Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Monkica24 🍀
    23. Ožujak 2021. 16:17

nada86

Evo i mene sa aspiracije. Hvala cure puno na podršci. Pokušala sam popratiti šta se dešavalo od jutros, malo sam pod drogama pa oprostite ako sam šta propustila.

Ja sam imala kao šta znate aspiraciju. Upravo stigla doma. Aspirirali su 10 stanica, moram priznati da sam očekivala koju više ali izgleda da je jedna pukla i bila je još koja mala od koje ništa. Sve u svemu čekamo sutra da vidimo koliko ih se oplodilo i nadamo se najboljem. Transfer je u subotu.
    😘

Nada86 ovo je odličan broj! Držimo fige za dalje!

ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
    14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
    06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
    02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
    04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
    13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.

Ruska1986
    23. Ožujak 2021. 16:18

D_Štoperica 🐼

Drage moje neznam odakle da krenem 😊
    SBjelis prva jer je zaslužila po guzi jer je tako uspješno šutila i tajila. Na kraju divan rezultat i želim joj puno puno uspjeha u hugim jako 🤗❤️
    Također nada86 i Suncokret all the best, da sve urodi plodom 🤗❤️🥰
    Plavimak 4 od 5 je super brojka, neka samo nastavi sve u dobrom smjeru ❤️❤️
    stani 🤗🤗 tvoj testić izgleda taaako obećavajuće 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
    Meto i Mila ❤️❤️ drago mi je da je sve super 🥰🤗
    MTB glupi miom, pih šta on može tvojoj Amazonki, apsolutno ništa 🤗 bit će to sve ok, ja vjerujem u to ❤️ manje nisi zaslužila ❤️
    Tiinaa još je rano za test trodnevnih, za izlaz Brevactida je to tu negdje ako računamo moje googlanje da beta duplo svakih 36 sati. Najbolje da napraviš neki provjeren testić (dm ili muler) 🤗
    Što se tiče PN faze to je kao meni, oplode ih i zamrznu 1dnt.. I onda dok ih u hodu odmrzavaju, stavljaju ih u daljnji razvoj…ja ih imam 15 tako zamrznutih 🥰😊🤗 čekaju me.
    Sanjich i meni se lagano mučnine vrate tu i tamo. Ali ti si bar mirna pa znaš da je sve ok, a ja imam još 2 dana čekanja…nadam se da će brzo proći da možeš dalje samo uživati 🥰🥰🥰❤️
    I još jedna stvar, danas nam se naša Matkiša malo skriva, ali ne namjerno jer čeka goste… A vas pozivam da gigamo svi za nju da sutra ima lijep testić jer danas joj je rođendaaaaaan pa da joj usmjerimo svu energiju i onu najljepšu želju skupa poželimo😘❤️
    .
    Ruska1986 dušo divna i 🧓 🍆, ja se danas depilirala i gledam svoju ćućicu i isto je promijenila boju. Mislila sam da umišljam, i tek sad vidim da si ti pisala. Ali ti si već pred porod. Wtf da je meni druge boje. I idem googlati i piše da je promjena moguća čak od 6 tt… Nebi eto ni skužila da nisam gledala. 😦😦😦😦😦
    .
    Nego, kad si već kod teme hemača, s čim ih tretiraš u trudnoći? 😘😘❤️
    .
    Svim ostalim borilicama koje nisam spomenula želim sve najljepše i mislim na sve vas ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Ja ju dosad nisam ni gledala jer nije bilo potrebe. 🤭🤭 Ali sad ne vidim nist od trbuha pa sam si morala malo pripomoci sa ogledalom 😂😂😂 za hemace, pranje hladnom vodom stalno. Probala melem, nula bodova. Kupila Hemopropin i ok je... Nist specijalno! Ima tih boljih krema, ali se ne smiju bas sve u trudnoci. Jogurt, sljive, donat, sta god da samo omekas stolicu malo 🙈 najveca mi je briga ako ostanu a krene porod 😭😭😭 kazu da znaju buknut i nakon poroda tako da ako ostanu, to ce bit kaos

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    23. Ožujak 2021. 16:19

Tuma

SBjelisi ajme koja divna vijest!!! Super, navijamo za obje!! 🥰🥰
    Nada88, Sunflower ma super, odlični brojevi stanica, 10 i 14. Wooohooo🥳 bit će i za bracu i seke 🥰
    Magnolia I Sanjich ja sam išla na depilacije prije ljeta skoro svake godine. Nije mi to neka neizdrživa bol, najgore me zapravo boli unutarnja strana lista, 👵 ne boli toliko…. Al budem još odvagnula jer će proći godina dana od zadnje skoro …. Mogla bih tu koju Sanjich preporuča probati… Miss budemo vidjele hoćemo li se usuditi to obavit prije poroda 😊
    Moja 👵 je potamnila odmah na početku trudnoće, al nisam baš primijetila da je ljubičasta 😅 al sad ju već dugo nisam vidjela😂

