16.7. 9 j stanica, svih 9 se oplodilo, 5 se razvilo do blestica... Nalazi ok j. edino nizah amh, suprug sve ok. Krenuli smo sad kod dr. ŠKVORCa. Jajnici poslje aspiracije b. O. 21 7. Vratili mi dvijeblastice, 3 zamrzli. Pauza od zadnje trudnoće je 8 mj.. 11 mj. 2019 vannaternicna ljevi jajovodu prirodno ostala trudna.
7dnt lagani smeđi sopting koji se do jucer samo pjacavao i danas je neka rozkasta ni svjetla niti tamna krv u malim kolicinama, kao neki rezanci... 8 dan nisam mogla vise izdrzati pa, sam napravila test,(a rekla sam da necu🤐🤨) i pozitivan je kao i ovaj danas, dr. ŠKVORC, danas, 10dnt,šalje me na betu jer 12 dan pada za vikend. Beta danas u 7 vađena u 8 rezultat 236.7 a u ponedjeljak ponoviti betu... Od th utrogestan 3x2,folacin 1x1,decortin 2x1,i asp. protect 1x1,
Neznam vise kaj da mislim, strah me i, bojim se, ako još kaj kadi pročitam o kvarenju ovom onom, pukla bum ko kokica.. 10 godina borbe, 5 pobacaja, 5 malih anđelića na nebu, 6 ili 7 tjedan i ode niti dočekam da ❤️prokuca.... Stalno ti isti simptomi sa ovom onom krvi, nadaš se ajde implantacisko je ali ipak nije. Inace na ivf smo trebali u 4 mj. Ali Corona je svoje odradila pa smo išli sad u 7.Drage borilice..ajmo pomognite mi malo za moral, ak niš, hvala Vam.
Ketice drzim vam fige da ovaj put bude uspješna T i da nagodinu napokon drzis svoju bebicu... Ja ti savjetujem da sto manje sada citas i mislis, odmaraj gledaj smjesne filmove, pustaj si glazbu.. To je sve neki oblik meditacije.. A vjerujem da je tesko ali pokušaj sto manje misliti negativno..mastaj kako ce biti kad dodje bebica u ruke sta ces onda di cete ici setati sta ces joj sve kupiti.. ❤️🤞🤞🤞
Neznam vise kaj da mislim, strah me i, bojim se, ako još kaj kadi pročitam o kvarenju ovom onom, pukla bum ko kokica.. 10 godina borbe, 5 pobacaja, 5 malih anđelića na nebu, 6 ili 7 tjedan i ode niti dočekam da ❤️prokuca…. Stalno ti isti simptomi sa ovom onom krvi, nadaš se ajde implantacisko je ali ipak nije. Inace na ivf smo trebali u 4 mj. Ali Corona je svoje odradila pa smo išli sad u 7.Drage borilice..ajmo pomognite mi malo za moral, ak niš, hvala Vam.
Ufff... Imala sam 2 pobacaja i iskreno ako i kad opet zatrudnim znam da cu umirati od straha... Kod mene opet stane u 8i 9tt, vidim i srculence da treperi i sljedeći ultrazvuk nista😐...
Vidim da bas ne dobivate neku posebnu terapiju, uz tolike pobacaje jeste radili sve pretrage?
Kariograme, trombofiliju?
Mozda vam treba povecati terapiju progesterona, pitajte za injekcije prolutona...
I fragmin bih trazila bar preventivno.. To nista ne odmaze samo moze pomoci...
Aylisha sad tek vidim da mi nije postalo odgovor jer je prevelik bio dio teksta… Znam da je svaki organizam drugaciji i da na sve djeluje razlicito… Ja sam malo u strahu jer sam se razocarana u dr kog kojeg sam bila na konzultacijama. Ukratko u pon je rekao da mi je za vikend bila O i da ocekujem M za 2tj..nkad sam mu rekla da sma uhvatila O trakicama i tj dana iza potvrdila vađenjem progesterona i dalje je ostajao pri svojoj izjavi da na uzv sve izgleda kao da sam frisko ovulirala i da cemo vidit kad dobijem M.. Dobila sam je u srijedu. Znaci nije bio u pravu.. Sad sta je on vidio i zasto ne znam. Tek cu na sljedecoj M ici kod njega pa viidmo sta ce reci.. Ali s obzirom na takav pocetka nekako sma se pocela bojati i sumnjati u njega.. A kao hvaljen je dosta tu U St…
I ja sam u St na potpomognutoj. Za dva tjedna dogovor za protokol. Nadam se da će nam objema biti dobitna ova jesen 🙂 meni ti je isto znala šetati ovulacija, ali ako je bila pozitivna trakica to bi trebalo biti to.
🧔35, oligoasthenospermia 🤦🏻♀️34, AMH 5.96
9/2020- ICSI, beta 19.7, biokemijska 11/2020 novi postupak
Cito poliklinika
Aylisha sad tek vidim da mi nije postalo odgovor jer je prevelik bio dio teksta… Znam da je svaki organizam drugaciji i da na sve djeluje razlicito… Ja sam malo u strahu jer sam se razocarana u dr kog kojeg sam bila na konzultacijama. Ukratko u pon je rekao da mi je za vikend bila O i da ocekujem M za 2tj..nkad sam mu rekla da sma uhvatila O trakicama i tj dana iza potvrdila vađenjem progesterona i dalje je ostajao pri svojoj izjavi da na uzv sve izgleda kao da sam frisko ovulirala i da cemo vidit kad dobijem M.. Dobila sam je u srijedu. Znaci nije bio u pravu.. Sad sta je on vidio i zasto ne znam. Tek cu na sljedecoj M ici kod njega pa viidmo sta ce reci.. Ali s obzirom na takav pocetka nekako sma se pocela bojati i sumnjati u njega.. A kao hvaljen je dosta tu U St…
I ja sam u St na potpomognutoj. Za dva tjedna dogovor za protokol. Nadam se da će nam objema biti dobitna ova jesen 🙂 meni ti je isto znala šetati ovulacija, ali ako je bila pozitivna trakica to bi trebalo biti to.
Kod kojeg si dr u postupku. Koje su vam dg? Jesi zadovoljna za sad kako ti se cini
Kod kojeg si dr u postupku. Koje su vam dg? Jesi zadovoljna za sad kako ti se cini
U Citu, kod dr. Poljaka. Za mene nije postojala druga opcija, on je meni vodio prvu trudnoću, koja je došla prirodno, nalazi su svi bili super tada i meni i MM. Meni paše kad je netko direktan i kaže kako je, on je baš takav, pa vjerojatno ne legne svakome. Ja snižen Amh 5.96, muž oligoAS. Zbog lošeg spermiograma je ICSI jedina opcija.
🧔35, oligoasthenospermia 🤦🏻♀️34, AMH 5.96
9/2020- ICSI, beta 19.7, biokemijska 11/2020 novi postupak
Cito poliklinika
Ketica stvarno si prosla jednu kalvariju i znam da je nakon toga svega, tesko ostat pozitivan. Jedino sto ti mogu reci, da ti od srca zelim, da se taj tuzan niz prekine i da ti ova trudnoca bude mirna i neka to sada bude jedine stres koji ces imat. Skupi snagu koju imas u sebi i koliko god da je tesko, probaj izvuc jos malo tog pozitivnog razmisljanja i vjere da je ovaj put suđeno da drzis svoje najdraze u rukama, a ja ti stvarno to od srca zelim i drzim fige da ti se ostvari 🍀🤞🍀🤞🙏!!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Sortiraj odgovore
Najstariji