Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Veljača 2020. 19:24

avama

I jos ide ceteotide

Cetrotid je protiv pucanja to nema veze svi dobivamo uz stimulaciji pred kraj neki lijek protiv pucanja.. Ja sam dobivala po 225 i 250 nekad i 3 puta imala 14 stanica i ni blizu hipera se nisam osjećala... 

17. Veljača 2020. 19:25

PinkFairydust

avama

Tigrica

avama

Jel ima uspjeha sa gonalom? Inace sam dobila bemfolu i menopur,

Dobro sam odreagirala na ljekove ,bar si tako mislim,nisam imala hiper ali nije bilo srece na kraju… Da ne duzim ,gonal 150 sa menopurom, dobila sam 11 js.

Uf mene je dosta strah. To je puno 11 js. A meni je dala gonal 225 3 dana pa 150 i menopur. A koliko ti je AMH? Kakvi su gonali? Jel to blaza stimulacija? Ja se bas i ne razimijem u to.

Mene je full strah, ja sam 8 dana na 225 Gonala i 150 Menopura, sve skupa😵 pa tek onda kao UZV pa cemo vidjet. Znam da s mojim AMH nije neka velika sansa da cu otic u neki veliki hiper, al svejedno😳

Koliki ti je amh? I ona moja frendica je dobivala 350 iz lijeka i dobila 6 stanica amh 9.

Tigrica
    17. Veljača 2020. 19:28

avama

Tigrica

avama

Dobro sam odreagirala na ljekove ,bar si tako mislim,nisam imala hiper ali nije bilo srece na kraju… Da ne duzim ,gonal 150 sa menopurom, dobila sam 11 js.

Uf mene je dosta strah. To je puno 11 js. A meni je dala gonal 225 3 dana pa 150 i menopur. A koliko ti je AMH? Kakvi su gonali? Jel to blaza stimulacija? Ja se bas i ne razimijem u to.

To je 11 cistih stanica, vjerovatno je bilo i vise. Da i citrotide na kraju.  Sad zadnji  AMH kad sa vadila na VV mi je 25,5. Ne znam sta bi ti rekla, meni je to sve isto, njih moras muckat. Nisam imala neke nuspojave.  Mislim da je blaza stimulacija, al ne kuzim se ni ja, znam da su znali pojacavat dozu, po potrebi.

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

PinkFairydust
    17. Veljača 2020. 19:29

marijaiva

PinkFairydust

avama

Tigrica

avama

Mene je full strah, ja sam 8 dana na 225 Gonala i 150 Menopura, sve skupa😵 pa tek onda kao UZV pa cemo vidjet. Znam da s mojim AMH nije neka velika sansa da cu otic u neki veliki hiper, al svejedno😳

Koliki ti je amh? I ona moja frendica je dobivala 350 iz lijeka i dobila 6 stanica amh 9.

AMH 11. kazem, nije bas neka sansa za hiper🙈 

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

flower93
    17. Veljača 2020. 19:31

Nymeria ja ti koristim bas myo-inositol prah, narucila sam ga u sloveniji u njihovoj ljekarni, s obzirom da u nasim ljekarnama toga nema, pa bih trebala preko neta, a kak zivim blizu SLO granice onda sam tamo zvala i podigla

Tigrica
    17. Veljača 2020. 19:36

PinkFairydust

avama

Tigrica

avama

Ne panicari, samo polako ,  dan po dan. Nemoj si radit pritisak u glavi koji ti ne treba.  Bitno je da imas neki, AMH koji je dovoljan za bebu. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

flower93
    17. Veljača 2020. 19:46

Nymeria saljem ti link gdje ima slika bocice praha kak i ja koristim - https://www.lekarnar.com/izdelki/inozitol-v-prahu-now-prah-113-g
    Platila sam 20 eura bocicu, a doktor mi je reko 2g ujutro i navecer.. To su ti rahle dvije zlicice, rastopis malo u vodi i popijes sa drugom tabletom 😊

PinkFairydust
    17. Veljača 2020. 19:51

Terra organica ima inozitol po 140kn bez folne

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

Grizli
    17. Veljača 2020. 19:51

Cure myoinositol imate i kod nas... Ja sma ga pila pa znam. Imate Inofolic i Gynositol imaju dobru kombinaciju sa fondom i dobar je za kvalitetu js. Doduse kutija dosta kosta pa je mozda u Slo jeftiniji. Ima i u jednoj online trgovini mioinozitol od 500 mg u tabletama od zeinpharma firme. 

Slee
    17. Veljača 2020. 19:53

Evo me s pregleda! Presretna sam! Sve je ok. Ovulcija stize, vidljiv folikul 14mm na lijevom jajniku, sto je super buduci da  cak ni tri tjedna nije jos proslo od operacije. Dobila sam sve moguce neke uputnice i sad krece akcijaaaaaaa

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.