Nada86 pa to je super broooj...sad odmaraj
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Milast čestitke na srcu!
Stani crta lijepo tamni! Čekamo veliku betu da se do kraja razveselimo
Pmak super vijest
Meto baš mi je drago!!! Navijam za dalje
Nadja86 odličan broj stanica, držim fige za dalje
Ruska sa
MTB navijam da glupo krvarenje stane, da se beba odmakne od mioma i nogom ga napuca van pa taman to značilo je beba muško Mislim na vas svih i navijam
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Meto wohooooooo….. happy 🥰🥰🥰 mnogo mi je drago zbog tebe…
Jel vama sbjelisi tajanstvena… sigurna sam da nesto skriva… ignorira moju por za postupak, mijenja nick a svi znamo kad se on mijenja… samo razmisljam naglas 🤔🤔🤔🤔
I meni je sumnjiva
nada86 super rezultat,držim ti fige za dalje
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Ma nisam tako mislila Mtb, samo sam htjela reci da nekima sve ide uz neku komplikaciju, a neki, primjer druge teme foruma, na 3plus4 kupuju kolica. Ti kao moja svekrva, ja u kupe ona u špade🤣🤣
Ma nisam tako mislila Mtb, samo sam htjela reci da nekima sve ide uz neku komplikaciju, a neki, primjer druge teme foruma, na 3plus4 kupuju kolica. Ti kao moja svekrva, ja u kupe ona u špade🤣🤣
Što je to na ovom forumu, žene par godina mlađe me uspoređuju sa mamama i svekrvama.
Dajte me uspoređujte s nekim mladim komadima
💔💔💔
Što je to na ovom forumu, žene par godina mlađe me uspoređuju sa mamama i svekrvama.
Znala sam da ćeš ovo reći, samo sam čekala ista moja baka
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Znala sam da ćeš ovo reći, samo sam čekalaista moja baka
Dobro da nisi rekla djed. Ili krava tvoje babe.
💔💔💔
Znala sam da ćeš ovo reći, samo sam čekalaista moja baka
Dobro da nisi rekla djed. Ili krava tvoje babe.
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Anksimoron 🥰🥰
MTB sve znaš, nemam ti kaj reci osim da svi navijamo za tvoju bebicu!!! 🥰🥰 Jel još krvari? Koliko krvi je bilo? Jesi se možda igrala s rukama dns? 🙈Jer znas da je meni krenula svježa krv nakon igre s mužem, a bila je samo vanjska stimulacija 😅
Pmak 4 je super broj, navijamo da ih što više dođe do 5.dana🤞🙏
Stani baš lijepo tamni, školski 😍
Tiina kako su ti i cure rekle, prerano je još da se vide trodnevni…. Ponovi za 2 dana, ne prije 😊 držim fige 🤞
Ruska1986 hahahaha 😂😂 ja svoju odbijam gledat s ogledalom, a kad udem u 8., 9.mj sam odlučila ići na depilacije, pa nek me druge žene gledaju. Jel znate jel se depilacije preporucaju/ne preporučaju u trudnoći? Voljela bih prije poroda biti baš pocupana i noge i 👵 da ako će me morat rezati i ako ću imati rane da još na sve to ne rastu dlake pa to svrbi, peče, boli, nemam pojma šta 😅
Ja sam se to odma raspitala jer imam osjetljivu kozu i ne smijem prići britvicom dole jer nastane show.. Vec duuugo idem na depilaciju i odma sam pitala i receno mi je da moze.. A i moja kozmeticarka kaze da joj dolaze i cure pred sam porod da tu izvodi akrobacije da ih izdepilira jer se nempgu okretat npr na drob i slicno..
Jedino ne znam kako je ako npr sad ne ides na depilacije i odes jednom koliko ce te bolit.. Jer ja sam vec navikla i puno manje rastu i rjedje od toga a sjecam se kad bi prije npr hitno se morala obrijat pa narastu gusce i jace uff bolilo bi bas jako taj put.. Pa kao da ne bi radi te boli bia neki sok tijelu..
Probala sam sve vrste dole i lycon me najmanje boli i ne ostavlja nikad nikakve posljedice al je jebacki skup kad usporedis sa svim drugim..
Meto jakoooo mi je drago zbog tebe i jedva sam cekala da to javis,samo miruj,miruj miruj i krvarenje ce stati!! Ovo sto Women Name kaze,ako si vratila dvije moze bit da je jedna beba odustala,tako su i meni objasnili krvarenje,da moze bit od toga. .
Nada86 meni se to cini kao odlican rezultat! Trebalo bi bit i smrzlica 🐧🐧
Tuma tako sam i ja mislila,na ljeto svakako kod nekoga na depilaciju jednom mjesecno da se ne bavim ogledalcima,malo me strah i sram jer nisam nikad bila ali sta je tu je!!
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji