Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Rujan 2020. 15:01

lucija07

lucija07

https://ibb.co/v16yLRZ

Samo za one koje imaju supermoc vidjenjs sjene sjenine sjene..
    Htjela sam cekat ujutro ali ne mogu.. Sad maloprije napravila nakon 458 pisanja..
    5 dan transfera embrija starog 4 dana…. Dakle sto bi se racunalo 4 dan blastice….

vidim je!!!! uzmi u obzir da nije prva jutarnja, a i sve te crte se lošije vide na slikama (bar meni) ujutro će bit baš prava crta.
    Baš sam sretna kao da je moja

Simba 1989
    22. Rujan 2020. 15:08

lucija07

Simba 1989

Cure kolika je uspješnost sa morulom??? Jel se sjećate koje curke da je uspjela? Obično vrate trodnevni ili blastu

Da li ta morula bila 4 ili 5 dan?
    Meni su morule zamrznuli jer ja nisam mogla doc 5 dan inace bi cekali 5 dan ovakvo su mi zamrznuli 4 dan.. A gle pravilo je da pravila nema. Meni su vec puno blastica i trodnevnih vratili pa nist.. Sad prvi put imam morule…

Morula je bila 4 dan, a druge smo ostavili za blaste.. Meni je aspiracija bila u ponedjeljak, a transfer u petak 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Tuma
    22. Rujan 2020. 15:11

lucija07

lucija07

https://ibb.co/v16yLRZ

Samo za one koje imaju supermoc vidjenjs sjene sjenine sjene..
    Htjela sam cekat ujutro ali ne mogu.. Sad maloprije napravila nakon 458 pisanja..
    5 dan transfera embrija starog 4 dana…. Dakle sto bi se racunalo 4 dan blastice….

Ja vidim sjenu🙏🤞 držim fige da sjena postane crtica 💕🙏

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

22. Rujan 2020. 15:15

Simba 1989

lucija07

Simba 1989

Cure kolika je uspješnost sa morulom??? Jel se sjećate koje curke da je uspjela? Obično vrate trodnevni ili blastu

Da li ta morula bila 4 ili 5 dan?
    Meni su morule zamrznuli jer ja nisam mogla doc 5 dan inace bi cekali 5 dan ovakvo su mi zamrznuli 4 dan.. A gle pravilo je da pravila nema. Meni su vec puno blastica i trodnevnih vratili pa nist.. Sad prvi put imam morule…

Morula je bila 4 dan, a druge smo ostavili za blaste.. Meni je aspiracija bila u ponedjeljak, a transfer u petak

Hm cudno da ti onda nisu cekali peti dan.. Meni nisu jer ja nisam mogla doc u Zagreb 5 dan a nije znao zbog hipera dal cu uopce imati transfer tad ili ne.. Pogledao me i  odustao pa smo ih tad i zamrznuli.. Ma gle imamo ovdje trudnoću iz dvodnevnog embrija a kamoli cetverodnevnog.. Jel imas blastice na ledu od ostalih embrija?
    Koja je to bolnica? 

Samara
    22. Rujan 2020. 15:15

Ja vidim sjenu 😍 e sad, meni je danas 4.dan blastice i dajes mi ideju ali probat cu se suzdrzati do 8.dana. Probati :D

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

22. Rujan 2020. 15:23

Samara

Ja vidim sjenu 😍 e sad, meni je danas 4.dan blastice i dajes mi ideju ali probat cu se suzdrzati do 8.dana. Probati :D

Suzdrzi se!! 😂😂😂
    Ja, sam ti bolesna na testove i sad ta, sjenica me ne veseli previše jer sam ja realna...
    Mozda je nesto krenulo pa odustalo, biokemijska, mozda jača evaporacijska.. Svasta moze bit😂🤷‍♀️
    Nazalost nakon svih sranja ja necu inat mira dok bebu ne uzmem u ruke... 

Meto
    22. Rujan 2020. 15:23

Maki a jooj, mala ribica😍 Na mamu, ha? Tata je miran🙈 Kako si ti, nemas nikakvih mucnina i takvih stvari?
    Daaa, konacno krecemo, uzbudjena sam kao da mi je prvi put😅 Tako je, cekamo da folikul sam prsne i nakon tri dana transfer. Nemam nista protiv stoperice isto, a mislim da je Blacky imala situaciju da folikul nije htio prsnuti pa su ga punktirali, tako da sam ja spremna na sve👌 
    Belaaa cestitam draga, prekrasno❤️ Sad fino odmah otvori BO ili komplikacije, nemoj da ti padne na pamet raditi tako tezak posao, nije mala stvar nositi puste kutijetine od preko 10kg pa nadalje. Nisi duzna nikom nista objasnjavati, samo doznake i ciao😎😊
    Lucija itekako se vidi 🙈 🤞🤞 da se nastavi razvijati kako treba🌸
    Vm a nisu ti javili nista vezano za opodnju, koliko, kad se planira T i sl? Nazovi ti njih i pitaj, moraju nesto reci. .

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• avama
    22. Rujan 2020. 15:24

Cure da javim da sam ponovno bila na mjerenju nuhalnog nabora i danas je u11tj. 0.8, tako da je ok. Sada me ceka nifty test. 
    I htijela sam vam reci o testovima za trudnocu, meni su oni s ebaya uvijek dobro pokazivali. I kad je bila biokemijska stvano nisu lijepo tamnili danima su  bili jednaki. I stvarno rano mogu pokazai plusic. I iz mullera mi je 4 dana prije ocekivane m pokazao pozitivno tako da su i oni dosta osjetljivi. 
    Mislim na sve vas i zelim vam da sto prije ugladete  pluseve! Nikada nemojte odustati! 

• avama
    22. Rujan 2020. 15:27

I pijte vitamine, maticnu mlijec, lcarnitin, larginine, selen, vit d, q10 i sta god mislite da vam moze pomoci! Tako sam i mi!

Meto
    22. Rujan 2020. 15:27

Avama sam ti rekla da je ono bilo prerano. . Ti dr znaju biti tako nemilosrdni. 
    Jako mi je drago da je sve ispalo ok, zna Onaj gore kad i sta💞 😘

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.