Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    21. Studeni 2020. 07:59

MTB ajme stavila si mi postupak za par mjeseci 🙈🙈🙈🙈 a ja u nadi da idem u idućem ciklusu 🙈🙈🙈 nadam se da to nije neko proročanstvo 😂
    Nadalica moja svekrva je za sad super, ali moram reći iskreno, ovo što ti pišeš mi je najveća noćna mora. Mislim da tvoja ima nekih problema sigurno jer ono.. krastavac 😱😱😱
    Ali strah me tog generacijskog jaza i različitih pristupa odgoju i toga da će kad me nema raditi po svom. Možda neće pa samo zabrijavam ali ja kužim koliko te to izludjuje jer je mene toga strah. 
    Super je što je muž na tvojoj strani, znaš koliko papaka ima koji bi te pustili da se sama boris s tim. Ovo što joj on odgovori je po meni fantastična stvar i pokazuje koliko te on cijeni, a onda realno.. kog briga šta ona misli 😉

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

manemoj
    21. Studeni 2020. 08:01

Vickivale sretno 🤞🏻

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Godina dana pokušavanja
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Studeni 2020. 08:06

Ruska1986

Nadalica

Cure znam da nije pitanje za foruma ali vjerujem da cu jedino od vas dobiti iskren odgovor ipak cu pitati. Kako vi sa svekrvom ? Da li ce te dopustiti da se mijesa u odgoj djece ? Ja sam se sa svojom zestoko ppsvadjala danas jer po njenom nisam dovoljno dobra majka, ja ne znam jel problem samo kod mene ili ima jos ovakvih zloca ko ona.. btw.poludila sam jer je bebi danas davala krastavac da jede 😡 koliko god puta ja rekla, ona namjerno radi, ne znam sta cu, jel ima neko savjet ? Ajde molim vas prosvijetlite me, nisam pametna 😥

O Boze dragi! Svasta sam cula, al ovakvu glupost jos ne 🙆‍♀️🙆‍♀️ oprosti, al mi ne djeluje kao cista u glavi i drago mi je da je muz stao na tvoju stranu! Ne znam sta bi ti savjetovala jer moja je stvarno predivna, ali ne odustaj! Posvadjaj se s njom ako treba i sto puta dnevno, u pitanju su tvoja djeca! I neka muz porazgovara s njom.. pa tako ce djetetu dat nest da stavi u usta i djete ce se pocet gusit i sta ce onda? Ma uzas!! I nisi dovoljni dobra majka… Ono, imas dvije bebe od 3 mjeseca kuci! Kako ona to tocno moze vidjet? Ludjakinja

Uh, ja sam svjedočila i gorim stvarima. Kako djetetu od par mjeseci guraju kremu od kolača, ili malo pive u usta, i svi se smiju kad se dijete mršti i pljuje to vani. I onda su si ponosni jer su oni PRVI koji su dali nešto djetetu, i žele se zapisati u povijest tog malog bića kojeg faktički zlostavljaju.
    Nikad ne znam što mi je onda gore, gledati majku kako sudjeluje u tome, ili gledati majko kako se kiselo, ljubazno smješka ali nema muda pokazati zube 
    Ta starija generacija se često ponaša kao da su djeca igračke - jer šta, njihovoj nije bilo ništa. Pa da, ali nisu imali internet i zapravo ne znaju da su imali jebenu sreću da njihovoj djeci nije bilo ništa, danas smo ipak informiraniji i ne igramo se ruskog ruleta sa našom dječicom.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Studeni 2020. 08:07

manemoj

MTB ajme stavila si mi postupak za par mjeseci 🙈🙈🙈🙈 a ja u nadi da idem u idućem ciklusu 🙈🙈🙈 nadam se da to nije neko proročanstvo 😂

manemoj, nije osobno ni proročanski, svima koji su dobili negativnu betu to napišem da im dam vremena da se zbroje i da jave koja im je strategija.
    Ako hoćeš, premjestim te ja na FET u 12. mjesec 

💔💔💔

manemoj
    21. Studeni 2020. 08:19

NadimakMTB

manemoj

manemoj, nije osobno ni proročanski, svima koji su dobili negativnu betu to napišem da im dam vremena da se zbroje i da jave koja im je strategija.

Javim nakon prvog pregleda. Rekao je ako je ako je sve ok i ako se ja dobro osjećam da idemo odmah. Tako da javim onda :) 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Godina dana pokušavanja
    12/2020 FET beta 0.100
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Studeni 2020. 08:23

manemoj

NadimakMTB

manemoj

Javim nakon prvog pregleda. Rekao je ako je ako je sve ok i ako se ja dobro osjećam da idemo odmah. Tako da javim onda :)

Dogovoreno!! 

