Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ketica
    31. Srpanj 2020. 13:26

Curke, evo me opet

Ketica
    31. Srpanj 2020. 13:30

16.7. 9 j stanica, svih 9 se oplodilo, 5 se razvilo do blestica... Nalazi ok j. edino nizah amh, suprug sve ok. Krenuli smo sad kod dr. ŠKVORCa. Jajnici poslje aspiracije b. O. 21 7. Vratili mi dvijeblastice, 3 zamrzli. Pauza od zadnje trudnoće je 8 mj.. 11 mj. 2019 vannaternicna ljevi jajovodu prirodno ostala trudna. 

Ketica
    31. Srpanj 2020. 13:36

7dnt lagani smeđi sopting koji se do jucer samo pjacavao i danas je neka rozkasta ni svjetla niti tamna krv u malim kolicinama, kao neki rezanci... 8 dan nisam mogla vise izdrzati pa, sam napravila test,(a rekla sam da necu🤐🤨) i pozitivan je kao i ovaj danas, dr. ŠKVORC, danas, 10dnt,šalje me na betu jer 12 dan pada za vikend.  Beta danas u 7 vađena u 8 rezultat 236.7 a u ponedjeljak ponoviti betu... Od th utrogestan 3x2,folacin 1x1,decortin 2x1,i asp. protect 1x1,

Ketica
    31. Srpanj 2020. 13:52

Neznam vise kaj da mislim, strah me i, bojim se, ako još kaj kadi pročitam o kvarenju ovom onom, pukla bum ko kokica.. 10 godina borbe, 5 pobacaja, 5 malih anđelića na nebu, 6 ili 7 tjedan i ode niti dočekam da ❤️prokuca.... Stalno ti isti simptomi sa ovom onom krvi, nadaš se ajde implantacisko je ali ipak nije. Inace na ivf smo trebali u 4 mj. Ali  Corona je svoje odradila pa smo išli sad u 7.Drage borilice..ajmo pomognite mi malo za moral, ak niš, hvala Vam. 

31. Srpanj 2020. 14:03

Ketice drzim vam fige da ovaj put bude uspješna T i da nagodinu napokon drzis svoju bebicu... Ja ti savjetujem da sto manje sada citas i mislis, odmaraj gledaj smjesne filmove, pustaj si glazbu.. To je sve neki oblik meditacije.. A vjerujem da je tesko ali pokušaj sto manje misliti negativno..mastaj kako ce biti kad dodje bebica u ruke sta ces onda di cete ici setati sta ces joj sve kupiti.. ❤️🤞🤞🤞

31. Srpanj 2020. 14:49

Ketica

Neznam vise kaj da mislim, strah me i, bojim se, ako još kaj kadi pročitam o kvarenju ovom onom, pukla bum ko kokica.. 10 godina borbe, 5 pobacaja, 5 malih anđelića na nebu, 6 ili 7 tjedan i ode niti dočekam da ❤️prokuca…. Stalno ti isti simptomi sa ovom onom krvi, nadaš se ajde implantacisko je ali ipak nije. Inace na ivf smo trebali u 4 mj. Ali Corona je svoje odradila pa smo išli sad u 7.Drage borilice..ajmo pomognite mi malo za moral, ak niš, hvala Vam.

Ufff... Imala sam 2 pobacaja i iskreno ako i kad opet zatrudnim znam da cu umirati od straha... Kod mene opet stane u 8i 9tt, vidim i srculence da treperi i sljedeći ultrazvuk nista😐...
    Vidim da bas ne dobivate neku posebnu terapiju, uz tolike pobacaje jeste radili sve pretrage? 
    Kariograme, trombofiliju? 
    Mozda vam treba povecati terapiju progesterona, pitajte za injekcije prolutona...
    I fragmin bih trazila bar preventivno.. To nista ne odmaze samo moze pomoci... 

