Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tuma
    12. Siječanj 2021. 18:17

Ruska divno 😍🥰🥰
    Što se tiče nalaza OGTTa, ja sam imala 4.9, pa 60min 7.1 i onda nakon 120min 4.1.tako da je isto onaj zadnji manji od prvog.... 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Dia85
    12. Siječanj 2021. 18:20

Leia2.0

Dia85

AuroraB

Leia2.0

Aurora - možda da za početak uvedeš duge šetnje? Mnogi savjetuju umjerenu tjelovježbu u ovoj priči, a ti si ipak imala zahvat pa mi se čini da jednom kad kreneš, treba ići puževim koracima, dok se tijelo ne vrati u formu. Šetnja po svježem i hladnom zraku može baš imati terapijski učinak, za tijelo i psihu!

Ja sam inače naviknula svaki ili svaki drugi dan odraditi neki trening i brinulo me to jako, u smislu da će mi faliti tijekom postupka, sad nakon 4 dana pikanja razumijem da je to mission impossible. Osjećam se kao invalid, stišće me dok sjedim, ležim, pogrbljeno hodam. Jedva čekam prvu folikulometriju, da mi dr kaže je li to normalno i koliko su mi se jajnici uvećali od svega toga. Strah me i OHSS-a… ali mislim da to nije moguće još u ovako ranoj fazi ili se varam?

Haha da… pa nema šanse, kakvo vježbanje, shvatiš to kad osjetiš na svojoj koži.. Sve je to normalno, ne moraš brinuti. Sad kad ti uvedu cetrotide ti bude malo lakše. Mene su u prvom postupku isto rano počeli boljeti i imala sam ih puno na kraju. Uzmimo to sve kao dobar znak😉
    Znam da moram krenuti sa šetnjom, sva sreća da volim to raditi, a nadam se kroz mjesec dana da ću početi trčati…
    Nikittaja sam mislila na film Pieces od a women, Only you ću sad početi gledati
    Leia2.0 s obzirom da spominješ OHSS, samo da javim, ja sam danas peti dan ciklusa, terapija Gonal f pen 150, doktor rekao da je hiperstimulacija vjerojatna, smanjio je na 100, ništa me posebno ne boli,al osjećaj je kao da je deseti dan ciklusa, pred samu ovulaciju

Hm… možda je onda meni predugo čekati do prekosutra na pregled…to će mi bit 8.dan ciklusa, 7.dan terapije…
    Hvala ti što si to podijelila!

Meni je bio u protokolu peti dan označen za prvi uzv jer je dr pretpostavljao da bi mogla biti hiperstimulacija, možda ti je to probadanje i normalno, ja stvarno nemam iskustva, sve mi je novo i prvi put

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

Ruska1986
    12. Siječanj 2021. 18:24

Hvala vam od 💜❤, curke moje. Svima! Bas se covjek lijepo osjeca u ovoj grupi 🥰😘

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Sunny_🐣
    12. Siječanj 2021. 18:26

Tiki super vijesti 
    Ruska86 savršeno  prava mala gimnasticarka, sigurno na mamu 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• *.Women_name.*
    12. Siječanj 2021. 18:27

Ruska1986

Jel tako? Ja se jučer smijem i tipkam vama. Muž pita kj se smiješ, ja reko curama. Ono kao da smo frendice već 10 godina, tako se osjećaš 🥰🥰

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Ruska1986
    12. Siječanj 2021. 18:30

*.Women_name.*

Ruska1986

Jel tako? Ja se jučer smijem i tipkam vama. Muž pita kj se smiješ, ja reko curama. Ono kao da smo frendice već 10 godina, tako se osjećaš 🥰🥰

Daaaaa... bas bi trebali dogovorit neko druzenje! Mi cemo vec rodit i bit mrsave, a ove ce bit okruglice trudnice 😊😊

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Matkiša 😎
    12. Siječanj 2021. 18:30

Trudnice naše slatke, drago mi je da je sve ok 💗💗
    AuroraB e znam tko mi je rekao za noćurak, to još na grupi Lh trakice prije sto godina...
    A sjena sjenine sjene mi je uvijek na kinezu, ionak imam grčeve i pms čišćenje (doslovno sam vrata sa rerne skinula) to mi je baš trebalo uz dočekicanje svećenika da posveti stan i mužev rođendan 😂😂
    MTB idem u ponedjeljak na bris pa ću škicnuti bar guzu kad ne vidimo lice 🙊 Ionak ću za sve u Os kod mog tako da me briga za njega haha Jedino ga iskoristim za uputnice dok je još zelen haha 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Siječanj 2021. 18:38

Ruska1986, predivne vijesti za bebolinku  
    Neeeeeego, je li me G spominjao? 

ericaa, pa meni šećer i nije pretjerano velik ni nakon ta 2h, ali inzulin bogme jest. Tako da bi ti bilo dobro i inzulin provjeriti, just in case.
    Uff, žao mi je radi iskustva. Ja sam bila jako boležljivo dijete, pa isto imam traume od onda. Ne znam je li i danas takva situacija, ali kao da su onda doktori i zubari bili više sadisti nego danas.

