Meto wuhuuu, super za srceko ❤️❤️ baš mi je drago 🥰
MTB hahah prokuzila si me, kriza je opaka sad već. Još 1,5 mj i mogu ju rješavati i to u velikom stilu bez brige 😂 iako mislim da ću morati muža nagovarati, on nije baš oduševljen tom idejom😅
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Meto 🥰🥰🥰🥰 baš mi drago 🥰. Što se smedjarenja tiče.. meni ti je tek prije dva dana stalo što znači da sam smedjarila skoro 20 dana.. i sad samo stalo.. i POGODI! sad brinem zašto je stalo 😂😂😂
Biti će to sve ok ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Nadja81, moj TSH je bio 3.0 i dobila sam odmah terapiju euthyrox
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Ruška 😂😂😂😂😂😂😂🙈😆😅 Dlakice, joooj sve me strah pogledat, ja sam i inače ko medo dlakava
Pmak super da ih se većina oplodi la, držimo 🤞 da sve dođu do blastice 😘😍
Meto odlično! Bebica 🥰😍🙏 ti si vraćala dvije? Jel moguće da je to smeđarenje i krv od druge bebice koja je odustala?
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Meni jutro nije krenulo najbolje. Krenula svježa krv. Ima je dosta, nemam bolova.
Enivej, popila 4 Duphastonea, od sad imam to zadovoljstvo piti utriće oralno, jupiiii. Mirovanje. Na hitnu sam odlučila da ne idem. Ionako se ne bi vidjelo ništa što se nije vidjelo jučer. A i ne volim da svatko kopa po meni. OK sam, znam da ne mora biti ništa, a da može biti nešto. Iskreno, u zadnjoj trudnoći nisam krvarila pa nije da mi je to donijelo neku sreću. Možda će mi sad krvarenje donijeti urednu trudnoću. A i ako ova beba ima za otići, bolje da ode sama nego da moram opet na kiretažu.
Jedino nisam sretna jer ništa od mog mora, razmaženo derište jedno.
Javila se Giću i rekla mu moj plan. On je rekao da sve znam, da meni on ne trebaAko ne stane u par dana, da dođem kod njega i on će me pregledati.
I tak. Šteta što ne mogu na bolovanje. Preselila sam ured u krevet, sad ću zarađivati preko kreveta (ovo tako dobro zvuči)
Nadam se da će sve biti dobro ❤
Meto wuhuuu, super za srceko ❤️❤️ baš mi je drago 🥰
MTB hahah prokuzila si me, kriza je opaka sad već. Još 1,5 mj i mogu ju rješavati i to u velikom stilu bez brige 😂 iako mislim da ću morati muža nagovarati, on nije baš oduševljen tom idejom😅
Ako je vjerovati Ruska1986, morat ćeš ga zavoditi u mraku. Jer ako vidi ljubičastu boju, pobjeći će glavom bez obzira
💔💔💔
Meto wohooooooo..... happy 🥰🥰🥰 mnogo mi je drago zbog tebe...
Jel vama sbjelisi tajanstvena... sigurna sam da nesto skriva... ignorira moju por za postupak, mijenja nick a svi znamo kad se on mijenja... samo razmisljam naglas 🤔🤔🤔🤔
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Evo i mene sa aspiracije. Hvala cure puno na podršci. Pokušala sam popratiti šta se dešavalo od jutros, malo sam pod drogama pa oprostite ako sam šta propustila.
Stani juhu 🎊🤞
MTB nadamo se najboljem jel tako? Krv ne mora značiti ništa loše.. 😘
Ruška i njena ljubičasta kruška 🙈😂 sorry 🙈
Pa zar nije bila tema jednom davno da je u trudnoći često ribica ljubičasta. Kao navodno neki doktori već prije testa posumnjaju na trudnoću kad je vide ljubičastu? Ili sam to sanjala?
Meto bravo za srce malo junačko ❤️😘 sretno dalje!!
Ja sam imala kao šta znate aspiraciju. Upravo stigla doma. Aspirirali su 10 stanica, moram priznati da sam očekivala koju više ali izgleda da je jedna pukla i bila je još koja mala od koje ništa. Sve u svemu čekamo sutra da vidimo koliko ih se oplodilo i nadamo se najboljem. Transfer je u subotu.
😘
Sortiraj odgovore
Najstariji