Grizli, meni je folna bila sad 45 a granica je 39 uzimam gynositol dvije dnevno. Uz to PAI 4g/5g heterozigot i F II 20210A.i uzorku je dokazana FII 20210A 97G A Heterozigot. Da pauziram sa gynositolom
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Mrva 1986 kako si kad će testić 😊
Symba kako je bilo kod hematologa kaj kaže nisam u pratila jesi pisala. Čekalice sretnosvima 🤗.
Marija pa baš si puno dobila js di i do sad dobivala tako puno.
A neznam ni sama kako sam. Pokusavam biti pozitivna, makar na silu, al se bojim. A za trst neznam, do sad sam ih se napisala i uvjek 🖕tak da se ne usudim. Nemam snage. Vidjet cu za vikend kak cu se osijecat i hocu li procurit
Držim fige 🤞 da bude ako slučajno ne bude kaj ćeš jel imaš plan. Drž mi se ❤️
Nemam sad neki plan. Odbijam to planirati trenutno jer sad trudna dok se ne dokaze suprotno 🙉🤞
ike imam 4 testica i ne zelim ih raditi zasad, ali ako ne budem mogla izdrzati cu za vik napraviti ( imam kineze ) ali ne zelim se za sad dodatno igrati zivcima!
Mrvaonda razumijes, ja ni od boostera nikakav simptom, ni sise ni nista, mozda povremeno ko da me svrbe cice ( ali ja inace imam male cice, pa ako su i reagirale nis ne vidim ) Jedino sam stalno topla, sto je sigurno od fragmina i super mi je popravio cirkulaciju! Utrogestan neke probleme nisam skuzila, malo od jucer neki vjetrovi, ovaj put nemam estrofem pa nemam ni zatvor! Sve drugo mi se cini isti k ko prosli put, osim sto ke temperatura dobra i rekla bi da me povremeno zaboli glava😕 i sinoc sam bila prehladena danas ko nista, samo ostao nos zastopan… eto…
Ja isto nesto kisem. Ja imam sise povece pa mi se bas lijepo zapune i stoje nakon stoperice i boostera, a kad splasnu bas su otuzne. Od utrogestana imam neke valove vrucine, a od estrofema nemam pojma... Drzi mi se. Nadam se da cemo se ovako pratit do poroda 💞🤞
Mrva 1986 kako si kad će testić 😊
Symba kako je bilo kod hematologa kaj kaže nisam u pratila jesi pisala. Čekalice sretnosvima 🤗.
Marija pa baš si puno dobila js di i do sad dobivala tako puno.
A neznam ni sama kako sam. Pokusavam biti pozitivna, makar na silu, al se bojim. A za trst neznam, do sad sam ih se napisala i uvjek 🖕tak da se ne usudim. Nemam snage. Vidjet cu za vikend kak cu se osijecat i hocu li procurit
Držim fige 🤞 da bude ako slučajno ne bude kaj ćeš jel imaš plan. Drž mi se ❤️
Nemam sad neki plan. Odbijam to planirati trenutno jer sad trudna dok se ne dokaze suprotno 🙉🤞
Tako je bravo 👏 trudna si ❤️ 👏💓😀
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
ike imam 4 testica i ne zelim ih raditi zasad, ali ako ne budem mogla izdrzati cu za vik napraviti ( imam kineze ) ali ne zelim se za sad dodatno igrati zivcima!
Mrvaonda razumijes, ja ni od boostera nikakav simptom, ni sise ni nista, mozda povremeno ko da me svrbe cice ( ali ja inace imam male cice, pa ako su i reagirale nis ne vidim ) Jedino sam stalno topla, sto je sigurno od fragmina i super mi je popravio cirkulaciju! Utrogestan neke probleme nisam skuzila, malo od jucer neki vjetrovi, ovaj put nemam estrofem pa nemam ni zatvor! Sve drugo mi se cini isti k ko prosli put, osim sto ke temperatura dobra i rekla bi da me povremeno zaboli glava😕 i sinoc sam bila prehladena danas ko nista, samo ostao nos zastopan… eto…
Ja isto nesto kisem. Ja imam sise povece pa mi se bas lijepo zapune i stoje nakon stoperice i boostera, a kad splasnu bas su otuzne. Od utrogestana imam neke valove vrucine, a od estrofema nemam pojma… Drzi mi se. Nadam se da cemo se ovako pratit do poroda 💞🤞
Bilo bi to fino.... Da skupa predemo na temu bebica 🤞🏻
Blacky, baš 🖕🖕 idemo dalje, šta ćemo.. meni će sad isto biti 5. transfer, baš me zanima što će ti dati od pretraga.