Bozma, za DHEA ću odlučiti nakon nalaza. Da, inositol ću vjerojatno piti, ali isto tek nakon nalaza, sad prvo to želim odraditi. Zanimljivo, ja nisam imala prazne folikule u ovoj berbi, samo su bili nezreli (ali to je jer su mi prerano radili aspiraciju, i G je to potvrdio). Budem pitala za inverziju. Hvala ti 

Sanjich, pa nije to razlog za suze. Napraviš pretragu, ako imaš IR dobiješ lijekove i sve je super.

Maslačakxx, ima ti još smisla trombofilija, koagulogram, OGGT i inzulinska rezistencija, imunologija. Biraj sa menija.  
    Znam za sapunicu, ali ja sam više bila Franco & Sarita tim. 

*.Women_name.*, kužim da je šok skinuti se sa svega što voliš. Sa slatkog sam se ja dosta davno skinula pa mi to danas ne bi bio problem, ali bio mi je šok skinuti se sa mliječnih proizvoda (kukala sam ovdje već oko toga). I eto, oko mjesec dana kasnije, kao da nikad nisam jela mliječno, uopće mi ne fali. Pročitala sam jučer negdje da je to dobro i za štitnu, pa sam sretna kao malo dijete.

AuroraB, a sad se samo hvališ svojim idealnim nalazima.  Nisam ljubomorna, ja imam zgodnijeg dečka od tebe. 

Mattan, ima smisla. Ti njemu guzu, on tebi pi.. 

💔💔💔

12. Siječanj 2021. 18:43

MTB

Ruska1986, predivne vijesti za bebolinku
    Neeeeeego, je li me G spominjao?ericaa, pa meni šećer i nije pretjerano velik ni nakon ta 2h, ali inzulin bogme jest. Tako da bi ti bilo dobro i inzulin provjeriti, just in case.
    Uff, žao mi je radi iskustva. Ja sam bila jako boležljivo dijete, pa isto imam traume od onda. Ne znam je li i danas takva situacija, ali kao da su onda doktori i zubari bili više sadisti nego danas.

Bozma, za DHEA ću odlučiti nakon nalaza. Da, inositol ću vjerojatno piti, ali isto tek nakon nalaza, sad prvo to želim odraditi. Zanimljivo, ja nisam imala prazne folikule u ovoj berbi, samo su bili nezreli (ali to je jer su mi prerano radili aspiraciju, i G je to potvrdio). Budem pitala za inverziju. Hvala tiSanjich, pa nije to razlog za suze. Napraviš pretragu, ako imaš IR dobiješ lijekove i sve je super.

Maslačakxx, ima ti još smisla trombofilija, koagulogram, OGGT i inzulinska rezistencija, imunologija. Biraj sa menija.
    Znam za sapunicu, ali ja sam više bila Franco & Sarita tim.*.Women_name.*, kužim da je šok skinuti se sa svega što voliš. Sa slatkog sam se ja dosta davno skinula pa mi to danas ne bi bio problem, ali bio mi je šok skinuti se sa mliječnih proizvoda (kukala sam ovdje već oko toga). I eto, oko mjesec dana kasnije, kao da nikad nisam jela mliječno, uopće mi ne fali. Pročitala sam jučer negdje da je to dobro i za štitnu, pa sam sretna kao malo dijete.

AuroraB, a sad se samo hvališ svojim idealnim nalazima. Nisam ljubomorna, ja imam zgodnijeg dečka od tebe.Mattan, ima smisla. Ti njemu guzu, on tebi pi..

A imaam IR.. I pijem siofor tj ne pijem 😑 pila sam dva mjeseca i oko bozica stala kad sam bila bolesna.. Nij eimalo smisla piti ga jer niama nis jela samo povravala i isla na wc.. I otkako sam ozdravila sve kao sutra cu.. Pa je dosao transfer pa nisam htjela pocet tada.. Jer mi treba da se naviknem na lijek... I sad evo cekam ishod ovog feta pa cu pocet opet... Glupa aam trebala sam par dana prije feta nastavit uzimat.. 

manemoj
    12. Siječanj 2021. 18:46

Ajme jeste se raspisale, sat vremena vas pokušavam uloviti.. već sam zaboravila kome sam šta htjela komentirati 🙈🙈🙈
    Ruska ajme 🥰🥰🥰
    Bozma sad ću ja postaviti svoju sliku sa stopalom pored lica 😂😂😂😂
    Sanjich nekima su menstrualni bolovi bili dobar znak 😉
    MTB tebi nisu dovoljni muž, drG, biolog.. sad se i za Mattaninog doktora raspitujes 😅. Sretna sam što sam se udala prije nego sam te upoznala.. ne bi mi ništa ostalo 😂😂
    Tiki 🥰❤️

Vezano za suplemente.. ja već par mjeseci pijem Novalac, sad išla gledati pod Vitamin D piše 200 posto preporučene doze a ja manjku da ne može biti manjem.. valjda su u moje tablete to zaboravili staviti 🤷

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.