MTB i cure koje su pomogle, ovo je vrhunski odrađeno, odlična prolazna točka za sve one koje kreću u mpo svijet i super šalabahter za nas ostale🤗
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Dobro jutro, lavice! Danas je novi dan.
Hrpa naših lavica danas kreće s bockanjem,Jadranka_ ,miss1502iChloe18, uživajte! I ispričajte nam sve anegdote kasnije!Teja1408 i LioraLiora nam idu na folikulometrije, želimo vam lijepi broj folikula prekrasne veličine, napunjene kvalitetnim jajnim stanicama koje će postati vaše bebe.
Sve ostale čekalice - postupka, aspiracije, transfera, inseminacije, bete, UZVa, poroda - uživajte u danu!
Posebnu ljubav šaljemo lucija007 i Piky u njihovim teškim trenutcima. Tu smo za vas.
Posebne molitve šaljemo Belaaa i njenoj slatkoj maloj bebici, da sve bude u redu i da idući tjedan proslavimo.
Jesmo preskocili krumpirice u Meku ili ja nisam vidjela? 🤭🤭🤭 Forum je 🎊🎊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sjajnooooo.... Svaka vam čast
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Dobro jutro, lavice! Danas je novi dan.
Hrpa naših lavica danas kreće s bockanjem,Jadranka_ ,miss1502iChloe18, uživajte! I ispričajte nam sve anegdote kasnije!Teja1408 i LioraLiora nam idu na folikulometrije, želimo vam lijepi broj folikula prekrasne veličine, napunjene kvalitetnim jajnim stanicama koje će postati vaše bebe.
Sve ostale čekalice - postupka, aspiracije, transfera, inseminacije, bete, UZVa, poroda - uživajte u danu!
Posebnu ljubav šaljemo lucija007 i Piky u njihovim teškim trenutcima. Tu smo za vas.
Posebne molitve šaljemo Belaaa i njenoj slatkoj maloj bebici, da sve bude u redu i da idući tjedan proslavimo.
Jesmo preskocili krumpirice u Meku ili ja nisam vidjela? 🤭🤭🤭 Forum je 🎊🎊
Krumpiriće dodati pod obavezno🍟, nakon ET-a bez njih moja beta velika 0, FET s krumpitićima beta ogromna😃
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
MTB, svaka ti čast, u svim curama koje su pomogle. Ovo je svršeno i svima korisno ❤️🥰
Ruska1986 hahhha jel mi vjeruješ da sam i ja na to pomislila. To ćemo gradivo u hodu savladati 😂😂😂
endometrioza
MTB i cure koje su pomogle, sve je super Kak će se tek sad pisati, dok ne šteka
Meni je danas 4. dnt, imam grčeve kao da ću dobiti, a grudi ko 2 zapete puške, nikad mi nije bilo tako, nikako se namjestiti za spavanje Cijeli tjedan sam jaaako uspavana (zapravo još od aspiracije), ne ležim po cijele dane, radim od kuće i šećem koliko mogu, ali i kad mi se spava, ja spavam.. onak, dosta.. temperaturica me još pere, ali ne prelazi 37.3 pa je valjda to sve pod kontrolom. Mislim, možda i nije jer sam jučer naručila haljina online za 1000 kn, tko će znati
Možemo li raditi neke laganije vježbice, ili se ne preporuča sve do bete?
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
O shit, a još sam mislila dodati krumpiriće i naglasiti da se oni iz Burger Kinga i KFCa ne računaju
Eto, sad će i cura koja bude otvarala idući vol imati posla
💔💔💔
Nirvana2020, nema vježbanja do bete, samo šetnjice.
Ja sam par puta krenula nešto eksperimentirati, odmah me presjeklo pa sam stala. Ipak smo mi sad prošle operaciju, a bebe nam se bore da se zadrže.
💔💔💔
MTB draga obozavamo te!
Mtb i Belaa hvala na savjetima za bockanje.. Probam tako okomito danas ❤️❤️
Manemoj jesam se ismijala za vaše bockanje.. Svaka cast i muzu na inicijativi i brojanju do 20 😁😁
Cure sretno svima danas 😘😘😘
MTB i cure kojesu pomogle, sve je superKak će se tek sad pisati, dok ne šteka
Meni je danas 4. dnt, imam grčeve kao da ću dobiti, a grudi ko 2 zapete puške, nikad mi nije bilo tako, nikako se namjestiti za spavanjeCijeli tjedan sam jaaako uspavana (zapravo još od aspiracije), ne ležim po cijele dane, radim od kuće i šećem koliko mogu, ali i kad mi se spava, ja spavam.. onak, dosta.. temperaturica me još pere, ali ne prelazi 37.3 pa je valjda to sve pod kontrolom. Mislim, možda i nije jer sam jučer naručila haljina online za 1000 kn, tko će znati
Možemo li raditi neke laganije vježbice, ili se ne preporuča sve do bete?
Joj, svakodnevni zivot je ok, u smislu ici na posao, raditi sve doma kao i inace... Ali mozda da izbjegnes vjezbanje! Meni su ga nakon aspiracije bas zabranili... To i kupanje u bazenu, odkazak u saune itd..
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji