Ćao taine evo i mene da se javim ja imam 30.g. a moj muž 35.g. kod mene je sve uredu. A kod moga muža je dijagnoza azospermia.i bilismo u 1 postupku nažalost ništa beta mi je bila jako mala sad će mo u 2 postupak nadamo se boljem uspjehu.sretno i vama i da se nama svima o stvari najveća želja❤❤😊😊
Azospermia
Pozdrav, samo da se nadovežem na temu klinike ivf. Vodio me dr. Šimunić i dr. Marinić. Cijela ekipa je vrlo stručna, individualno pristupaju svakoj pacijentici,vedri si i opuštena je atmosfera. Išla sam privatno u 3 mj. Dobila 2 lijepa embria koja se nažalost nisu primila. Tu su već i moje godine, napunila 43.Tako da ni sama ne znam hoću li ikad ostvariti želju majčinstva. Imam 5 postupaka iza sebe. Pa ako netko ima sličnog iskustva bilo bi mi drago da se oglasi. :-) Svima želim puno sreće u ostvarenju majčinstva.
Zdravo Taine, kod mene je slicna situacija. Imam 41 godinu i prosla sam kroz 5 IVF postupaka. Jos uvek se ne predajem, iako se kao i ti ponekad zapitam hoce li od svega biti ista. Ja se nekako vodim mislju da dok ima materijala i dok telo ne prolazi kroz previse agresivan postupak treba gurati dalje. Jel mozes da napises kakva je kod vas dijagnoza i kakav je bio poslednji protokol stimulacije? Mi sada idemo kroz tzv soft protokol, posto ja isto reagujem i na maksimalne i na minimalne doze lekova. Samo hrabro, a strpljenja vec ocigledno imas :)
Pozdrav, ovako imam nizak amh 2,2, pokoji miomčić na maternici al ne smetaju. Endometrij uvijek dobar, imam redovite cikluse i ovulacije. Zadnje sam bila na elonvi i menopurima. Prije na klomifenima, ugl dobijem 1 ili 2 dobre js. Šipam se vec mjesecima svim i svačim od suplemenata. Muž je mlađi 8 g i s njim je sve ok. Kod mene se jednostavno embriji ne primaju. Mi smo kasnije krenuli raditi na bebi. Sad pokušavamo prirodno. Jednostavno ne mogu ni pomisliti na novi postupak sada. Nisam više pametna. Kako ti?
Taine
Taine i TiredIvy i druge cure ako ih ima u sličnom košu, evo da vas podržim i zaželim nam svima sreću😊. i ja sam u godinama, napunila 40 prije par dana. Prošla sam dva postupka, jedan stimulirani s jako slabim odazivom, i prirodnjak gdje je pobjegla stanica.. Postoji šansa da će mi nadalje vrtiti samo prirodnjake jer me se ne isplati filati hormonima za sličan rezultata. Vidite iz mog potpisa zašto je to tako sve slabo..
Ne znam.. kako vi to psihički prolazite i doživljavate? Ja sam dobro proučila materiju i što je više proučavam to mi je jasnije kako su zapravo male šanse u visokim godinama uspjeti (sa svojim stanicama).. naravno, uvijek je moguće ući u onu sretnu malu grupu žena kojima su se zvijezde posložile. Ali hoću li to biti ja ili ipak ne.. svaki dan se pitam. Zapravo, sve mi je jasnije da je za nas donacija js. A to je nešto što smo zapravo prije kretanja u ivf odmah u startu prekrižili.. ja sam bila strogo protiv toga.. ipak nakon prvih blijedih pokušaja i udara realnosti sad to sama sa sobom potiho razmatram.. Uf.. ne znam, to je baš kompleksna odluka. A da ne kažem da moj dragi i dalj ne želi to niti uzeti u obzir..
Pozdrav, samo da se nadovežem na temu klinike ivf. Vodio me dr. Šimunić i dr. Marinić. Cijela ekipa je vrlo stručna, individualno pristupaju svakoj pacijentici,vedri si i opuštena je atmosfera. Išla sam privatno u 3 mj. Dobila 2 lijepa embria koja se nažalost nisu primila. Tu su već i moje godine, napunila 43.Tako da ni sama ne znam hoću li ikad ostvariti želju majčinstva. Imam 5 postupaka iza sebe. Pa ako netko ima sličnog iskustva bilo bi mi drago da se oglasi. :-) Svima želim puno sreće u ostvarenju majčinstva.
