Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Ožujak 2021. 15:02

D_Štoperica 🐼

Ruska1986 brat, sretan ti rođooo 🎂🥂🍰🥰
    Nina92 drago mi je da je sve dobro, znam da si se uplašila, i samoj mi je bilo tako 😘
    Monkica PUPO 🥰❤️ čekamo testić za koji dan 🥰❤️
    Samara ajme tako si divna trudnica 🤰🏻. Buša je divna ❤️🥰🥰🥰
    Sanjich kako si ti, jesu se vratili simptomi? Javi se sutra odmah nakon pregleda. Mene danas malo sjecka u buši ali ništa strašno… No mučnina nema, a kava mi ni danas nije pasala. Žderem i dalje samo Poli 😂😂
    Svim ostalim curama ugodna nedjelja i sretno sutra svima, što god vas čeka ❤️🥰

Meni je i dalje bez onakve mučnine. Jučer sam nakon mjesec dana pojela bananu..  Danas sarme.. Prosla 4 tjedna sam mogla rigat od samo pomisli na sarmu a danas sam smazala i dobro sam.. Po noci se budim i oajecam neka žiganja u maternici.. Al samo po noci..  Nadam se da ce sutra bit moj doktor na humanoj 🙏🍀 i molim se za i dalje lijepe vijesti 🙏🙏❤️

21. Ožujak 2021. 15:05

Nina Miss ti je imala dosta svjeze krvi i duze vrijeme.. Tako da molim te napravi ovo sto ti je mtb savjetovala.. Drugo nista ne mozes, pokusaj to jer je stvarno dobeo napisala cijelu proceduru i umiriti se.. A sutra zovi mpo dr pa odi na jos jedan pregled.. Sta god ce biti nazalost nemozemo utjecati na to al mozemo utjecati da se barem unaprijed ne sokiramo i odustajemo prije reda... 🍀🍀🙏🙏🙏❤️❤️

• anamor23
    21. Ožujak 2021. 15:20

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

anamor23

MTbica, hvala, narucena sam u Repromef dr.tjedan, ne znam sto ce reci dr. da li ce me uopce uzeti u postupak ili neka lagana simulacija pa prirodno jer sam iznad 40. Nekako mi je AMH visok, mada je u nekim godinama to idealno, ciklus redovni sa ovulacijama postignute samo sa Gynositolom.

Draga, ne znam zašto te ne bi uzeo, pogotovo kad ideš privatno, a ne preko HZZO (a možeš ići i preko HZZO).
    Nalazi su ti super za postupak.
    Sad lijepo pročitaj prve tri stranice teme, sredi si potpis, i slobodno se malo predstavi da znamo sve o tebi.
    AMH je za tvoje godine super, ali vjerojatno ukazuje da si nekad u životu imala PCOS. Nema veze, zalihe jajašaca su ti dobre, šanse za oplodnju su dobre.
    I konačno, dobro nam došla i brzo nam otišla, trudna!!!

Hvala cure na dobrodošlici. Da imala sam Pcos, samo od sebe se izregurilalo. Moj gin pred tri god preporučio Gynositol i pojavili se folikuli. Ciklusi idealni, ovulacija prisutna. BBT graf super, ali ne ide. Jedino nismo napravili spermiogram. Endometrij super. Moram odvagnuti i odlučiti se nakon konzultacije sa dr. S obzirom da imam djecu malu-veliku. 

Monkica24 🍀
    21. Ožujak 2021. 15:31

BjeliS 💕👣

A niš… Onda Monkici ne ginu četvorke.
    Ja sam se upucala

OMG BjeliS, polako, nemoj da padnem u nesvjest prije reda

ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
    14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
    06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
    02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
    04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
    13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.

Lucyinthesky
    21. Ožujak 2021. 15:33

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Tanja79, šarančić je bljakica.
    Idealno je da je FSH = 1.5 * LH.
    Naravno, rijetko tko ima idealno.
    Nama u stimulacijama je to ionako svejedno jer naštimaju sve što hoće lijekovima.

Bože mene 🤦‍♀️🙄😂🐟

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Matkiša 😎
    21. Ožujak 2021. 15:34

Ruska1986 sretan rođoš 🥳🥳🥳🥳
    Nina92 sretno 💛 cure su dale dobre savjete....
    PUPO cure ovaj mjesec ćemo rasturiti 🌸

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

sbjelisi
    21. Ožujak 2021. 15:36

Lucyinthesky

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Tanja79, šarančić je bljakica.
    Idealno je da je FSH = 1.5 * LH.
    Naravno, rijetko tko ima idealno.
    Nama u stimulacijama je to ionako svejedno jer naštimaju sve što hoće lijekovima.

Bože mene 🤦‍♀️🙄😂🐟

Kaj je bilo, Lucy, reci mojagurmanska sestro!

oharascarlett14@gmail.com

manemoj
    21. Ožujak 2021. 15:47

Nina kad sam ja imala malo krvarenja odmah sam se javila dr.A i ovo mi je napisao: 
    "sad ce biti malo više, ali pogledajte popodne i ako se ne bude pojačavalo, ista doza"
    Znači mislio je da je hematom a ja sam bila u Puli i nisam mogla doći i odmah mi je napisao da očekujem više krvi, valjda dok sve iscuri. 
    I rekao mi ako primjetim krvi da u sljedećoj dozi duphastonea popijem 4 umjesto 2. 
    Evo, nadam se da ti ovo pomaže, znam da umireš od straha pa ti neću pisati da se smiris. Bebici je danas kucalo srce i stvarno vjerujem da je sve ok i držim fige i molim se za vas.
    Šaljem ti zagrljaje i nadam se da ćes se brzo javiti s dobrim vijestima ❤️❤️❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Sunflower14
    21. Ožujak 2021. 15:56

Nada86 da, u dan smo! Sretno nam!🤗
    Nina92 drzi se❣

👩29 🧔29
    2 godine pokušavanja
    👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
    1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
    ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
    🌻~PUPO~🌻
    1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
    UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
    UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
    UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
    Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙

• Tiinaa
    21. Ožujak 2021. 16:02

Nina92

Cure oprostite sto vas gnjavim ali ja sad bas dosta krvarim, ne prestaje, neznam sta da radim, cure koje ste krvarile jel vam odma prestalo ili ste cijeli dan krvarile?

Ja sam u proslom postupku krvarila polagano dva dana i onda sve vise i vise... nazalost sam imala spontani.. nadam se da ce kod tebe sve bit u najboljem redu 🥰🥰. pila sam i duphaston i ultrice  al nazalost nisam uspjela sacuvat.. al tjesila me je pomisao pa barem znam da mogu ostati trudna ... 

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.