Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaloTele
    30. Listopad 2020. 21:40

NadimakMTB

Chloe18

A gonalili smo se, ja sam lezala a on je uzdisao prije samog cina i kad je osjetio da je spreman samo je pritisnuo, bilo je full brzo gotovo, malo sam se razocarala kolko je kratko trajalo 😂😂

Nije brojao do 20?

Nije nije,na 6 je stao, i to mu je bilo stresno 😂 da je dosao do 20 bojim se da bi sam sebe ispikao 😂

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

ericaa
    30. Listopad 2020. 21:41

Bozma

Netko je jednom spomenuo da neki mpo doktori citaju forum 😂 nije ni cudno da nas je ovoliko koji ne mozemo do doktora zadnja dva dana 😂😂😂😂

Stat ce procesi radi ovog foruma a ne radi korone 😂😂😂😂 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

MaloTele
    30. Listopad 2020. 21:42

manemoj

Chloe18

A gonalili smo se, ja sam lezala a on je uzdisao prije samog cina i kad je osjetio da je spreman samo je pritisnuo, bilo je full brzo gotovo, malo sam se razocarala kolko je kratko trajalo 😂😂

Jesi mu rekla da ti je to bilo najbolje ikad? 😂

Rekla sam mu da je bio dobar za prvi put i da sutra mora bit bolji,2 uzdisaja su sasvim dovoljna 😄

9/20 inseminacija
    baby boy 💙🥰😊

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Listopad 2020. 21:43

Chloe18

NadimakMTB

Chloe18

Nije brojao do 20?

Nije nije,na 6 je stao, i to mu je bilo stresno 😂 da je dosao do 20 bojim se da bi sam sebe ispikao 😂

I onda cure kažu da ih je strah pikanja 
    Dajte muževima da vas pikaju. Bez brige, nećete ni osjetiti i neće dugo trajati 

💔💔💔

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    30. Listopad 2020. 21:44

Bozma znam da  je preokupirana i da jednostavno tesko radit u bolnici i privatno i nemoze se svakome dovoljno posvetit 🤷

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

MaloTele
    30. Listopad 2020. 21:44

ericaa

Chloe18

I curke stvarno ste prostakuse 🤣

😊😊☺🙃 nije sve kako izgleda

Jos i gore?😄😂

9/20 inseminacija
    baby boy 💙🥰😊

• vickivale
    30. Listopad 2020. 21:45

AuroraB

vickivale

AuroraB

Jel meni može netko objasniti kako funkcionira FET, tj. Leptirica90 jel ti ideš u FET ili postupak ispočetka pošto se pikaš?

Budem ja, za FET se podrazumijeva da imas nesto zamrznuto… može biti u prirodnom (bez lijekova tj. uz utrogestan, samo se prati folikul i ovulacija i nakon ovulacije se vraća smrzlić treci ili peti dan) u kontroliranom FET-u od prvog dana idu estrogeni (tablete na usta, nema injekcija) pa oko 10. progesteroni (vaginalete ili tablete) i vraća vraća se pingvin isto treći ili peti dan, naravno uz sve to se prati debljina endometrija ultrazvučno

Heheh Vickivaleznam ja što je FET🙈, ali mi nije bilo jasno kako je Leptirica prije pisala da ide u FET a sad je na pravim hormonima… Onda sam ja nju krivo shvatila, ili je ona nekad krivo napisala. Ali hvala za ovo ostalo pojašnjenje kako ide u prirodnom, a kako u kontroliranom, to me i zanimalo👍👍
    I kak da ja sad vama napišem da smo mi jučer kupovali wc papir i suprug je odabrao zewu od breskve😀 Ali ja nemam zasad te probleme s bojom papira, dapače obožavam onaj regina camomila sa tratinčicama🤣
    Što se testova tiče, baš su mi se zamjerili svi ode reda😏 Naručila sam si preko neta prvi puta First response i budem ih čuvala za stvarno neku posebnu prigodu🤣

Joj sori... 🙈🙈🙈 evo taman prolazim kroz to pa sam valjda ekstra ako centrirana 🤣🤣

Dvojajcane blizanke 🍒

30. Listopad 2020. 21:46

ericaa

Qko netko sad cita misliti ce da je potpora ovisnicama o sexu i pomfritu

Ajme ja krepavam od smijeha😂😂😂😂
    Trebala se zvat grupa : pomognuta potpora sex/pommes ovisnicima🍟🍟🍟🍟👩‍❤️‍💋‍👨🧘‍♂️🧘‍♀️

MaloTele
    30. Listopad 2020. 21:47

NadimakMTB

Chloe18

NadimakMTB

Chloe18

Nije brojao do 20?

I onda cure kažu da ih je strah pikanja
    Dajte muževima da vas pikaju. Bez brige, nećete ni osjetiti i neće dugo trajati

😂 Prvo sta sam pitala : kaj si vec gotov? 🤣🤣🤣🤣 

9/20 inseminacija
    baby boy 💙🥰😊

ericaa
    30. Listopad 2020. 21:48

LUCIJA007

ericaa

Qko netko sad cita misliti ce da je potpora ovisnicama o sexu i pomfritu

Ajme ja krepavam od smijeha😂😂😂😂
    Trebala se zvat grupa : pomognuta potpora sex/pommes ovisnicima🍟🍟🍟🍟👩‍❤️‍💋‍👨🧘‍♂️🧘‍♀️

😂😂😂😂🍟🍟

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.