Supergirl naravno da ce se duplati! A onda cemo i sve mi tvojim stopama 💗💗
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Supergirl naravno da će se duplati! Moraš nam popraviti malo statistiku! 🍀
Lala1982 😀 samo proučavaj, biti ćeš onda upućena na vrijeme 😉
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Viola, vidis, meni je moja pulmologica rekla da ako je zena prije trudnoce na terapiji da je bolje ne prekidati jer stvara vecu stetu. Ja bih rado kao i ti ne vracala im se, ali imam neki osjecaj da necu moci. Hvala ti u svakom slucaju!
A sto se pusenja tice, ja sam bila strastveni pocdvije kutije dnevno, ali s obzirom na moju astmu to bas nije bilo pametno. Zavrsila skoro u bolnici i evo sad vec tri godine da ne pusim. Iako mi je doslo u ovom sranje razdoblju da zapalim opet, ali muz mi ne da
Ja popusim 2-3 kutije kroz tjedan, znaci dnevno par cigareta. I to je bas onako iz gusta. Sad od punkcije sam zapalila sveukupno 2 puta uz kavu. A sad mi je bas cef da zapalim i borim se sama sa sobom kupit kutiju il ne🙈
Grizli, meni je folna bila sad 45 a granica je 39 uzimam gynositol dvije dnevno. Uz to PAI 4g/5g heterozigot i F II 20210A.i uzorku je dokazana FII 20210A 97G A Heterozigot. Da pauziram sa gynositolom
Marta al ne pijes gynositol zbog trombofilije to nema veze s time. Nego sa hormonima amh, fsh i lh. Kakvi su ti oni. Posto ti je povisena folna u krvi mozda bi trebla malo pauzirati. Koliko dugo pijes to? To ti je mpo preporucio dozu ili? Mozda mozes naruciti onaj mioinozitol u tabletama bez folne ako ti treba njega za regulaciju hormona.
Feli jesi hormone vadila 2-5 dana ciklusa. Ako jesi onda imas nepovoljan omjer. Koliko imas godina? Jer i nasim godinama ovisi tumacenje nalaza. Na tvom mjestu bi pokusala sa mioinozitolom jer imas povise lh naspram fsh i visi amh. Jesu ti gledali broj antralaca na pocetku ciklusa? Ako da koliki je bio taj ciklus?
Mrva 👍👍👍🤞 da bude uspjesno svih 9 mjeseci!
Grizli, meni je folna bila sad 45 a granica je 39 uzimam gynositol dvije dnevno. Uz to PAI 4g/5g heterozigot i F II 20210A.i uzorku je dokazana FII 20210A 97G A Heterozigot. Da pauziram sa gynositolom
Marta al ne pijes gynositol zbog trombofilije to nema veze s time. Nego sa hormonima amh, fsh i lh. Kakvi su ti oni. Posto ti je povisena folna u krvi mozda bi trebla malo pauzirati. Koliko dugo pijes to? To ti je mpo preporucio dozu ili? Mozda mozes naruciti onaj mioinozitol u tabletama bez folne ako ti treba njega za regulaciju hormona.
Feli jesi hormone vadila 2-5 dana ciklusa. Ako jesi onda imas nepovoljan omjer. Koliko imas godina? Jer i nasim godinama ovisi tumacenje nalaza. Na tvom mjestu bi pokusala sa mioinozitolom jer imas povise lh naspram fsh i visi amh. Jesu ti gledali broj antralaca na pocetku ciklusa? Ako da koliki je bio taj ciklus?
Hvala draga. Moram ti odati tajnu. Na ovaj forum sam se ulogirala i posela pisati radi tebe. Nekako si mi privukla paznju, bile smo u neko vrijeme istovremeno u postupcima i od tad te pratim. Kad si ostala trudna bila sam sretna kao da sam ja, cak sam plakala. Kad si rodila isto tako. Cuvaj svoju mrvicu. Nadam se da cu i ja dozivjeti takvu srecu💓
Pink samo mali ispravak folna se moze itekako nataloziti u organizmu. Zato i je preporuka da ako se piju prentali da se 3 mj uzimaju pa 1 mj pauze ako ne dodje do trudnoce. To ako je sve ok i ako osoba nem mhtfr mutaciju, ako ima onda mora piti aktivan oblik folat inace iskoristava jako mali te folne a ostalo se nakuplja neiskorišteno, pa u slucaju trudnove beba ne dobiva dovoljno folne. Meni su tokom lijecenja neplodnosti 2 put vadili folnu kiselinu u krvi bas iz tog razloga da ne bi imala previse i kod vadjenja prije transfera zadnji bila na gornjoj granici pa mi mpo gin rekla da ne uzimam folnu dok ne potvrde eventualno otkucaje srca. Tako je i bilo.
A mioinozitol inace za kvalitetu js sam ja po preporuci uzimala do ovulacije, a kod osoba sa pcos se uzima cijeli ciklus. Inace vani ga koriste prije ciklusa stimulacije i kao prevenciju hipera kod osoba koje imaju indikaciju za hiper jer smanjuje broj antralaca kod onih koje ih imaju puno (previse), jer dokazano je da ako je manji broj antralaca veca je kvaliteta js, nego ako ih ima previše.
Blacky 🖕 za test! Ne znam koji ti je dan od tranafera, al svakako mi je zao da nije pokazao ||.
Ovo za mioinozitol za hiper nisam znala. A da li se onda pije i nakon aspiracije?
Da znam mislila sam zbog mutacija tih 😶 a AHM je 7.5FSH 7.3LH3.2.Pijem od 11.2019.da mpo mi preporučio dvije dnevno.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Ja se danas uhvatila ciscenja, kako sam morala mirovat, muz je sve radio, ali on to sve nes na pola, samo da na van izgleda sredjeno.
Danas bas nesto razmisljam buduci da me strah povratka na posao i raznih pitanja sto mi je bilo i kako sam, koliko ljudi zna za vas problem i borbu, jeste otvorene po tom pitanju ili vam je lakse da tajite?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Ja se danas uhvatila ciscenja, kako sam morala mirovat, muz je sve radio, ali on to sve nes na pola, samo da na van izgleda sredjeno.
Danas bas nesto razmisljam buduci da me strah povratka na posao i raznih pitanja sto mi je bilo i kako sam, koliko ljudi zna za vas problem i borbu, jeste otvorene po tom pitanju ili vam je lakse da tajite?
Slee evo mi kad smo krenuli u MPO vode smo odlucili da cemo za to znati samo mi i moji roditelji jer su nam oni bezuvjetna podrska u svemu. Ne zato sto je to sram vec zato sto ljudi to jednostavno nemogu razumijeti, i uvijek imaju neka pitanja, sugestije, pametuju, ponekad kazu nesto ni neznajuci da te povrijede, a nitko nezna kako je to i kolka je borba, osim onih koji to prolaze. Pa je eto tako jednostavno lakse. Na poslu naravno nisam rekla, iako mi je to koma radi svih izlazenja s posla stalno moram nesto izmisljati, a opet radim kod privatnika i da mu kazem vjerujem da bi me razumio i podrzao ali opet bi drukcije gledao na to i mene kao radnika, stalno bi mislio kad cu mu otici, mada evo to se rastegne na godine i godine. Ponekad mi dode da ko Bozma dam otkaz i otkacim od svega i posvetim se postupcima, a te mi misli u zadnje vrijeme sve cesce dolaze.🙃
🌈💙👣🙏
Slee meni svi znaju i tako mi je lakse, uzmem bolovanje na poslu i nemam griznju savjesti, ne moram muljati i izmisljati da mi to jos jedan stres bude, a takva sam da bi mi bio... a i skuzili bi me da muljam! Sad, na pocetku su i ispitivali i pitali, ali nakon nekog vremena ne pita nitko... sto mi pase... ne zelim puno ni pricati o tome, jer ne razumije tko nije prosao...
Sortiraj odgovore
Najstariji