💔💔💔

21. Studeni 2020. 08:30

Nadalica

vuky

Cek, dala je krastavac bebi od 3mj??? Ja jos nemam djece, svekrva mi je zasad jako dobra, kao majka, ali da se mjesa ona u bitne stvari bi razgovatala sa suprugom i zamolila da on rijesi situaciju na fino i mirno, u tvom slucaju bi se tesko suzdrzala, no opet tako napravi, to je njegova duznost- ti si najbolja majka svojoj djeci, ako zeli biti u njihovom zivotu neka se izvoli dovesti u red!

Ja ne spavam, valjda nervoza … Krenula jučer sa bockanjem : pregoveris i gonal 150, vadila sam lh, fsh i progesteron, uzv mi nije radio, prvi ce biti 6dc, to me je malo zabrinulo… ali ne previse! Oprimisticna sam zasad….

Da, krastavac, ma muz je bio prisutan i rekao je da nije njeno da se mijesa na sta ona kaze meni nazvat cu ti roditelje da im te kazem 😂😂 moj reko mozes i boga nazvat al nju/mene ne smijes zvat losom majkom.. ono imam njegovu potporu.. da krastavac, prosle sedmice je dala krisku jabuke da grize, ma nije zena psihicki cista, zao mi je..cudno da ti nije radio uzv, ali opet oni valjda znaju sta rade.. pa kad za bozic bude pozitivan testic ❤️

OMG nemrem vjerovat. Ali ako sutis neces postici nista. Sam pokazi zube. I nedajte jedno na drugo. Super da ti je muz podrska. 👍👍 Ja isto ne bi dala da se mijesa. Kod nasih kumova je bio sljedeci slucaj. Od kume svekrva je malom stalno govorila dodi mami, ljubi mama, voli mama najvise, da mama ljulja itd. Dakle baka mu je dok ova nije poludila i rekla on ima jednu jedinu mamu i to sam ja. A vi ste mu baka i tako ce vas o zvat. 

manemoj
    21. Studeni 2020. 08:37

🦋Anitram1982🦋

Nadalica

vuky

Cek, dala je krastavac bebi od 3mj??? Ja jos nemam djece, svekrva mi je zasad jako dobra, kao majka, ali da se mjesa ona u bitne stvari bi razgovatala sa suprugom i zamolila da on rijesi situaciju na fino i mirno, u tvom slucaju bi se tesko suzdrzala, no opet tako napravi, to je njegova duznost- ti si najbolja majka svojoj djeci, ako zeli biti u njihovom zivotu neka se izvoli dovesti u red!

Ja ne spavam, valjda nervoza … Krenula jučer sa bockanjem : pregoveris i gonal 150, vadila sam lh, fsh i progesteron, uzv mi nije radio, prvi ce biti 6dc, to me je malo zabrinulo… ali ne previse! Oprimisticna sam zasad….

Da, krastavac, ma muz je bio prisutan i rekao je da nije njeno da se mijesa na sta ona kaze meni nazvat cu ti roditelje da im te kazem 😂😂 moj reko mozes i boga nazvat al nju/mene ne smijes zvat losom majkom.. ono imam njegovu potporu.. da krastavac, prosle sedmice je dala krisku jabuke da grize, ma nije zena psihicki cista, zao mi je..cudno da ti nije radio uzv, ali opet oni valjda znaju sta rade.. pa kad za bozic bude pozitivan testic ❤️

OMG nemrem vjerovat. Ali ako sutis neces postici nista. Sam pokazi zube. I nedajte jedno na drugo. Super da ti je muz podrska. 👍👍 Ja isto ne bi dala da se mijesa. Kod nasih kumova je bio sljedeci slucaj. Od kume svekrva je malom stalno govorila dodi mami, ljubi mama, voli mama najvise, da mama ljulja itd. Dakle baka mu je dok ova nije poludila i rekla on ima jednu jedinu mamu i to sam ja. A vi ste mu baka i tako ce vas o zvat.

Znači mislila sam da sam čula sve ali ovo 😂😂😂😂😂 dodji mami 🤦🤦🤦🤦
    Ja ne znam šta se dogodi tim ženama da tako polude 🤷

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Godina dana pokušavanja
    12/2020 FET beta 0.100
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️

• ruška
    21. Studeni 2020. 08:41

Jutro svima,odmorite jer je vikend😀
    Women_name molim te reci mi da li piješ dhuphaston,decortin,folacin,Andol ili aspirin 100,utrogestan,u mom slučaju crinone gel uzima se do 12tt.do kada ti je doktor rekao da piješ tablete?

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

21. Studeni 2020. 08:48

manemoj

🦋Anitram1982🦋

Nadalica

vuky

Znači mislila sam da sam čula sve ali ovo 😂😂😂😂😂 dodji mami 🤦🤦🤦🤦
    Ja ne znam šta se dogodi tim ženama da tako polude 🤷

Da a sta je najgore neki moji bliznji smatraju da to uopce nije problem. Pa sta, kazu oni....znaci uzas uzasa. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.