Što mislite, kako bi generalna populacija reagirala na naš najznačajniji OKP da ne zna kontekst?
Pod OKPom mislim na kompulzivno opsesivni poremećaj koji nas tjera da proučavamo svoje rabljene gaćice, rabljene uloške i rabljene wc papire pod različitim kutevima svijetlosti da bi vidjeli ima li nečeg obojanog tamo, i o kojoj se točno nijansi smeđe, crvene ili roze radi
a tek rabljene testovekoliko sam puta samo kopala po smeću i tražila test, pa ga još rastavljala da vidim hoće li sse možda neka sjena bolje vidjet ako mi ne smeta ona plastika da je vidim
Al stvarno, to kopanje po smecu… Al ne mozes protiv toga i gotovo! Najjace mi je:sakrit cu ga skroz dole, ispod svog smeca pa necu vise kopat… Ja za pol sekunde vec u kanti i kopam!
neka baci test prvi ko nije bio u smeću i pod reflektorom buljio u test daleko izvan vremena kad treba reagirati hahahahahhahahah
ja sam otkrila tehniku- smeće odmah odem baciti u kantu u ulici, za sad sam se suzdržala da i tamo ne zaronim a papiri i ostale higijenske potrepštine i proučavanje nijansi od 22. dana kreću...
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
We ovo je za ubit se…
ŠTO DA RADIM
Znači da bi imala kiretažu moram imati test na Covid koji mogu raditi u utorak, a oni mi savjetuju da odem u Rijeku koja je 200 kn od mene i uzmem onu neku tabletu za prekid… Gdje što kako,,
Dali znate ima li to sa tabletom u zg gdje jer mi je rijeka totalno naopako i nemam nikog tamo.. I znači da će plod u srijedu imati 16 dana, je da me ništa ne boli ali strah me nekih komplikacija.
Ja sam to isla u prosloj trudnoci i ginekos, i reci cu ti bez uljepsavanja.. To je grozno.. Unajmili smo apartman blizu Ginekosa jer mi je rekao da mu moram biti blizu u slucaju jakog krvarenja… Dobila sam prvo 2 tablete, krvarila nenormalno ja mislila to je to.. Odem na ultrazvuk sve stoji… Dobim jos 2 tablete, iskrvarila da doslovno sam stajala pod tusem jer nije bilo uopce smisla stavljat ulozak koliko je to siktalo iz mene… Muz se uplasio htio zvat hitnu…
Ja na ultrazvuk gestacijska jos stoji! I na kraju zavrsila na kiretazi nakon 2 dana MUCENJAAA.. To je moje osobno iskustvo ne mora bit da bi tebi tako bilo ali ja to vise nikad ne bi.
Ajme meni… Evo na kraju sam dogovorila sa sv. Duhom rekao je doktor da ti rade i čim dobijem test na Covid da dignem uputnicu za hospitalizaciju i dođem, e jedino što nisam pitala dali se to plaća????
A podobnima sam zvala kaže da ne rade to u vrijeme pandemije.
Mislim da ne placas ako imas uputnicu za hospitalizaciju,neka me ispravi netko ako sam ti krivo rekla.. sretno,drzim fige da to sto prije rjesis 🤞
Pa zato i ja mislim da ne, jer to nije prekid neželjene trudnoće.
Nisam sto posto sigurna ali mislim da ne bi trebala to plaćati, kad ides na testiranje? Uopce mi je glupo kaj moras sad jos cekat par dana da to sve skupa obavis umjesto da bude sto prije gotovo to mucenje..😏
Mene uzasno strah pozitivnog testa, bojim se da mi sve ne propadne i da ne bi bilo sve uzalud..
Pa baš to... Mislim stvarno jeb...ih test... A što da pokaže pozitivno što onda... Krepaj... Misli neznam stvarno.
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Ah, nevjerna Bozma.
https://ibb.co/gR940hs
Igraj se, ali nemaš što naći. Bijeli se bijeli, snješko mali.
Nema tu nista ZA SAD.. znate da, sam ja taj test doktorirala.. Nego.. Jesi ti njega radila PNAKO KAKO SAM REKLA?? najmanje 30 sec drzati u urinu ovako rano, NAJMANJE TOLIKO😂
We ovo je za ubit se…
ŠTO DA RADIM
Znači da bi imala kiretažu moram imati test na Covid koji mogu raditi u utorak, a oni mi savjetuju da odem u Rijeku koja je 200 kn od mene i uzmem onu neku tabletu za prekid… Gdje što kako,,
Dali znate ima li to sa tabletom u zg gdje jer mi je rijeka totalno naopako i nemam nikog tamo.. I znači da će plod u srijedu imati 16 dana, je da me ništa ne boli ali strah me nekih komplikacija.
