Kod nas znaju samo nasi roditelji, moja sestra i jedni nasi najbolji prijatelji koji su i sami imali problema kod zaceca drugog djeteta. Ovo nam je sad prvi postupak i dosta smo opusteni, ne ocekujemo puno, s obzirom da je mala sansa da iz prve uspijemo, pa bez obzira na sve to malo me nerviraju svakodnevna pitanja kak se osjecam, kak se situacija razvija itd.. Najgore mi je kaj znam da ljudi koji znaju nasu situaciju su oni koji nas jako vole i zele nam najbolje, i sva ta pitanja jasno mi je da tako iskazuju ljubav i brigu prema nama, ali dode mi da bolje da ni njima nismo rekli..
Hvala vam curke ❤️ Ovaj forum je stvarno the best!
Danas guzva na poslu, a vi ste bome natipkale 🙈 nisam stigla sve popratit.
Uglavnom, cula sam se sa sestrom u Os, odlučila sam da se vraćam tamo iako nema mog dr… rekla mi je da izvadim sve nalaze sto su mi istekli, tako da mi je to sad novi zadatak koji imam ovaj mjesec, i kad ih budem imala sve da se vidimo 😍
Sunshine znam da si ti pričala da razmišljaš o Os, evo ja bila u Os, probala kod privatnika i mogu ti reci da je meni bilo puno bolje u Os. Definitivno idem tamo. Greška mi je bilo sto sam i prešla, a jbg uvijek učim na svojim greškama.
Eh, sad moram žicat soc.gin. da mi napravi neki ubrzani Papa test (inače se čeka 5 tjedana kod nas 🙈)
Uglavnom, vec sam super raspoložena 🤪
Mrva i Vuky držim vam najveće 🤞 da vam bete budu velike.
I Mrva, mozes slobodno jednu zapalit 😉 dat ce ti Pink recept 😉
Za cure koje se boje hipera, isto AMH oko 25 (ne znam točno 🙈), 15 js i 12 js i nisam imala hiper… drugi put sam bila kao malo napuhnuta al puuuuno tekućine i to je to.
Dakle pink cekam recept 🙈
Draga ja sam ti pusila i na dan transfera je bila zadnja kutija.. Napusila sam se kao turcin ono za zalihu da imam.. i ja bih tak rado jednu kresnula bas bi mi godilo 😂
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Martaa ne znam kaj da ti kažem, ja svakako neću uzimat gynositol (osim ovih par vrećica kaj mi ostalo još od prije) jer sadrži folnu i to onu koju ja ne trebam.
Tak da bum uzela sam taj čisti inozitol prah. A folnu aktivnu dobivam u Novalacu pa sam pokrivena kaj se toga tiče.
Kaj ti sve piješ? Piješ neke prenatale?
Vitamin D pijem ovaj kaj ide na recept od 25000UI i pije se jednom tjedno uz nešto masno. Uzela sam si ono mlijeko s 3,8mm pa sam s tim popila. Taj kaj pijem u ampulama mi se čini dosta jak, a i jeftin je.
Pitala sam tetu u apoteci koja je cijena za kutiju (4 ampule za 4 tjedna) ako nemaš recept i kaže 37kn. Jedini bed je kaj moraš imati privatan recept ak ga hoćeš kupiti.
I btw rečeno mi je da ti ga nemre napisati ginekolog (mislim na recept ono da niš ne platiš) nego samo opća praksa.
Evo to ti je ovaj Dvitamin:
https://ibb.co/n7VwD9w
Pijem ti gynositol i vitamin D, hematologica mi je rekla da željezo ne pijem sad ne znam zakaj mi je to rekla jer mi nije bajno 13 je doduše nekad je bilo i 4.
Slee da završile smo na ranoj nozi jako me povrijedila i sad samo službeno. Dok ne pop.. Ko Bozma i dam otkaz pa kod puklo da puklo. 🙈Ma iskreno se nadam da ću sad ostati trudna i da se neću ni vratiti na posao e sad sve u Božije ruke 😊.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Blacky, razmišljam jer mi je blizu i imaju puno uspjeha u zadnje vrijeme 😁 škvorc mi je super i baš mi nedostaje moja dr., ali eto.. znaš i sama, isprobavamo sve živo dok ne dođemo do plusa. Javi svakako što su ti rekli za pretrage. Kod nas se čeka papa mjesec i pol do 2 😂 na kraju sam otišla u Agram i nalaz bio za 3 dana jer je bio vikend.
