Pitanjce o Inofolic. Visok fsh, nizak amh, odstranjen štitnjača, konzumiram matičnu mliječ. Mislite da mogu konzumirati Inofolic?
Ako uzimas maticnu bolje nemoj nista uz nju onda ima najveci ucinak ona sama. Al pazi jer maticna mlijec jako podize imunitet pa je bolje prije transfera ili ineseminacije imati pauzu bar mjesec dana. Ako je imunitet prejak moze tijelo sami odbaciti embrij kao nametnika.
Pitanjce o Inofolic. Visok fsh, nizak amh, odstranjen štitnjača, konzumiram matičnu mliječ. Mislite da mogu konzumirati Inofolic?
Mozes jer inozitol povecava osjetljivost jajnika na FSH. A generalno, i inozitol i folna su u sustini vitamini, i to topivi u vodi, tesko da se mozes time za ozbiljno predozirati ako ti je i viska:)
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Cure moje, napravila sam sinoc i jutros test i pokazao mi je ovo: 🖕🖕🖕🖕
Sutra jos reda radi izvadit betu...
i plan za dalje 👏🏼💪
Sutra jos reda radi izvadit betu…
i plan za dalje 👏🏼💪
prvo sam vidjela krivi prst i poveselila se.
jebemu, bas mi je zao😔
kakav je plan?
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Moram povadit papu, briseve, markere jer mi je to sve sad nekako isteklo... i mislim da se vraćam u Os... tražit cu da naprave dodatne pretrage sto mogu... mislim 5. neuspješan transfer (sve kao ok), nisam ni biokemijsku ikad imala, a imam napravljene samo one osnovne pretrage...
i plan za dalje 👏🏼💪
Blacky nije smjesno ali moram priznat da me nasmijao izbor prsta 🤣 ipak se nadam da test ne pokazuje dobro i da bude velika beta. Sretno! :)
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
i plan za dalje 👏🏼💪
Zao mi je...
Znam taj osjećaj. Sve ' ok' a ne ide i ne ide...
Ponekad stvarno mislim da je bolje imati neku dijagnozu nego ovako...
Ja, sam sve nade ulagalau trombofiliju no ni fragmini mi nist nisu pomogli, pa u histeroskopiju, no ona nije nist pokazala 🙄🙄🙄 ni kariogrami ni nista
Bas tak 🖕🖕🖕🖕🖕
Blacky sto nije prerano ua test? Ti isto 8dt?
Ja sam pol noci bila budna i u panici zbog menstrualnih bolova tu i tamo, no realno, ako nije... jbg. Nije... poludjeti cu do bete...
Jutro zene, sorry sto ovako upadam ali imam pitanje, dobila gripu a u petak mi je prva folikulometrija,sto ce biti od toga, inace ovaj mj.idem u prirodni postupak, znam da, su sanse male ali ja se ipak hvatam za slamku, a ova gripa me unistila,osjecam se grozno☹️🥵🤒
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Hvala vam cure...
Marijaiva da, bas to, sve super a nikako...
No dobro, sta je tu je, idemo dalje u borbu i nema odustajanja...
Vuky ne, meni je danas 13dnt
Sortiraj odgovore
Najstariji