Ja sam to isla u prosloj trudnoci i ginekos, i reci cu ti bez uljepsavanja.. To je grozno.. Unajmili smo apartman blizu Ginekosa jer mi je rekao da mu moram biti blizu u slucaju jakog krvarenja… Dobila sam prvo 2 tablete, krvarila nenormalno ja mislila to je to.. Odem na ultrazvuk sve stoji… Dobim jos 2 tablete, iskrvarila da doslovno sam stajala pod tusem jer nije bilo uopce smisla stavljat ulozak koliko je to siktalo iz mene… Muz se uplasio htio zvat hitnu…
Ja na ultrazvuk gestacijska jos stoji! I na kraju zavrsila na kiretazi nakon 2 dana MUCENJAAA.. To je moje osobno iskustvo ne mora bit da bi tebi tako bilo ali ja to vise nikad ne bi.
Ajme meni… Evo na kraju sam dogovorila sa sv. Duhom rekao je doktor da ti rade i čim dobijem test na Covid da dignem uputnicu za hospitalizaciju i dođem, e jedino što nisam pitala dali se to plaća????
Mislim da ne placas ako imas uputnicu za hospitalizaciju,neka me ispravi netko ako sam ti krivo rekla.. sretno,drzim fige da to sto prije rjesis 🤞
Nisam sto posto sigurna ali mislim da ne bi trebala to plaćati, kad ides na testiranje? Uopce mi je glupo kaj moras sad jos cekat par dana da to sve skupa obavis umjesto da bude sto prije gotovo to mucenje..😏
Mene uzasno strah pozitivnog testa, bojim se da mi sve ne propadne i da ne bi bilo sve uzalud..
U utorak imam testiranje, isto prestrašno.
🙋♀️32 🙋♂️44
3/2020 insem. - stigla M
Beta
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
We ovo je za ubit se…
ŠTO DA RADIM
Pa baš to… Mislim stvarno jeb…ih test… A što da pokaže pozitivno što onda… Krepaj… Misli neznam stvarno.
E da da, to sam i ja pisala ovdje neki dan. Uzassss
We ovo je za ubit se…
ŠTO DA RADIM
Ja isto mislim da se ne placa, kad je uputnica. Dopunsko imas?
Da. Da...
🙋♀️32 🙋♂️44
3/2020 insem. - stigla M
Beta
26.04 ET, 10.5 beta
Cure, dosta bitnu stvar smo zaboravile na pocetku! Napomenut koji testovi da se koriste.. Svi nekako kupuju Clearblue a Lucija nas je naucila da nista od njega... Bar nama koje ga radimo tako rano...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Što mislite, kako bi generalna populacija reagirala na naš najznačajniji OKP da ne zna kontekst?
Pod OKPom mislim na kompulzivno opsesivni poremećaj koji nas tjera da proučavamo svoje rabljene gaćice, rabljene uloške i rabljene wc papire pod različitim kutevima svijetlosti da bi vidjeli ima li nečeg obojanog tamo, i o kojoj se točno nijansi smeđe, crvene ili roze radi
a tek rabljene testovekoliko sam puta samo kopala po smeću i tražila test, pa ga još rastavljala da vidim hoće li sse možda neka sjena bolje vidjet ako mi ne smeta ona plastika da je vidim
Al stvarno, to kopanje po smecu… Al ne mozes protiv toga i gotovo! Najjace mi je:sakrit cu ga skroz dole, ispod svog smeca pa necu vise kopat… Ja za pol sekunde vec u kanti i kopam!
neka baci test prvi ko nije bio u smeću i pod reflektorom buljio u test daleko izvan vremena kad treba reagirati hahahahahhahahah
ja sam otkrila tehniku- smeće odmah odem baciti u kantu u ulici, za sad sam se suzdržala da i tamo ne zaronima papiri i ostale higijenske potrepštine i proučavanje nijansi od 22. dana kreću…
To se na mullerovom testu radi ovako : piljis u njega pod svim uglovima, svjetlima, vani, unutra... Bacis u smece pa ga vadis van, ponovis gore napisanu radnju i ako i dalje nema ni sjene sjenine sjene izgrebes test i onda vise ne mozes piljit u njega💆♀️😂😂😂😂
Ah, nevjerna Bozma.
https://ibb.co/gR940hs
Igraj se, ali nemaš što naći. Bijeli se bijeli, snješko mali.
Nema tu nista ZA SAD.. znate da, sam ja taj test doktorirala.. Nego.. Jesi ti njega radila PNAKO KAKO SAM REKLA?? najmanje 30 sec drzati u urinu ovako rano, NAJMANJE TOLIKO😂
Pa i rekla sam da nema
Brojala sam do 20, kad se ona ljubičasta boja digla do vrha, rekla sam si da je to valjda to.
💔💔💔
Cure, dosta bitnu stvar smo zaboravile na pocetku! Napomenut koji testovi da se koriste.. Svi nekako kupuju Clearblue a Lucijanas je naucila da nista od njega… Bar nama koje ga radimo tako rano…
Eh, generali nakon bitke.
Dali smo novima dovoljno na početku, puno više nego što smo mi imale. Za ostale male tajne velikih majstora, neka se priključe i redovno nas čitaju
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji