. i POGODI! sad brinem zašto je stalo 😂😂😂
    Biti će to sve ok ❤️

Nemoj brinuuut ❤️❤️❤️ ja glupaca brinula pa se mucnine vratile 😔😔🔪💣
    Jutros drugi dan zaredom 🤮.. Bude mi ok ako lezin, ne mrdam se previse i grickam stalno nes.. Skuzila sam citajuci ovu knjigu da ja imam i simptom prevelikog izlučivanja sline. To mi i pojacava mucninu.. Bljak

Sunflower14
    23. Ožujak 2021. 15:11

MilaSt divne vijesti❣❣❣
    Pmak super!😃držim fige za dalje!🙏😊
    Stani sve ide po planu, samo neka nastavi!👍☺
    Meto bravo za srčeko!💖
    MTBica tebi saljem pozivitu da i nastavis i dalje pozitivno misliti!😚
    Nada86 rezultat je odličan, neka sad dobro združe s muškom ekipom i bit će super! 🤩
    Ja sam isto danas obavila aspiraciju, 14 stanica je dobiveno i sad nek si što više njih nađe partnera i svima dobro!😁 Sad se malo izležavam i odmaram. Iako, ja se ničeg ne sjećam, odmah sam zaspala čim sam tamo legla na stol i probudila se na kraju.😅 i ove droge za anesteziju su mi bas sjele, taman si, ali bez mamurluka.😁 
    U četvrtak ih trebam zvati pa ću znati rezultate i kad ću na embriotransfer. 💪

👩29 🧔29
    2 godine pokušavanja
    👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
    1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
    ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
    🌻~PUPO~🌻
    1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
    UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
    UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
    UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
    Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙

Ruska1986
    23. Ožujak 2021. 15:14

Meto

Samo da nabrzinu javim, imamo jednu bebu, jedno srceko❤️
    Dobila pruloton, nema hematoma i nezz zasto smedjarim i povremeno krvuckam.
    Nadamo se pozitivnom ishodu, jako me strah😔

❤💜❤💜💜 juhuuuuu, bebicaaaaaaa 🤗🤗🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    23. Ožujak 2021. 15:17

sbjelisi 💕👣💕👣

Ruska1986

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Matkiša, pa imamo takvu trudnicu, Ruska1986.
    Mislim da je trik u rakiji.
    A trbuščić već imam.Anksi, kad je rodim, odmah ide na DNA analizu jer to nije ni na mene ni na MM.
    Tko zna čije dijete su mi uvalili. Još će i žabe jesti.Dia85, bitno da nisi došla u 12, jer onda je bilo nekoliko bezobraznih ženskih koje su mi uletile u wc preko reda, skoro sam se upiškila.

Ma nemoj! A to sta sam jucer isla uredit "👵🏻" i posluzila se ogledalom i sokirala se kad sam vidla da je gospodja, ni vise ni manje, nego ljubicasta 🙆🏻‍♀️ i ne samo ona, cijeli dio oko nje.. Tamno ljubicasto 🤭 Boze sacuvaj… i ja, inace, nemam dlaka.. Doslovno noge mogu brijat jednom tjedno, a tako i sve ostalo. Al dlake po "👵🏻" su mi sok! Pa to je koda spojis 5 dlaka u jednu i neda se izdepilirat uopce 😂😂😂 to stoji uspravno i ne da se! eto, malo o mojim dlakama i "👵🏻" 🤭🤭 ne zamjerite na mom humoru, koji je najcesce samo meni smijesan.

A neeeeeeeeeeemoj Ruska, I dont wanna knooooow
    Kako ljubičasta? 😳

Ljubicasto ljubicasta 🤭🤭 jos zadnji put na pregledu kazem G da se ispricavam ako bude nest zuto na papiru na kojem lezim jer lijecim hemace, a on pogleda i odmahne rukom, kao sve ok.. Mos mislit! Vjerovatno je pogledao ljubicastu "👵🏻" i sokirao se 🤭🤭🤭

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Ožujak 2021. 15:17

Sunflower14 wooohoooooo, dobra berba 

💔💔💔

Ruska1986
    23. Ožujak 2021. 15:19

nada86

Evo i mene sa aspiracije. Hvala cure puno na podršci. Pokušala sam popratiti šta se dešavalo od jutros, malo sam pod drogama pa oprostite ako sam šta propustila.
    Stani juhu 🎊🤞
    MTB nadamo se najboljem jel tako? Krv ne mora značiti ništa loše.. 😘
    Ruška i njena ljubičasta kruška 🙈😂 sorry 🙈
    Pa zar nije bila tema jednom davno da je u trudnoći često ribica ljubičasta. Kao navodno neki doktori već prije testa posumnjaju na trudnoću kad je vide ljubičastu? Ili sam to sanjala?
    Meto bravo za srce malo junačko ❤️😘 sretno dalje!!
    Ja sam imala kao šta znate aspiraciju. Upravo stigla doma. Aspirirali su 10 stanica, moram priznati da sam očekivala koju više ali izgleda da je jedna pukla i bila je još koja mala od koje ništa. Sve u svemu čekamo sutra da vidimo koliko ih se oplodilo i nadamo se najboljem. Transfer je u subotu.
    😘

Bilo je nest da promijeni boju. Ali kad vidis, sokiras se 😂😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

Ruska1986
    23. Ožujak 2021. 15:22

Sunflower14

MilaStdivne vijesti❣❣❣
    Pmaksuper!😃držim fige za dalje!🙏😊
    Stanisve ide po planu, samo neka nastavi!👍☺
    Metobravo za srčeko!💖
    MTBica tebi saljem pozivitu da i nastavis i dalje pozitivno misliti!😚
    Nada86 rezultat je odličan, neka sad dobro združe s muškom ekipom i bit će super! 🤩
    Ja sam isto danas obavila aspiraciju, 14 stanica je dobiveno i sad nek si što više njih nađe partnera i svima dobro!😁 Sad se malo izležavam i odmaram. Iako, ja se ničeg ne sjećam, odmah sam zaspala čim sam tamo legla na stol i probudila se na kraju.😅 i ove droge za anesteziju su mi bas sjele, taman si, ali bez mamurluka.😁
    U četvrtak ih trebam zvati pa ću znati rezultate i kad ću na embriotransfer. 💪

Ideeeeeeees 🤗🤗😍😍😍😍

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

Ruska1986
    23. Ožujak 2021. 15:23

nada86

Evo i mene sa aspiracije. Hvala cure puno na podršci. Pokušala sam popratiti šta se dešavalo od jutros, malo sam pod drogama pa oprostite ako sam šta propustila.
    Stani juhu 🎊🤞
    MTB nadamo se najboljem jel tako? Krv ne mora značiti ništa loše.. 😘
    Ruška i njena ljubičasta kruška 🙈😂 sorry 🙈
    Pa zar nije bila tema jednom davno da je u trudnoći često ribica ljubičasta. Kao navodno neki doktori već prije testa posumnjaju na trudnoću kad je vide ljubičastu? Ili sam to sanjala?
    Meto bravo za srce malo junačko ❤️😘 sretno dalje!!
    Ja sam imala kao šta znate aspiraciju. Upravo stigla doma. Aspirirali su 10 stanica, moram priznati da sam očekivala koju više ali izgleda da je jedna pukla i bila je još koja mala od koje ništa. Sve u svemu čekamo sutra da vidimo koliko ih se oplodilo i nadamo se najboljem. Transfer je u subotu.
    😘

🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 cekamoooo

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.