Zdravo Taine, kod mene je slicna situacija. Imam 41 godinu i prosla sam kroz 5 IVF postupaka. Jos uvek se ne predajem, iako se kao i ti ponekad zapitam hoce li od svega biti ista. Ja se nekako vodim mislju da dok ima materijala i dok telo ne prolazi kroz previse agresivan postupak treba gurati dalje. Jel mozes da napises kakva je kod vas dijagnoza i kakav je bio poslednji protokol stimulacije? Mi sada idemo kroz tzv soft protokol, posto ja isto reagujem i na maksimalne i na minimalne doze lekova. Samo hrabro, a strpljenja vec ocigledno imas :)
Pozdrav, ovako imam nizak amh 2,2, pokoji miomčić na maternici al ne smetaju. Endometrij uvijek dobar, imam redovite cikluse i ovulacije. Zadnje sam bila na elonvi i menopurima. Prije na klomifenima, ugl dobijem 1 ili 2 dobre js. Šipam se vec mjesecima svim i svačim od suplemenata. Muž je mlađi 8 g i s njim je sve ok. Kod mene se jednostavno embriji ne primaju. Mi smo kasnije krenuli raditi na bebi. Sad pokušavamo prirodno. Jednostavno ne mogu ni pomisliti na novi postupak sada. Nisam više pametna. Kako ti?
Pa kod nas dve izgleda bas slicno. U kojim ti je jedinicama AMH? Moj je 3.5 u pmol. Takodje redovni ciklusi i ovulacije i uvek jako dobar endometrijum. Prva 2 IVF postupka gonali i menopuri, naredna 2 elonva i menopuri - sve maksimalne doze. Ja sam low responder - i sa najvecom dozom dobijem tek 5-6 js. i 2-3 embriona koji su mi uvek vracani treci dan. Prvi put sam ostala trudna, ali bio je blighted ovum. Samo u pretposlednjem postupku sam stigla do blastica i opet nista. Poslednji pokusaj je bio proslog meseca - soft protokol, Klomifen i menopuri, ali mi Klomifen nije odgovarao. Sve mi je usporio - i rast folikula i endometrijum nikakav. Dobila sam dve js. koje se nisu ni oplodile. Sada idemo u 9. mesecu ponovo sa soft protokolom, ali samo menopuri. Uzimam maticni mlec vec dugo, a nedavno sam krenula sa akupunkturom.
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Petrunjela i Micko3 hvala od srca na podrsi. Otic cu privatno definitivno da to rijesim i vidim na cemu sam. Na prvu sam stvarno potonula,ali citajuci forum kad vidim hrabrost vas i ostalih cura ne mogu se predat sad na prvoj prepreki.
Cure stvarno vam se divim. Ima toliko razlicitih prica i problema na koje nailazite, ali tako se borit, Bog mora nagradit bebicom,mada cesto sve u to sumnjamo.
Bit ce 🙏
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Bok drage žene, ako je samnom sve u redu, kod partnera je malo lošiji spermiogram i idem na inseminaciju... Neće pa neće da se primi😢 da li oni mene kljukaju kakvim tabletama ili? da li mi nešto moraju davati oo prvog dana menstruacije a prije samog postupka? Znam samo da idem na folikulometriju i valjda štopericu dobijem🤔
👸37g.,sve ok.
AMH 12.5
01/2017 spontanim putem dobili curicu🥰
01/2019 biokemijska trudnoća
11/2019 krećemo vadit nalaze.......
🤴34.,asthenozoospermia, oligoasthenozoospermia09/2020 inseminacija-neuspješno
11/2020 stimulirani IVF, Gonali, Cetrotide,
25.11.punkcija
28.11 transfer 2 embrija
14dnt beta 1275
16dnt beta 2675
Na prvom pregledu 4+4 2 gestacijske vrećice
Sljedeći 05.01😉💝💝
Vita26 ma da,ocekivala sam bol ali ne i ovulaciju i iscjetke prije aspiracije …ali eto,mislila sam da su zbog toga pukli ali mi je bilo cudno da mogu tek tako puknuti kad uzimam inekcije da ne bi pukli tako da se nadam da ce bit sve ok! Bas ste ne utjesili i nadam se pozitivnom ishodu…javim sve ! Hvala puno
Miss,
I kod mene krenulo nešto. Valjda ov. Prvi put mi je, onako sluz. Valjda će sve biti ok. Nemam pojma dešava li se to inače ili ne?
Stiže nam curica 💓
Bok drage žene, ako je samnom sve u redu, kod partnera je malo lošiji spermiogram i idem na inseminaciju… Neće pa neće da se primi😢 da li oni mene kljukaju kakvim tabletama ili? da li mi nešto moraju davati oo prvog dana menstruacije a prije samog postupka? Znam samo da idem na folikulometriju i valjda štopericu dobijem🤔
Jele83, to sve ovisi od nalaza do nalaza... Više toga se gleda i tvoj mpo liječnik će odrediti kako će tvoj postupak izgledati. Ako ti nisu dosada spominjali lijekove, vjerojatno ideš za početak u prirodni ciklus bez dodatne stimulacije rasta jajnih stanica, znači bez lijekova.
U koju bolnicu ideš i da li si možda vadila AMH?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Mi sa sljedećim ciklusom krećemo u nove pobjede 😊
Krajem mjeseca idem na UZV i po ljekove. Druga šansa🤞
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Samara i ti si iz ciklusa prije korone kao i ja ! Ja sam krenula neki dan sa terapijom... Kad očekuješ menstruaciju? U kojoj si bolnici?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji