Pmak, ne može miom sam tako otići.
BjeliS, kuš.
Tiki, ma da, čista je krv, nema ugrušaka, nema bolova. Bit će OK. Sve znam. Nije mi svejedno, ali OK sam.
A. Moja sestrična je imala identičnu situaciju - svježa krv, otpisla je bebu. Na kraju - očistio se miom/cista.
Ista stvar s prijateljicom. Već smo oplakale. A ono - riješila se stvar sama od sebe, beba i dalje postojana, opasnosti vezuano za miom više nema.
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Pmak, ne može miom sam tako otići.
BjeliS, kuš.
Tiki, ma da, čista je krv, nema ugrušaka, nema bolova. Bit će OK. Sve znam. Nije mi svejedno, ali OK sam.
A. Moja sestrična je imala identičnu situaciju - svježa krv, otpisla je bebu. Na kraju - očistio se miom/cista.
Ista stvar s prijateljicom. Već smo oplakale. A ono - riješila se stvar sama od sebe, beba i dalje postojana, opasnosti vezuano za miom više nema.
Drugo je cista, ona odlazi krvarenjem. Miom ne odlazi
💔💔💔
MTB vjerujem da ti nije svejedno,jbt kome bi bilo,ali nekako si mislilm da je to neka žilava beba i da će izaći na dobroIsto mi pada na pamet da je možda pregled potaknuo neko krvarenje,ne znam.Drži se kako god,a za bolovanje,tu suosjećam...nije lako biti privatnik nekada .
Meto mislim na tebe,drži se
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
MTB vjerujem da ti nije svejedno,jbt kome bi bilo,ali nekako si mislilm da je to neka žilava beba i da će izaći na dobroIsto mi pada na pamet da je možda pregled potaknuo neko krvarenje,ne znam.Drži se kako god,a za bolovanje,tu suosjećam…nije lako biti privatnik nekada .
Mah, kurva od šefice ne da bolovanje. Svi su ti poduzetnici isti, samo žive na grbači nas radnog naroda
Ma dobro sam. Nekako sam jučer toliko tugovala, da danas nemam živaca za to. Naručila si doručak (jer moram mirovati ), namjestila se u kreveti s laptopima (da, množina
) i zabavljam se.
Nije mi svejedno, ali se ni ne uzrujavam.
💔💔💔
MTB zašto bi bilo jednostavno kad može biti komplicirano 🤷♀️ Ima li tu uopće neka sretnica koja je zatrudnila i rodila bez popratnih iznenađenja.. Ne bi rekla..
Sve znaš, držimo fige da se nastavi odvijati kako treba pa ideš na more kad već budeš imala trbuščić pa se praviš važna po plaži 😎😎
Ja jučer imala neki krem iscjedak, nisam primijetila do sada takav...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Mtb mislim da beba ne zeli na more i zajebava mamu... nista drugo sigurno nije tako da nema brige.... 😘😘😘
Meto jedva cekam da nam se javis 🥰🥰🥰
Stani super za testic... mislim da je to to...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
MTB vjerujem da ti nije svejedno,jbt kome bi bilo,ali nekako si mislilm da je to neka žilava beba i da će izaći na dobroIsto mi pada na pamet da je možda pregled potaknuo neko krvarenje,ne znam.Drži se kako god,a za bolovanje,tu suosjećam…nije lako biti privatnik nekada .
Mah, kurva od šefice ne da bolovanje. Svi su ti poduzetnici isti, samo žive na grbači nas radnog naroda
Ma dobro sam. Nekako sam jučer toliko tugovala, da danas nemam živaca za to. Naručila si doručak (jer moram mirovati), namjestila se u kreveti s laptopima (da, množina
) i zabavljam se.
Nije mi svejedno, ali se ni ne uzrujavam.
A da,realno,niš drugo ni ne možeš sad...
Držim fige kako god
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Mtb bila sam zaokupljena čitanjem foruma i paničarila kaj ti je pa nisam dizala glavu da vidim ko je oko mene u čekaonici, vjerujem da smo se srele..tvoj stav je tako ispravan i pozitivan, a opet u svakom trenutku dozvoliš emociju da ti nemam šta pametnije reći osim navodit primjere gdje je bilo ko i tebi i dobro završilo (sestra i miom u trudnoći s mojom nećakinjom; svaka druga frendica i rano krvarenje koje je dobro završilo)..nadam se najboljem, navijam kao za sebe
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Matkiša, pa imamo takvu trudnicu, Ruska1986.
Mislim da je trik u rakiji.
A trbuščić već imam.
Anksi, kad je rodim, odmah ide na DNA analizu jer to nije ni na mene ni na MM.
Tko zna čije dijete su mi uvalili. Još će i žabe jesti.
Dia85, bitno da nisi došla u 12, jer onda je bilo nekoliko bezobraznih ženskih koje su mi uletile u wc preko reda, skoro sam se upiškila.
💔💔💔
MTB nemam ti ništa pametno za reć osim da vjerujes u svoju bebu 🤞 ja navijam da sve bude uredu ❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji