Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    darliv
    16. Prosinac 2020. 11:43

ericaa

darliv

Ericaa čitač bi mogla kupiti u trgovinama s racunalnom opremom, a logiras se u program s podacima koje si dobila uz osobnu, imaju tamo neki kodovi za aktivaciju na tom papiru, ne moras u finu..
    AuroraB drzim fige da malac izdrzi 🤞🏻
    Maslačak bas umirujuce vijesti s uzv, dobro je sto idu blagdani pa ce ti malo brze proci vrijeme do sljedeceg 😊
    Anksimoron i manemoj sretno danas cure 😘
    Leoni pravilo u mpo vodama je da pravila nema 😁 simptomi nas znaju ponekad zavarati, a ponekad ugodno iznenaditi, svakako navijamo da si bebica pravi mjesta pa zeza sa simptomima 😘
    Mattan misa mu, ne vjerujem da te jos i upala sad zeza 😕

Hvala ti! onda imam vikend za to jer to kod mene potraje, pogotovo ako je nešto samoinstalirajuće

🤣🤣🤣 San ti je vrh 🤣
    A za ovo se ne moras brinuti, samo prati upute na tom papiru, mislim da nije komplicirano 😊 sretno 🤗

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

16. Prosinac 2020. 11:46

Tigrica

Ljutopile🐥

Bozma i Aurora oboje moramo kariograme zato sto valjda oboje prenosimo gene na nase neuspjesne embrije. A sto se tice drugih pretraga nekako mislim da mi se ona prirodna trudnoca ne bi odrzala tako dugo da imam bilo kakav oblik trombofilije ili da mi šećer nije ok. Tako da jedino mogu biti kromosomi neuredni, ne mora znaciti da jesu, ali toga me najvise strah.

Ne mora biti. Bila sam prošli tjedan kod ginicke na razgovoru, kako sam ja nju skuzila, ako tjelo odbaci plod ili dode do prestanka rada srceka ,to je zato sto organizam bebu vidi kao strano tjelo. Postoji nesto za to, ima neka kvaka ( nesto se uzima).

Da, da kužim ali ja sam imala prirodnu trudnocu koja je završila loše u 27tt pa se nekako mislim da nije do moga tijela. Da nije bilo takve prirodne onda bih mozda pomislila i na to da mi tijelo odbaciva. A u svakom slucaju napraviti cu sada kroz mjesec dana sve te pretrage, i evo nadam se da nam svima treba samo jedan dobar embrij i to ne takav da samo njima pod mikroskopom izgleda savrsen. 

ericaa
    16. Prosinac 2020. 11:46

darliv

ericaa

darliv

Ericaa čitač bi mogla kupiti u trgovinama s racunalnom opremom, a logiras se u program s podacima koje si dobila uz osobnu, imaju tamo neki kodovi za aktivaciju na tom papiru, ne moras u finu..
    AuroraB drzim fige da malac izdrzi 🤞🏻
    Maslačak bas umirujuce vijesti s uzv, dobro je sto idu blagdani pa ce ti malo brze proci vrijeme do sljedeceg 😊
    Anksimoron i manemoj sretno danas cure 😘
    Leoni pravilo u mpo vodama je da pravila nema 😁 simptomi nas znaju ponekad zavarati, a ponekad ugodno iznenaditi, svakako navijamo da si bebica pravi mjesta pa zeza sa simptomima 😘
    Mattan misa mu, ne vjerujem da te jos i upala sad zeza 😕

Hvala ti! onda imam vikend za to jer to kod mene potraje, pogotovo ako je nešto samoinstalirajuće

🤣🤣🤣 San ti je vrh 🤣
    A za ovo se ne moras brinuti, samo prati upute na tom papiru, mislim da nije komplicirano 😊 sretno 🤗

Javit ću kako je prošlo i jesam li razbila laptop/srušila sustav/izrezala čip iz osobne  Pouzdam se u novu/strpljivu sebe ili ću dat frendici da mi to riješi hahahahahah 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

16. Prosinac 2020. 12:04

Ljutopile🐥

Tigrica

Ljutopile🐥

Bozma i Aurora oboje moramo kariograme zato sto valjda oboje prenosimo gene na nase neuspjesne embrije. A sto se tice drugih pretraga nekako mislim da mi se ona prirodna trudnoca ne bi odrzala tako dugo da imam bilo kakav oblik trombofilije ili da mi šećer nije ok. Tako da jedino mogu biti kromosomi neuredni, ne mora znaciti da jesu, ali toga me najvise strah.

Ne mora biti. Bila sam prošli tjedan kod ginicke na razgovoru, kako sam ja nju skuzila, ako tjelo odbaci plod ili dode do prestanka rada srceka ,to je zato sto organizam bebu vidi kao strano tjelo. Postoji nesto za to, ima neka kvaka ( nesto se uzima).

Da, da kužim ali ja sam imala prirodnu trudnocu koja je završila loše u 27tt pa se nekako mislim da nije do moga tijela. Da nije bilo takve prirodne onda bih mozda pomislila i na to da mi tijelo odbaciva. A u svakom slucaju napraviti cu sada kroz mjesec dana sve te pretrage, i evo nadam se da nam svima treba samo jedan dobar embrij i to ne takav da samo njima pod mikroskopom izgleda savrsen.

Ljutopile a da, li je tvoja bebica tad isla na testiranje? Oprosti ako si vec pisala o tome? Zna li se uzrok?
    Jer ako je bebica bila zdrava tada su vam i kariogrami uredni. 

16. Prosinac 2020. 12:07

Tigrica

Ljutopile🐥

Postoje decortini i intralipidne infuzije, no to pomaze samo i isključivo ako je embrij zdrav a problem je u imunosnom sustavu zene.. 
    A da li je embrij zdrav ili ne to je znanstvena fantastika koju ni doktori ne mogu dokučiti... 

Tigrica
    16. Prosinac 2020. 12:11

Ljutopile🐥

Tigrica

Ljutopile🐥

Nisam ,znala zao mi je😢

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

16. Prosinac 2020. 12:15

Lucija, bila je analiza, bilo je sve ok ali anomalije su njima upucivale na nekakvu trisomiju i na kraju se ispostavilo da nije to u pitanju. Kad sam isla na ultrazv. jedan liječnik mi je rekao da je uvijek bolje ako su u pitanju ove standardne trisomije 21, 13, 18 jer se one u 99posto slucajeva događaju slucajno. A kad su neke nerazjašnjene anomalije moze se dogoditi da se nikad ne sazna zbog čega se to događa. Da takvih anomalija ima bezbroj i da 99posto njih nije istrazeno i nece nikad biti.

ANKSIMORON
    16. Prosinac 2020. 12:19

ericaa

Anksimoroni manemoj sretno curke!!!
    Maslačak čekamo dobre vijesti!
    I curke, imam pitanje nevezano za MPO, onaj nesretni e građanin me muči
    imam onu novu osobnu za čipom, koliko se moj um razumije, trebam ići u FINU? (ili gdje) po čitač, instalirati program na laptop i to je to? I onda ću moći sve što mogu ljudi u 21. stoljeću?nemojte se preglasno smijat mom pitanju

Hvala ti... ne moras ako imas internet bankarstvo... dovoljno ti je to za prijavit se i koristit i e gradjanin... ja ti nisam isla u finu...

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

Tigrica
    16. Prosinac 2020. 12:20

LUCIJA007

Tigrica

Ljutopile🐥

Postoje decortini i intralipidne infuzije, no to pomaze samo i isključivo ako je embrij zdrav a problem je u imunosnom sustavu zene..
    A da li je embrij zdrav ili ne to je znanstvena fantastika koju ni doktori ne mogu dokučiti…

Istina. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

16. Prosinac 2020. 12:24

Lucija tu se opet vracamo na ono na što ne možemo utjecati. Zdravi ljudi sa urednim kariogramima dobivaju bolesnu djecu dok ljudi sa greskama u genima dobivaju savršeno zdravu djecu. 
    Razumijem da si ti isto u nezgodnoj situaciji, sve ok a nece pa nece. Ali evo ja se bas bojim tih gena iako smo zaključili da i ako nisu ok da je moguće dobiti zdravo dijete. Ti me mozda razumijes kako ovo sve jako frustrira, ustvari trudna ostanes svaki put bez problema i onda paf hladni tuš.
     Neki dan sjedim na suncu uz more i mislim se kako mi je pao kamen sa srca jer ustvari nisam trudna i ne moram strepiti svakih dva tjedna da li ima otkucaja ili nema, da li ce mi nifty biti ok ili nece, hocu li morati na kiretažu i slicno. Odvratno razmisljanje, znam, ali bas umori to sve.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.