Cure dobro vam jutro ❤️
Maslačakxx jako jako jako jako mi je žao ❤️ 💔🙏
Cure dali je koja koristila ili koristi Elevit za planiranje trudnoće, da mi slikne kako izgleda kutija, pošto nisam nikada u HR kupovala nikakve dodatke. I dali se ovdje može kupiti Femibion?
Moram si kupiti nešto od tog pa čisto da znam dali da čekam u redu u apoteci 😁
endometrioza
Sanjich je li pao dogovor s dr. XY?Kada je FET?🤞
A jeste me sve popratile.. Pokusala sam se izvuc odgovorit i mattan i miss i aurori pa me sad i ti spomenes.. Htjela sam to odradit da ne kazen nista na forumu da mi bude lakse malo da nakon transfera me ne ponese piskit testove 🤣
Xy je bia dezuran pa ga nije bilo danas, folikul je 16mm endometrij 8mm.. 5dana nakon O je transfer.. Vjerovatno onda oko 5.1. Cu bit PUPO po prvi put 🤞
Sretnooo💪💪💪💪
Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
1g prir, 3g MPO;
KBC Split
8/18-AIH❌
10/18-AIH❌
8/19-AIH❌
10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏
Maslačakxx zao mi je drzi se koliko mozes
Nina89 valjda smo iste moja beta 56, 11 dan
Nina i nina nastavite terapiju nadam se da ce se lipo uduplat 🤞❤️❤️
Sanjich je li pao dogovor s dr. XY?Kada je FET?🤞
A jeste me sve popratile.. Pokusala sam se izvuc odgovorit i mattan i miss i aurori pa me sad i ti spomenes.. Htjela sam to odradit da ne kazen nista na forumu da mi bude lakse malo da nakon transfera me ne ponese piskit testove 🤣
Xy je bia dezuran pa ga nije bilo danas, folikul je 16mm endometrij 8mm.. 5dana nakon O je transfer.. Vjerovatno onda oko 5.1. Cu bit PUPO po prvi put 🤞
Sretnooo💪💪💪💪
Hvala ❤️ iako je prvi put svejedno se nadam 🤞😊
Maslačakxx ajme u pm!!! Otvorim forum i vidim ovo!! Ajme kako mi je zaj, ne mogu ti opisat,nadala sam se da cemo sve tri danas sa uzv imat super vijesti kad ono sr**e !! Neopisivo mi je zao i drzi se 😣😣😣😣🙏 saljem ti jedan veliki zagrljaj!
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Jutro svima? Sta je ovo danas 😪😪😪😪 maslacak ne mogu opisati kako mi je zao... ali uistinu...
Aurorab zao mi je sto sve ovo prolazis, ne bi te htjela obeshrabriti ali ja sam ti to prosla na prvom et... ta agonija mi je trajala mjesec ipo dana gdje je beta pomalo rasla ali ne dovoljno... ali dok nisam prestala sa terapijom nije menga krenila... ja se nadam da ce tebi biti uspjesno na kraju... drzim fige...
Nikitta ja previse ne komentiram tvoje posteve ali u toku sam sa svim i bez imalo ustrucavanja sibni broj racuna i svaka koja moze ce uplatit...
Ja sam danas bolje ma vec jucer sam bila kad sam isplakala i izbacila sve iz sebe... i naravno imam plan za dalje... oporavit se i posteno napit za ng... uzivat na odmoru jos 2 tjedna i onda poradit na sebi pa ponovo u postupak... tamo u 3 mjesecu...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Maslačakxx jako mi je žao, drži se😔
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Maslačakxx ajme u pm!!! Otvorim forum i vidim ovo!! Ajme kako mi je zaj, ne mogu ti opisat,nadala sam se da cemo sve tri danas sa uzv imat super vijesti kad ono sr**e !! Neopisivo mi je zao i drzi se 😣😣😣😣🙏 saljem ti jedan veliki zagrljaj!
Kako je prosao tvoj uzv? 🤞😉🤗
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
De dobro je više sa sranjima, do kada? Mislim ok moramo biti hrabre i sve to stoji ali zar je moguće da ima toliko izgubljenih trudnoća, ja, sam očito živjela u zabludi... I sad su razmišljam ako i budem jedna od sretnica da uspije transfer od prve kolike su šanse da se i zadrži.. Eto koma cure moje, držite se 💗💗
Dobar je ovaj forum da ti da pljusku da dođeš pameti...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
De dobro je više sa sranjima, do kada? Mislim ok moramo biti hrabre i sve to stoji ali zar je moguće da ima toliko izgubljenih trudnoća, ja, sam očito živjela u zabludi… I sad su razmišljam ako i budem jedna od sretnica da uspije transfer od prve kolike su šanse da se i zadrži.. Eto koma cure moje, držite se 💗💗
Dobar je ovaj forum da ti da pljusku da dođeš pameti…
Slazem se s tebom mattan, mislimo da nam je beta sve. Ali nazalost iza bete tek pocinje prava borba, muke i neiscekivanja...
Drzite se sve cure drage ❤️🙏😔
Miss kakve su vijesti kod tebe.. Sanjich, navijam puno da bude odma💪 i da veselo udes u 2021 ✨🎄🥳
Bozma, da li ima kod tebe novosti?
🤍
Sortiraj odgovore
Najstariji