Što se tiče diskrecije oko postupaka, pisala sam već x puta. Oko mene svi znaju, malo je mjesto, ali i ja namjerno pričam. Time sam izbjegla dosadna i glupa pitanja: a kad ćete? A i volim, s vremena na vrijeme, se izderati na nekog i začepiti mu usta 😂😂 žalim jedino što sam rekla svekrvi, ali nemam više problema ni njoj reći što ide.. baš me nekidan pitala, a kad idete opet. Rekla sam joj nek ona izabere datum ako je to veseli 😂 nemam više pardona, ne šutim, neću praviti od svega još veću tabu temu nego što je. No, ja sam takva, transparentna, odmah sve u glavu 😁
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Evo cure,i mi se danas narucili na prvi pregled u Os kod dr. Popovica za sljedeci utorak!😊
U isto vrijeme se pomalo pribojavam kako ce se situacija dalje odvijati ,ali sam i nekako sretna i uzbudjena jer napokon pocinjemo nesto rjesavati!
Zanima me da li vi dobijete od svojih ginica bolovanje za taj dan kad imate dogovoren pregled ili nekakvu pretragu?
Meni u utorak taman pada da trebam raditi cijeli dan!
Nisam si mogla namjestiti da mi pregled bude onda kad sam slobodna,jer dr.Popovic ima valjda odredjene dane kad radi ambulantu!
Pa me zanima kako i da li vi dobijete bolovanje za dane kad morate obaviti nesto vezano za mpo,jer nemam toliko godisnjeg da bi ga mogla koristiti kad god mi zatreba!?
Pogotovo zato sto nemam pojma koliko ce sve to dugo potrajati!
Jecika, ja na zalost imam s kim jer eto dva tjedna nakon mene i od muza sestra imala vanmaternicnu i sad smo skupa u svemu ovome. Lakse je, svakako, da osim s vama imam jos nekoga, ali radje bi da nemoramo obje sve ovo prolaziti.
Marta, imas pravo, Bozma je jos najpametnija! Ja ti zelim da ti uspije i da se ne moras vratiti na posao!
Sunshine hahahahha umirem na ovo za svejrvu!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Bozma ne znam... mozda da budem trudna do pon bar ovako sa sumnjama ☺️ imam 4 kineska testica, pa cemo vidjeti hocu li izdrzati...
Evo cure,i mi se danas narucili na prvi pregled u Os kod dr. Popovica za sljedeci utorak!😊
U isto vrijeme se pomalo pribojavam kako ce se situacija dalje odvijati ,ali sam i nekako sretna i uzbudjena jer napokon pocinjemo nesto rjesavati!
Zanima me da li vi dobijete od svojih ginica bolovanje za taj dan kad imate dogovoren pregled ili nekakvu pretragu?
Meni u utorak taman pada da trebam raditi cijeli dan!
Nisam si mogla namjestiti da mi pregled bude onda kad sam slobodna,jer dr.Popovic ima valjda odredjene dane kad radi ambulantu!
Pa me zanima kako i da li vi dobijete bolovanje za dane kad morate obaviti nesto vezano za mpo,jer nemam toliko godisnjeg da bi ga mogla koristiti kad god mi zatreba!?
Pogotovo zato sto nemam pojma koliko ce sve to dugo potrajati!
Ja uzimam godisnji dan po dan kad trebam. Malo mi glupo tako troši godišnji ali nema druge bar u mom slučaju :/
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Vidiš onda me muljao ginekolog (socijalni) uvjeravao me da nemre dat recept neg samo opća praksa. Joj kak mi idu na živce s tim prepucavanjem 😡
Hvala za info flower93 👍
Ma koma je to sve.. Kao da sve brige koje imamo na pameti nisu dovoljne, nego se jos moramo s njima boriti..
Moj ginekolog je takodjer socijalni i dosla sam k njemu nakon prvih konz, pokazala mu specijalisticki nalaz i za sve kaj je mogel, odmah mi je dal recept. Moram bit jako zahvalna na odlicnom ginekologu jer mi redovno daje uputnice bez problema, bolovanja kad god trebam, putni nalog svaki put, itd.. Zao mi je da to nije nesto normalno -. -
Sortiraj odgovore
Najstariji