Grizli opet ja🤣
Samo javljam drugi nalaz,rađen nakon onog sto sam ti rekla. Fsh 11.3 a lh 8.5. Jel to bolje ili? Tnx
Ja 84.,on 81.
1.Ivf 11.mj. Petrova - 4 blastociste,2 vracene- beta0
Fet 1.mj.2020. 2 blastociste - beta0
3mj...odgođeno zbog korone
Hoće li nesto biti ako 1 dan tj. zadnju injekciju ne primim u isto vrijeme? Trebam se pikat 4 dana no taj 4. me nece biti doma u 18 nego tek u 20 🤔
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Blacky bas mi je zao! Budi pozitivna i planiraj sto i kako dalje!
Vuky, nek te ne brinu menstrualni bolovi, to moze biti i od trudnoce! Moju frendicu grcilo tako par mjeseci! Pricala je da joj je razlika bila ta sto bi prije menstruacije bolilo samo jedan do dva dana, a taj put kad je ostala T ju je bolilo prakticki skoro od ovulacije. Mrva, isto tako, vjerujem da je tesko ostati pozitivan, ali znate da brigom necete promijeniti stvari!
Dodi 28 dobro dosla! Ne znam odgovor na tvoje pitanje, ja bih na tvom mjestu odgodila za sljedeci ciklus. Ako si tek dobila gripu, nema sanse da se do petka oporavis! A ako si vec pred kraj gripe, onda odi, stignes se oporaviti do transfera
Hvala, ike! Jedva cekam!
SLEE u petak mi je 9dan ciklusa, inace su mi ciklusu dugi pa cu se oporaviti do punkcije, ako i dodjem do toga jer mi je ovo prvi prirodni pa ne znam sto me ceka, a i jos sam sad dobila gripu, vidjet cemo, hvala ti❤️
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
ajme koliko zaostataka, nisam stigla pratit,
avama ja naručim ovaj:
https://secure.iherb.com/myaccount/orders?p=2
Samara, nema veze za 2 sata razlike, pa čak ni za više.
Mrva1989, ajme i mene su zvali na duhovne obnove, molili se za mene i svašta nešto , a tek komentari da to što radim nije s božje strane
Blacky, žao mi je
Vuky, mogao bi ovaj put biti dobitni. Kad je bio Brevactide, možda bi već mogla test?
Didi a onda se stignes lijepo oporaviti! Srecu sti zelim, javljaj se kako ide :)
Sto se tice pozivanja na duhovne obnove i komentare da to nije s bozje strane, poludim. Osobno, nisam vjernik, ali postujem i nikad ne bih omalovazavala nikoga pa ocekujem da se tako ne omalovazava niti mene/nas. Komentar jedne poznanice je bio da ako je Bog zelio da nemamo djecu da je tako onda sigurno s nekim razlogom i da trebamo to postovati. Nije bilo meni upuceno, nego mojoj sestricni. Ona i muz su veliki vjernici i prije postupaka su isli kod svecenika koji ih je blagoslovio i rekao da je uz njih sto god odluce i to mi je bas lijepo. Mislim da si ljudi opcenito previse dozvoljavaju. Neka samo svatko vodi svoj zivot i vodi racuna o sebi i svom zivotu, a ne tudjem i sve bi bilo puno bolje.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Slee dobro si rekla a kaj ćeš ljudi su grozni fakat zabadaju nos gdje stignu, ja sam na poslu rekla jednoj kolegici i to samo poluostinu 🙈da imamo ciljane odnose.. I ona je naravno proširila priču tako da sam sad kad sam išla morala izmišljali da idem na operaciju da imam neke ciste i tako da uglavnom užas ali nema druge, a predstojnik mi je ok samo naravno ne voli da idem na bolovanje pa mi je dosta teško to sve balansirati. A što se tiče morala i osude joj 🤦♂️ sam vjernica i pokušavam to živjeti i rekla sam pateru koji me je podržao i rekao da je to plemeniti čin i da će moliti za nas... A ima i njih svakakvih iako ja mislim da će to ovaj papa odobriti. Nymeria ne znam da sad malo stanem sa gynositolom. Vitamin D to onaj od Plive piješ i ja ga pijem bio mi je 46.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Marta ajme pa grozna je ta kolegica, nadam se da si joj rekla sto je ide. U ljude se bas moze covjek razocarati u ovakvim momentima.
E pa to mi je lijepo kada podrze i kazu da je to plemenito, znam koliko je to znacilo mojoj sestricni i vratilo joj vjeru i sve. To cak nije stvar ni vjere, nego ljudskosti. Drago mi je da je vas vas podrzao i nadam se da ce novi papa odobriti pa ce sigurno nekim zenama biti lakse prolaziti kroz sve.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Nymeria
Meni je ginekolog dao Dvital 25000UI na recept bez ikakve nadoplate, tak da ti je to kriva informacija
Slee sto se tice toga ko zna za moju situaciju - to su njegovi, moji, dvije drugarice i moje kolege. Mm nikome ne prica - inace je takav tip. A mene ama bas niko nista niti pita niti savjetuje. I to mi smeta. Ali uvijek sam sama rjesavala probleme pa tako valjda svi gledaju i ovo. A inace vidim da je to zenama tabu tema - meni potpuno suprotno. Ja bih stalno smarala nekoga jer inace nemam sa kim ali bas SA NIKIM sem sa vama ovdje da dijelim svoju pricu
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Sortiraj odgovore
Najstariji