Pa pogledaj malo 👵🏻 🤭🤭

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MISS
    23. Ožujak 2021. 16:26

Sunflower supeeeer 👏👏
    Sbjelisi wee,navijamo za tebe 💪💪💪🥰

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

Dashuri
    23. Ožujak 2021. 16:36

sbjelisi 💕👣💕👣

Zdravo svima.
    Ovak stvari stoje kod nas ❤❤

Ovaj je put sve nesto bilo zbrda zdola i stalno je bio mot napisati cu kada vidim ovaj nalaz pa onaj nalaz pa ovo pa ono.
    Ugl.danas smo vratili 2xblastice.
    Ove su me blastice kostale 3 zivota. Ima da ostanu
    A sada cu kao Nina…
    Ako ovaj postupak ne upali, to je to… 🙊😎

😳😳😳😳 koja si ti mutikaša, ulazim na forum tek sad i gledam ovo, zapitam se koliko dana nisam čitala, TI SI VRATILA 2 BLASTEEEE aloooo eeej, hellloooo PUPOOO, pa ovo mi ulipsalo dan!!!! 😍😍😍😍😍😍

05.12.2022 💗

• *.Women_name.*
    23. Ožujak 2021. 16:39

Nada woow koji broj 😍😍😍 sretnoo da ih se što više oplodi 🙏🤞😁

SBjelisi mudricee kako si nam skrila, ja nisam ni posumnjala 🙈🙈 odlične vijesti!! Nema da ne bude ovaj put i to x2 😍😍🤗🤗🤗❤️ 
    Sunflower super vijesti!! Bravoo i sretno dalje 😍😍🥰

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

23. Ožujak 2021. 16:41

Matkiša sretan rođendan od srca i da popišaš jedan muller s debelom crtetinom 🍀🍀🍀🍀🙏🙏🙏🙏🤗🤗🤗🤗 Sretnooooo ❤️❤️❤️🎂🎂🎂🎂🍾🍾🍾

Anči 💕
    23. Ožujak 2021. 16:41

sbjelisi 💕👣💕👣

sbjelisi 💕👣💕👣

Zdravo svima.
    Ovak stvari stoje kod nas ❤❤

Ovaj je put sve nesto bilo zbrda zdola i stalno je bio mot napisati cu kada vidim ovaj nalaz pa onaj nalaz pa ovo pa ono.
    Ugl.danas smo vratili 2xblastice.
    Ove su me blastice kostale 3 zivota. Ima da ostanu
    A sada cu kao Nina…
    Ako ovaj postupak ne upali, to je to… 🙊😎

Ugl.ja i dalje guram glavu u pijesak i pravim se slijedecih tjedan dana da se nista nije dogodilo. Samo cemo se potajno maziti kada nas nitko ne vidi. ❤❤
    Prestravljena sam do bola.
    Usrala sam se grande.
    Nemojte me nista pitati 🙈
    Bilo je napeto, od 4js, oplodile su se 3 i embriolog je jako zelio ostaviti ih do 5 dana. Dakle, bio je ruski rulet. Ja sam premrla ono, grande. Sve su prezivjele, jedna je bila malo ljenjavac i nismo je zamrzli.

Navijaaam da je ovaj put to to 🤞🤞❤️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Ožujak 2021. 16:43

Nina92, popila sam odmah 4 Duphastonea. Nakon toga standardna terapija, samo utriće pijem, ne guram.
    Dakle, u 7 ujutro sam popila Duphaston i tutnula 2 utrića.
    U 9 sam popila 4 Duphastona.
    U 15 sam popila Duphaston i malo kasnije 2 utrića.
    Za sad sam sretnica koja nema previše nuspojava od utrića, osim da mi se muti vid.

Aaaaa, sbjelisi, vidi ti te prefriganuše. Takve kao ti odmah ostanu trudne, mi poštenjačine se trudimo. 
    I to još BLASTICE!!!
    Pročitale smo te čim si nick promijenila.
    Za kaznu ti želim da ti se obje uhvate i da te zajebavaju i naizmjence urlaju kad ih rodiš 
    I još bitnije, jesu li doktor i embriolog čemu? 

💔💔💔

• *.Women_name.*
    23. Ožujak 2021. 16:44

Što se tiče depiliranja ja sam to inače obavljala doma sama s voskom pa sa laserom i super je bilo. Išla sam jednom bikini i mene užasno boli, ali ja baš nemam nekakav prag tolerancije 🙈 sama nemogu s tim voskom bikini, tako da u trudnoći se ne usudim sigurno, mislim se pred kraj malo češće proći britvicom, ali neću ništa picajzlit. Pričala mi frendica da ako baš ne stigneš oni te obriju, ali da se ona obrijala na brzinu svakako i pola tog nije, i da su joj rekli da je dobro. A sram me neće bit u tom trenutku sigurno 🙈 i ja sam se svaceg na gledala na poslu, svakakvih 🐈, pa mislim da i oni tak isto 🙈😂

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.