Giny
    31. Srpanj 2020. 14:59

Sanjich🤞🤰

Aylisha sad tek vidim da mi nije postalo odgovor jer je prevelik bio dio teksta… Znam da je svaki organizam drugaciji i da na sve djeluje razlicito… Ja sam malo u strahu jer sam se razocarana u dr kog kojeg sam bila na konzultacijama. Ukratko u pon je rekao da mi je za vikend bila O i da ocekujem M za 2tj..nkad sam mu rekla da sma uhvatila O trakicama i tj dana iza potvrdila vađenjem progesterona i dalje je ostajao pri svojoj izjavi da na uzv sve izgleda kao da sam frisko ovulirala i da cemo vidit kad dobijem M.. Dobila sam je u srijedu. Znaci nije bio u pravu.. Sad sta je on vidio i zasto ne znam. Tek cu na sljedecoj M ici kod njega pa viidmo sta ce reci.. Ali s obzirom na takav pocetka nekako sma se pocela bojati i sumnjati u njega.. A kao hvaljen je dosta tu U St…

I ja sam u St na potpomognutoj. Za dva tjedna dogovor za protokol. Nadam se da će nam objema biti dobitna ova jesen 🙂 meni ti je isto znala šetati ovulacija, ali ako je bila pozitivna trakica to bi trebalo biti to. 

🧔35, oligoasthenospermia 🤦🏻‍♀️34, AMH 5.96
    9/2020- ICSI, beta 19.7, biokemijska 11/2020 novi postupak
    Cito poliklinika

31. Srpanj 2020. 15:10

Giny

Sanjich🤞🤰

Aylisha sad tek vidim da mi nije postalo odgovor jer je prevelik bio dio teksta… Znam da je svaki organizam drugaciji i da na sve djeluje razlicito… Ja sam malo u strahu jer sam se razocarana u dr kog kojeg sam bila na konzultacijama. Ukratko u pon je rekao da mi je za vikend bila O i da ocekujem M za 2tj..nkad sam mu rekla da sma uhvatila O trakicama i tj dana iza potvrdila vađenjem progesterona i dalje je ostajao pri svojoj izjavi da na uzv sve izgleda kao da sam frisko ovulirala i da cemo vidit kad dobijem M.. Dobila sam je u srijedu. Znaci nije bio u pravu.. Sad sta je on vidio i zasto ne znam. Tek cu na sljedecoj M ici kod njega pa viidmo sta ce reci.. Ali s obzirom na takav pocetka nekako sma se pocela bojati i sumnjati u njega.. A kao hvaljen je dosta tu U St…

I ja sam u St na potpomognutoj. Za dva tjedna dogovor za protokol. Nadam se da će nam objema biti dobitna ova jesen 🙂 meni ti je isto znala šetati ovulacija, ali ako je bila pozitivna trakica to bi trebalo biti to.

Kod kojeg si dr u postupku. Koje su vam dg? Jesi zadovoljna za sad kako ti se cini 

Giny
    31. Srpanj 2020. 15:23

Sanjich🤞🤰

Giny

Sanjich🤞🤰

Kod kojeg si dr u postupku. Koje su vam dg? Jesi zadovoljna za sad kako ti se cini

U Citu, kod dr. Poljaka. Za mene nije postojala druga opcija, on je meni vodio prvu trudnoću, koja je došla prirodno, nalazi su svi bili super tada i meni i MM. Meni paše kad je netko direktan i kaže kako je, on je baš takav, pa vjerojatno ne legne svakome. Ja snižen Amh 5.96, muž oligoAS. Zbog lošeg spermiograma je ICSI jedina opcija. 

🧔35, oligoasthenospermia 🤦🏻‍♀️34, AMH 5.96
    9/2020- ICSI, beta 19.7, biokemijska 11/2020 novi postupak
    Cito poliklinika

• more2309
    31. Srpanj 2020. 15:49

Ketica stvarno si prosla jednu kalvariju i znam da je nakon toga svega, tesko ostat pozitivan. Jedino sto ti mogu reci, da ti od srca zelim, da se taj tuzan niz prekine i da ti ova trudnoca bude mirna i neka to sada bude jedine stres koji ces imat. Skupi snagu koju imas u sebi i koliko god da je tesko, probaj izvuc jos malo tog pozitivnog razmisljanja i vjere da je ovaj put suđeno da drzis svoje najdraze u rukama, a ja ti stvarno to od srca zelim i drzim fige da ti se ostvari 🍀🤞🍀🤞🙏!!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.