Blacky zao mi je jako, drzi se i smisli pravo plan za dalje! Nema odustajanja! Hoces mjenjati kliniku?
I ja sam skroz depra i pesimizam sada, sto je stvarno moguce imati toliko dana menstrualne bolove da izade na dobro? od 4dt me dolje povremeno boli... malo jajnici, malo bas kriza, malo bas maternica ( ono pravi menstrualni) jedino inace kad je tako dobijem za dan, dva...sad stalno idem na wc vidjeti jesam li dobils isko mi ko 8 dana do M...
Didi28 zelim da brzo ozdravis, mislim da svakako mozes u postupak, te da ces se do punkcije svakako oporaviti, sretno 🍀
Slee super vijesti od doktora, te da napokon krece akcija 🍀
Mirjana u tebe bome stanica za sve nas ovdje 😉 Navijam za tulum u labu 🍀🙌🏻
Samara koliko sam ja dramila oko inekcija, a sada ih jedva cekam 😅 Uglavnom se mozemo piknuti,stvarno smo sposobne i jake!!
Nadja81 dobro nam dosla 🤗
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Blacky89 bas mi je zao jako 💔😘😘😘😘
Vuky hoces cekati betu ili ces se "testirat" prije? 😘🍀
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Mrva 1986 kako si kad će testić 😊
Symba kako je bilo kod hematologa kaj kaže nisam u pratila jesi pisala. Čekalice sretnosvima 🤗.
Marija pa baš si puno dobila js di i do sad dobivala tako puno.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Blacky zao mi je jako, drzi se i smisli pravo plan za dalje! Nema odustajanja! Hoces mjenjati kliniku?
I ja sam skroz depra i pesimizam sada, sto je stvarno moguce imati toliko dana menstrualne bolove da izade na dobro? od 4dt me dolje povremeno boli… malo jajnici, malo bas kriza, malo bas maternica ( ono pravi menstrualni) jedino inace kad je tako dobijem za dan, dva…sad stalno idem na wc vidjeti jesam li dobils isko mi ko 8 dana do M…
Draga kod mene slicna situacija. Iako vise ne boli kao u subotu, al malo grci u trbuhu, malo u ledima, malo u preponama. Sise vise nis ne bole, od stoperice su bile bolne i ogromne, cak su mi kolegice na poslu komentirale sise, do brade su mi bile, a sad vise nist. Betu su mi napisali vadit 25.2. Svisnut cu
Blacky jako mi je zao. Nemam sad sto pametno rec, znas i sama... Saljem zagrljaj💔💞💔
Symba kako je bilo kod hematologa kaj kaže nisam u pratila jesi pisala. Čekalice sretnosvima 🤗.
A neznam ni sama kako sam. Pokusavam biti pozitivna, makar na silu, al se bojim. A za trst neznam, do sad sam ih se napisala i uvjek 🖕tak da se ne usudim. Nemam snage. Vidjet cu za vikend kak cu se osijecat i hocu li procurit
Blacky drzi se..znam kako ti je..ja sam imala dva neuspjesna vracanja,ukupno 4 blastociste,neuspjesno..bas potones..ali nema druge nego borba. Sad malo isplaci, budi ljuta i tuzna..a onda stisni zube i idemo dalje. 😘
Vuky nadam se da su to dobri simptomi..drzim fige
Pinky sretno s pikanjem..pricale ste da se bojite hiperstimulacije...ja sam imala 15 oocita..4 blastociste na kraju..bila sam puna ko sipak i jedva sam cekala da ih povade. Nisam usla u hiper,al da sam bila laka ko' ptičica,nisam.
Lala1982 (jesam tocno napisala) dr. Tomičić nam je zlatan. U kojem si ti postupku? Kakav je plan? Kakvih ti imas 'problema'?
Svim curama veliki hug!
Ja cekam nalaze scretchinga maternice🙄
Ja 84.,on 81.
1.Ivf 11.mj. Petrova - 4 blastociste,2 vracene- beta0
Fet 1.mj.2020. 2 blastociste - beta0
3mj...odgođeno zbog korone
A neznam ni sama kako sam. Pokusavam biti pozitivna, makar na silu, al se bojim. A za trst neznam, do sad sam ih se napisala i uvjek 🖕tak da se ne usudim. Nemam snage. Vidjet cu za vikend kak cu se osijecat i hocu li procurit
Držim fige 🤞 da bude ako slučajno ne bude kaj ćeš jel imaš plan. Drž mi se ❤️
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
ike imam 4 testica i ne zelim ih raditi zasad, ali ako ne budem mogla izdrzati cu za vik napraviti ( imam kineze ) ali ne zelim se za sad dodatno igrati zivcima!
Mrva onda razumijes, ja ni od boostera nikakav simptom, ni sise ni nista, mozda povremeno ko da me svrbe cice ( ali ja inace imam male cice, pa ako su i reagirale nis ne vidim ) Jedino sam stalno topla, sto je sigurno od fragmina i super mi je popravio cirkulaciju! Utrogestan neke probleme nisam skuzila, malo od jucer neki vjetrovi, ovaj put nemam estrofem pa nemam ni zatvor! Sve drugo mi se cini isti k ko prosli put, osim sto ke temperatura dobra i rekla bi da me povremeno zaboli glava😕 i sinoc sam bila prehladena danas ko nista, samo ostao nos zastopan... eto...
Sortiraj odgovore
Najstariji