Pozdrav cure! Danas obavljena zadnja folikulometrija, trenutni rezultati (12 DC): desni 5-6 komada po 19 ili 18 mm, lijevi 17/15/15, endo 10 mm. U četvrtak aspiracijaDržite mi fige!
Wohooo ovo zvuči kao izvrsna berba. A endo ti je savršeno sočan
💔💔💔
Women name drago mi je da je sve ok, neznam zašto ti misliš da nije. Tumaje baš jučer pisala da joj je dotor rekao da je za prst uloživa i da je to normalno za ovu fazu trudnoće u kojoj ste sada (je tako Tuma? 🙂). Ovo za šećer neznam puno, ali čini mi se da si u dobrim rukama. Bolje je da prate sve i ne propuštaju ništa slučaju. Glavno da je bebica super i bit će to sve u dobro, vidjet ćeš 🤗
Tuma koliko sam zapamtilaMiss je tek popodne na pregledu. Ovo za slatko te skroz razumijem, ja inače nisam neka izjelica i mogu biti danima bez čokolade i sl, ali otkad sam trudna samo razmišljam o čokoladi, palačinkama, krofnicama 🙄🙄 užas 😐
Sara hvala na obavijesti jučer za sniženje na Mali Anđeo. Planirala sam naručiti jastuk i sad sam ga uhvatila po akcijskoj cijeni na fejsu. Tnx 😊
Ma sve je okej 😍😍 to ja malo dramim jer ću morat lezat u bolnici na duže 😂😂😂🙈 al pretrpit ćemo za najljepši cilj i poklon 🥰😍
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Women name drago mi je da je sve ok, neznam zašto ti misliš da nije. Tumaje baš jučer pisala da joj je dotor rekao da je za prst uloživa i da je to normalno za ovu fazu trudnoće u kojoj ste sada (je tako Tuma? 🙂). Ovo za šećer neznam puno, ali čini mi se da si u dobrim rukama. Bolje je da prate sve i ne propuštaju ništa slučaju. Glavno da je bebica super i bit će to sve u dobro, vidjet ćeš 🤗
Tuma koliko sam zapamtilaMiss je tek popodne na pregledu. Ovo za slatko te skroz razumijem, ja inače nisam neka izjelica i mogu biti danima bez čokolade i sl, ali otkad sam trudna samo razmišljam o čokoladi, palačinkama, krofnicama 🙄🙄 užas 😐
Sara hvala na obavijesti jučer za sniženje na Mali Anđeo. Planirala sam naručiti jastuk i sad sam ga uhvatila po akcijskoj cijeni na fejsu. Tnx 😊
Ma sve je okej 😍😍 to ja malo dramim jer ću morat lezat u bolnici na duže 😂😂😂🙈 al pretrpit ćemo za najljepši cilj i poklon 🥰😍
Drzim fige da sve na kraju bude super 🥰
I ja bi dramila na tvom mjestu... Ali baš, sve se istrpi 🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Pozdrav cure! Danas obavljena zadnja folikulometrija, trenutni rezultati (12 DC): desni 5-6 komada po 19 ili 18 mm, lijevi 17/15/15, endo 10 mm. U četvrtak aspiracijaDržite mi fige!
wowwww...ovo izgleda dobitno!!! sretnoooo
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Inače Lucyinthesky, Anksimoron, Aurora i LioraLiora.. moja trudnicka prašina leti na najjače prema vama ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Jedva čekam da vam bude muka, da idete piškiti svakih 15 min, da se umorite dok se tusirate.. ma jedva čekam 😂💋🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Tanja79, na početku je više bilo kao upala mjehura - stalno idem piškiti, a ne mogu piškiti. Baš me izmučilo. Sad je bolje i bolovi su manji. Meni je jasan znak trudnoće to što inače piškim prije spavanja, i onda opet oko 6 ujutro. A sad imam i turu u 2 ujutro.
*.Women_name.*, ja tu čitam samo hrpu dobrih vijesti. Čime nisi zadovoljna?
anavi985, meni se čini da oni tebi idu s preblagom stimulacijom u strahu od hipera. Bilo bi dobro znati koliko ima antralaca pa da procijenite koja je tu uopće opasnost.
ANKSI, ma vidiš da to je nema fiksacija od Aurore, ne moja.
Ahh mislila sam da ipak neću doc do terapije za šećer, da ću usspijet s prehranom. I moram priznat malo me zdr malo to da ću morat prije poroda u bolnicu, bolje da su mi to rekli onak na ho ruk pred to 🙈😂 mislila sam da ću rodit od doma 😯. Ali dobro, bitno da je sve s bebom dobro, to je najbitnije. Ovo budemo izdržali 🥰 malo sam cmizla u trudnoći, već sam se mužu rasplakala kak ću ja bez njega na 2,3 tjedna 🙈😂 a još nije ni došlo do tog. 😂😂 Jbg to sam ja
Ok, sad razumijem. Žao mi je za terapiju za šećer. A ovo za bolnicu - o tom potom, tek ćete vidjeti hoće li to biti potrebno. Svašta se promijeni u 2 mjeseca
Da, nadam se da će se ipak sve to izregulirat na kraju. Iako najbitnije da je sve dobro i da je sve pod kontrolom😘
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Drzim fige da sve na kraju bude super 🥰
I ja bi dramila na tvom mjestu… Ali baš, sve se istrpi 🥰
❤️❤️❤️🥰
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
MTB - ne znam zbog čega krecu s manjom dozom pa povecavaju, bilo bi bolje da krenu s jacom pa smanje ako zatreba... imala sam do sad samo prirodnjak s klomifenima i prosli stimulacija s puregonima, a dr.mi rekla danas da smo ispucali sad “prirodnjake” i sad idemo pokušati s punom stimulacijom... ja mislila da je i s puregonom bio stimulirani? Il se varam?
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Inače Lucyinthesky, Anksimoron, Aurora i LioraLiora..moja trudnicka prašina leti na najjače prema vama ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Jedva čekam da vam bude muka, da idete piškiti svakih 15 min, da se umorite dok se tusirate.. ma jedva čekam 😂💋🥰
Hvala draga,sve ćemo vidjeti
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Evo ga aurora... sve na svom mjestu...
Hvala manemoj udahnula sam to vise 🤣🤣🤣 uff da bar... ja to jedva cekam i casno obecajem da necu kukati 🤣🤣🤣
Pojedincima naravno 👿😈
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Sortiraj odgovore
Najstariji