Ruska ahahahha jesi me nasmijala..
Mtb išla aam u knjižnicu danas i podigla neku knjigu i baš mi je ovo skroz realno : https://ibb.co/yFv7Cf0 znači svakim danom maternica ce rasti i time ce i bebu miati od mioma i bit ce sigurna 🙏🍀🤗
Vidjet ćemo. Sve ovisi kako se beba postavi.
Zajedno sa maternicom raste i miom najčešće, sve do 20tt. Iako, ima svakakvih scenarija - nekad puno raste, nekad malo, nekad stagnira, nekad se smanjuje, ... Ne brinem sad o tome, u zenu sam.
Hvala ti što čitaš
Za operaciju znam da nije za mene, ona bi mi jako smanjila šanse za bebom, ako ne i nulirala šanse. Ovo je rizik koji u svakoj trudnoći jednostavno moram preuzeti.
💔💔💔
Zvali upravo iz labosa VV.
Oplodile se njih 4 od 5, transfer nije sutra, puštaju da se razviju do petog dana. Potencijalni transfer usubotu.
Valjda znaju što rade..
Pa to je super brojka! Navijamo na najjace za dalje 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Da, hvalati!
Hvala Bogu, mimo očekivanja.. Joj, sad da ne bude samo ona defragmentacija treći dan.. Ništa, mi smo napravili sve što smo mogli, dalje je do bebica i embriologa.
A valjda ce vidit ako, ne daj Boze, krenu propadat, da naprave transfer prije… Valjda to prate? Samo su ti rekli da je transfer najvj u sub? Nista vise?
Da, uz opasku "ako ga bude". I da ćemo tad odlučiti i o smrzvanju.
Odabrat ću vjerovati da znaju što rade i da će sve biti ok. Hvala svima!
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Oplodile se njih 4 od 5, transfer nije sutra, puštaju da se razviju do petog dana. Potencijalni transfer usubotu.
Valjda znaju što rade..
Da, hvalati!
Hvala Bogu, mimo očekivanja.. Joj, sad da ne bude samo ona defragmentacija treći dan.. Ništa, mi smo napravili sve što smo mogli, dalje je do bebica i embriologa.
A valjda ce vidit ako, ne daj Boze, krenu propadat, da naprave transfer prije… Valjda to prate? Samo su ti rekli da je transfer najvj u sub? Nista vise?
Ja sam upisala termin u listu, a moja lista je zakon.
Ti u subotu ideš na transfer, a oni nek se snađu kako znaju i umiju
💔💔💔
Pmak tako su i meni sutradan javili i rekli da je transfer za 5 dana,a ako slučajno krenu propadati da će me zvati da ranije dođem na transfer. Nemoj brinuti! Oni odmah vide i procjene šta je najbolje.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
MTB biti će to sve ok, jednostavno mora 🤞🏻🤞🏻❤️
Ruskas tobom svaki put umrem od smijeha 😂
Sam se tu smij! Pogledaj svoju "👵🏻" kroz par tjedana, izazivam te 🤭
Hahaha da znaš da se već sad bojim 😂
Mislila neki dan provjeriti kakva je sad situacija sa cerviksom ali se bojim ista peckati dolje radi smedjarenja 🙈
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Mtb bitno nena ugrušaka i bolovai nema nikakvih žilica , ja sam svijezu krv imala kod hematoma , kod stavljanja utrica ,kod uzimanja briseva . A i da je loše jucer bi vec vidio da se počinješ cistiti 🤗🤗🤗.
P.s moras mi zeta rodit😘😜
Mtbbitno nena ugrušaka i bolovai nema nikakvih žilica , ja sam svijezu krv imala kod hematoma , kod stavljanja utrica ,kod uzimanja briseva . A i da je loše jucer bi vec vidio da se počinješ cistiti 🤗🤗🤗.
P.s moras mi zeta rodit😘😜
Ta tvoja mala je već drolja. Malo švrlja sa Nadaličinim, malo s mojim
💔💔💔
Valjda znaju što rade..
Da, hvalati!
Ja sam upisala termin u listu, a moja lista je zakon.
Ti u subotu ideš na transfer, a oni nek se snađu kako znaju i umiju
hvala ti!
spontana trudnoća 2014.
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Pmak tako su i meni sutradan javili i rekli da je transfer za 5 dana,a ako slučajno krenu propadati da će me zvati da ranije dođem na transfer. Nemoj brinuti! Oni odmah vide i procjene šta je najbolje.
Hvala, to je baš olakšanje..
spontana trudnoća 2014.
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Sortiraj odgovore
Najstariji