Čestitam na pozitivnim betama, a negativne, držite se 💚
Što se tiče hipera, ja sam se jako bojala s obzirom da imam visok amh. Nije me nijednom zakačio, čak me više boljelo drugi put, kad sam imala manje js. Nema pravila, ali bitno je piti puno vode, meni je pomogao i isosport (elektroliti).
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Nadja81 dobro došla i što prije otišla na ljepše teme!
Slee drago mi je da je sve super prošlo! Sretno na konzultacijama i neka odmah prvi postupak bude dobitan! 🍀
Maltezer hvala draga. Žao mi je što ni tebi nije uspjelo. 🙁 Ali samo hrabro dalje! Vjerujem da će ti se ubrzo ispuniti želja i da ćeš dobiti 
Ja krećem u prirodni sada, 25.2. idem na prvu fulikulometriju. Kakvi su tebi planovi za dalje? Kada ćeš na fet? Ako sam dobro zapamtila imaš 3 zamrznute mrvice!?
Blacky89 žao mi je 🙁
Znači, Maltezer i ja započele smo loši niz minusa... Puj, puj... Nemojte se na nas ugledati 🙄
Molim trudnice da bace malo trudničke prašine za sreću! Javi nam rezultate, nadam se da će te beta ipak iznenaditi! 🤞🍀
Vuky nemoj se puno zamarati..možda te beta iznenadi! Od početka postupka nisi imala dobre vibre, a ipak je sve dobro prošlo, tako da se nadam da će i ovo super proći! 🍀🤞
Didi28 želim ti brz oporavak i veliku sreću u postupku! 🍀
Mrva1986 tako je draga! Trudna si dok se ne dokaže suprotno, a nadam se da to neće biti slučaj! 😉🍀🤞
Feli držim fige za dobar nalaz 🤞
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Blacky bas mi je zao! Budi pozitivna i planiraj sto i kako dalje!
Vuky, nek te ne brinu menstrualni bolovi, to moze biti i od trudnoce! Moju frendicu grcilo tako par mjeseci! Pricala je da joj je razlika bila ta sto bi prije menstruacije bolilo samo jedan do dva dana, a taj put kad je ostala T ju je bolilo prakticki skoro od ovulacije. Mrva, isto tako, vjerujem da je tesko ostati pozitivan, ali znate da brigom necete promijeniti stvari!
Dodi 28 dobro dosla! Ne znam odgovor na tvoje pitanje, ja bih na tvom mjestu odgodila za sljedeci ciklus. Ako si tek dobila gripu, nema sanse da se do petka oporavis! A ako si vec pred kraj gripe, onda odi, stignes se oporaviti do transfera
Hvala, ike! Jedva cekam!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
E cure, sramota me rec ovo al trenutno bih dala lijevi bubreg za cigaretu 🙉🙈
Viola hvala ti, i ja se nadam bas onako iskreno! Sretno ti u prirodnom, nikad ne znas, mozda bas on bude dobitan!
Cure, imam jedno pitanje. Ima li koja od vas problema s jakim alergijama i astmom? Inace mi je terapija ujutro nixar, popodne daselta, ventolin po potrebi i alvesco pumpica svaki dan. Kad smo krenuli u borbu za bebom, pulmologica mi je propisala novu terapiju, neku pumpicu koja je testirana na trudnicama i nije stetna. Tablete i alvesco sam izbacila. Sve je bilo ok do pred dva tjedna kada sam bas morala uzeti nixar jer bih se ugusila. Buduci da u postupak idemo tek u travnju ili svibnju, ne znam je li mi pametno vratit se na staru terapiju pa se skidat s nje neposredno prije postupka. Ili da pokusam izdrzat na samo toj jednoj pumpici. Strah me sad proljeca ful.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Sortiraj odgovore
Najstariji