Ruska1986, BjeliS, ma nije od pregleda, krenulo bi prije da je od pregleda. Krenulo je jutros, i to ne odmah ujutro. Privih par piškenja je bilo sve čisto. I baš je svježa.
Imam vjere u moje tijelo. Do sad se pokazalo dobro kroz postupke. Ako ova trudnoća nije suđena, ono će to riješiit. Ako je suđena, moja beba će sve to pobijediti i roditi se kao prava mala Amazonka. Vidjeli smo ovdje puno primjera krvarenja gdje je sve OK, nema smisla uzrujavati se prije vremena.
Osim radi toga što ne idem na more kojem sam se jako veselilaI ovo ide na račun derištedu, DUPLO!!!
Ja sam uvijek mislila da mora bar nest malo bokuckat, ako je neko krvarenje. Zato sam i mislila da nije mozda od pregleda.. Javljaj nam stanje ❤ e, a onda uopce ne stavljas utrice?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
MTBice bit ce to sve dobro, viruju u svoju bebicu 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
blacksheep, podijeljena sam. Ili je glupo i muško - pa kopa tunele i igra se tamo gdje ne treba (ahh, gle ovo, što bi se dogodilo da mami presiječem ovu krvnu žilu???)
Ili je žensko koje voli zajebavati (mama je malo preopuštena i ne misli na mene, hmmmmm možda ako napravim ovo…)
Ruska1986, pa ne znam, meni je utješno što ne boli
Počeli su grčevi u jednom trenutku, pa sam već potpisala kapitulaciju ali - kao i milion puta do sad, ispalo je da sam samo morala na wc isprazniti crijeva
💔💔💔
Ruska1986, e da, pijem utriće, ne smijem ih više gurati.
Šmrc.
Svako zadovoljstvo mi je ova beba oduzela.
💔💔💔
Ruska1986, e da, pijem utriće, ne smijem ih više gurati.
Šmrc.
Svako zadovoljstvo mi je ova beba oduzela.
😏😏
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Meni jutro nije krenulo najbolje. Krenula svježa krv. Ima je dosta, nemam bolova.
Enivej, popila 4 Duphastonea, od sad imam to zadovoljstvo piti utriće oralno, jupiiii. Mirovanje. Na hitnu sam odlučila da ne idem. Ionako se ne bi vidjelo ništa što se nije vidjelo jučer. A i ne volim da svatko kopa po meni. OK sam, znam da ne mora biti ništa, a da može biti nešto. Iskreno, u zadnjoj trudnoći nisam krvarila pa nije da mi je to donijelo neku sreću. Možda će mi sad krvarenje donijeti urednu trudnoću. A i ako ova beba ima za otići, bolje da ode sama nego da moram opet na kiretažu.
Jedino nisam sretna jer ništa od mog mora, razmaženo derište jedno.
Javila se Giću i rekla mu moj plan. On je rekao da sve znam, da meni on ne trebaAko ne stane u par dana, da dođem kod njega i on će me pregledati.
I tak. Šteta što ne mogu na bolovanje. Preselila sam ured u krevet, sad ću zarađivati preko kreveta (ovo tako dobro zvuči)
Miom se sam rješava?
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
MTBica, sada kada sam malo razmislila.. Mislimnda ti dijete zeli reci da mu ne odgovara ovaj termin za more 😎
oharascarlett14@gmail.com
MTB samo ti miruj, bit ce to sve ok. Samo da nema bolova i obilnog krvarenja s ugruscima. Ta krvarenja na pocetku trudnoce danas ima svaka treca zena. Sve znas, ne moram ti nista pisati, doktorirala si mpo i spremna si na sve. Odmaraj, 😘
Sretno svima cure danas 🤞
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Pmak- ma baš će me izgleda punkcija potrefit u subotu. Taman sam mislila da cu ovaj put mozda moci probati anesteziju.. moj prag boli nije tak nizak, a i te drogice mi prosli put bas lijepo djelovale da mi nakon 2. folikula bilo svejedno.. i onda je trecim ubodom aspirirala sve manje folikule do kraja (folikuli bili ko povezani)…
Moji folikuli bas žele po malo rasti da izlaze svaki put 14.dc… vise ne rastu svi jednako, ima 5-6 vecih, ostali malo manji pa nastavljamo s gonalima i od danas i cetrocide pa u četvrtak će se vidjet kak napreduju… mozda
Tako sam i ja imala kontrolu u četvrtak s potencijalnom pukcoijom u subotu, pa opet kontrola u subotu i na kraju punkcija u ponedjeljak. Možda se i tebi tako potrefi.
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Pmak, ne može miom sam tako otići.
BjeliS, kuš.
Tiki, ma da, čista je krv, nema ugrušaka, nema bolova. Bit će OK. Sve znam. Nije mi svejedno, ali OK sam.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji