Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    03. Studeni 2020. 13:21

BAJO1

MTB -sestro po listi .
    ČESTITAMMM 🎊🥳🎊🥳🎊 Nek bude uredna i školska♥️♥️♥️🐣🐣🐣🐣.
    Svim ostalim curama na čestitam.
    Slhedeci put upadam kao padobranac za sanjich i martinu.
    P.s nemam potpis jer prva t pri 12 g(prirodna)
    Druga nakon 13 mjeseci opet ostala prirodno t čudo malo (ruptura cerviksa na prvom porodu i 3 ciste imala) i do kraja trudnoce 2 ostale ciste . 5 godina se ne cuvamo za ovo 3 dite napokon plus u 3 mjesecu medutim biok(mozda ih je bilo jos koja al neznam jer mi u dan dva dolaziM sad u 7 opet + i sreci nema kraja uz male nervoze♥️

Ajde, onda ti oprastamo potpis 🙂 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Studeni 2020. 13:23

Za one koje zanima kako to ide sa pozitivnima u Zg - zvao je epidemiolog muža. Popričali su si na telefon, zanimalo ga je sve o simptomima. Zvučalo je više kao anketa, nego kao razgovor sa epidemiologom. 
    Na kraju mu je rekao da nazove svog doktora opće prakse i da će mu on odrediti izolaciju.
    Pitao je i za mene, ja se isto moram javiti svom doktoru opće prakse.
    Za ostale kontakte nisu pitali. Samo nek on javi nekome ako treba.

💔💔💔

Ruska1986
    03. Studeni 2020. 13:26

Tiinaa

NadimakMTB

Tiinaa

NadimakMTB cestitam draga

Hvala na čestitci
    Neego, kad ćemo tvoju saznati??

Poslije dva su rekli 😊

Jos tebe cekamo danas! 🤗🤗🤗 ako se ne varam.. Sve vijesti su super i neka se tako nastave...🙏🙏🏻🙏🏻🙏🏻 I onda jos Belu i ovu Žensko_ime 🤗🤗🤗🤗🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Lucyinthesky
    03. Studeni 2020. 13:32

manemoj

Lucyinthesky

manemoj super vijest, samo hrabro dalje 💪Baš su te rano nazvali 👍
    Nirvana ova beta je prva liga, bravooooo 🤩
    MTB i Olivera ono da se embriji baš ne provjeravaju često ni meni ne drži vodu. Ok vidjeli su 3. dan npr da niš od njih, pa zašto je teško javiti 🤔Ma nije sad ni bitno, kad ste me već pitale, eto, napisala sam.
    Ova priča od Ruska1986 da u Ivf zovu više puta i detaljnije objasne mi se sviđa 😊

A taman sam se pripremila izmedju 12 i 13 😉 i vidim njegov broj na mobitelu i razmišljam pa čim se javim ću znati, neće mi valjda veselim glasom reći da se nisu oplodile 🙈😂 ja baš sve previše analiziram..
    A ček tebi tamo nisu javili da su se prestale razvijati? Jer meni rekao da će me sutra opet zvati da vidimo kako se razvijaju pa da dogovorimo transfer. Ajme ja bi popizditis dobila da mi ni ne jave…

Nažalost da

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

03. Studeni 2020. 13:32

MTB čestike 🥳🥳
    Pepsi čestitke 🥳🥳
    Hvala na podršci, čujemo se za dva dana, daj Bože jednu na kraju samo 🤗. Svima ostalima sretno u postupcima 🙂

• *.Women_name.*
    03. Studeni 2020. 13:35

Ruska1986

Tiinaa

NadimakMTB

Tiinaa

NadimakMTB cestitam draga

Hvala na čestitci
    Neego, kad ćemo tvoju saznati??

Poslije dva su rekli 😊

Jos tebe cekamo danas! 🤗🤗🤗 ako se ne varam.. Sve vijesti su super i neka se tako nastave…🙏🙏🏻🙏🏻🙏🏻 I onda jos Belu i ovu Žensko_ime 🤗🤗🤗🤗🤗

😂😂😂😂😂🥰

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

manemoj
    03. Studeni 2020. 13:35

Lucyinthesky

manemoj

Lucyinthesky

manemoj super vijest, samo hrabro dalje 💪Baš su te rano nazvali 👍
    Nirvana ova beta je prva liga, bravooooo 🤩
    MTB i Olivera ono da se embriji baš ne provjeravaju često ni meni ne drži vodu. Ok vidjeli su 3. dan npr da niš od njih, pa zašto je teško javiti 🤔Ma nije sad ni bitno, kad ste me već pitale, eto, napisala sam.
    Ova priča od Ruska1986 da u Ivf zovu više puta i detaljnije objasne mi se sviđa 😊

A taman sam se pripremila izmedju 12 i 13 😉 i vidim njegov broj na mobitelu i razmišljam pa čim se javim ću znati, neće mi valjda veselim glasom reći da se nisu oplodile 🙈😂 ja baš sve previše analiziram..
    A ček tebi tamo nisu javili da su se prestale razvijati? Jer meni rekao da će me sutra opet zvati da vidimo kako se razvijaju pa da dogovorimo transfer. Ajme ja bi popizditis dobila da mi ni ne jave…

Nažalost da

Nije mi to baš ok..Sutra ću ga ja pitati onda šta s ostale dvije ako se odrze i hoće mi javljati njihov status. A i sad imam njegov broj pa ako treba ću ga besramno nazvati.. biti ću kao MTB, mamu zanima kako su njena ostala dječica 🥰.. pa nek misli da sam luda, briga me 😅

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

03. Studeni 2020. 13:37

NadimakMTB

Ana123456, hvala!!!

Ruska1986, lagat ću ljudima da imam koronu i izbjegavati ih.lucija007, još jučer bih ti rekla da je to glupost, da je čekanje druge bete odmor u odnosu na sve prije. Eeee, kako sam mlada i naivna bila.

Vidjet ces onda kako ce cekat prvi ultrazvuk, pa, srce, pa bla bla bla samo cekaj... Ja uvijek kazem meni je sve do transfera 'lako' tek poslije muke krenu🤷‍♀️😂😂

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    03. Studeni 2020. 13:37

MTB cestitam, selis se na drugu listu 😊😘😘🎉

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

BAJOMA
    03. Studeni 2020. 13:41

Ruska1986

BAJO1

MTB -sestro po listi .
    ČESTITAMMM 🎊🥳🎊🥳🎊 Nek bude uredna i školska♥️♥️♥️🐣🐣🐣🐣.
    Svim ostalim curama na čestitam.
    Slhedeci put upadam kao padobranac za sanjich i martinu.
    P.s nemam potpis jer prva t pri 12 g(prirodna)
    Druga nakon 13 mjeseci opet ostala prirodno t čudo malo (ruptura cerviksa na prvom porodu i 3 ciste imala) i do kraja trudnoce 2 ostale ciste . 5 godina se ne cuvamo za ovo 3 dite napokon plus u 3 mjesecu medutim biok(mozda ih je bilo jos koja al neznam jer mi u dan dva dolaziM sad u 7 opet + i sreci nema kraja uz male nervoze♥️

Ajde, onda ti oprastamo potpis 🙂

Evo stavila potpis 🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.