Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Srpanj 2020. 10:50

more2309

lucija07

Curke jeste ponavljale test?

Jesam, moj je ocekivano negativan, to sam i ovekicavala, pa se nisam nesto previse razocarala. Sad se veselim novom transferu 🙂!

Svaki FET kod Lucija  ove godine je dobitan💪😍😍

30. Srpanj 2020. 12:52

piccola1208

A uzela sam ovaj jer sam citala na stranim forumima da im je kao najboljo. A sad ima puno tih testova ajde ti znaj.
    Uglavnom vidjet cemo kroz par dana bolje.
    Hvala cure 💓

Jesi ti ponavljala test? 

• more2309
    30. Srpanj 2020. 13:36

lucija07

more2309

lucija07

Curke jeste ponavljale test?

Jesam, moj je ocekivano negativan, to sam i ovekicavala, pa se nisam nesto previse razocarala. Sad se veselim novom transferu 🙂!

Svaki FET kod Lucija ove godine je dobitan💪😍😍

Onda ce biti i nas 😎😎😎!! 

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

Giny
    30. Srpanj 2020. 13:47

Giny

Aylisha_77

Giny

Aylisha_77

Giny

Pozdrav cure 🙂
    Nova sam na forumu, Vaša iskustva sam dosad samo čitala i puno informacija sam doznala upravo tu. Sljedeći mjesec krećem u potpomognutu, danas dogovorila sve sa doktorom, pa sam mislila da je pravo vrijeme da se registriram.
    Svima vam želim svu sreću 🤞

Dobrodošla Giny🥰🤗 i ja sam na forumu od prije koji dan i također ti želim puno sreće🤗

Jesi već u MPO vodama ili se pripremaš kao i ja?

Uzimala sam lijekove sad krajem 6og na 7i mj. Moj prvi postupak. Imala sam hiperstimulaciju pa su odlucili pricekati sa transferom i ocekujem FET krajem 9mj. Radili su icsi zbog loseg spermiograma. Tebi je planiran stimulirani ili prirodni ciklus?

Mislim stimulirani 🤦🏻‍♀️ ja sam ti još malo smotana oko svega toga. Znači meni snižen Amh 5.96, muž oligoAS. Zbog Amh ne znaju koliko će js biti. Nama je jedina opcija IVF. S tim da smo mi valjda poseban slučaj, mi imamo dijete od 6 godina, začeto prirodno. I tada nam je trebala godina dana da se dogodi +. Bili na pretragama te 2013.sve bilo savršeno. Sad već 3 godine pokušavamo, s tim da sam ja redovno obavljala kontrole i kao sve ok, opustite se. Sad izvadimo nalaze i šok 🤦🏻‍♀️

I sad vidim da sam krivo napisala, pojma nemam 😂 ICSI će biti kod nas, radi lošeg spermiograma. 

🧔35, oligoasthenospermia 🤦🏻‍♀️34, AMH 5.96
    9/2020- ICSI, beta 19.7, biokemijska 11/2020 novi postupak
    Cito poliklinika

• Oolive
    30. Srpanj 2020. 14:05

Pozdrav zene! 
    Citam vase komentare vec dugo i nikako da se odvazim i ostavim komentar. 
    Nova sam u mpo vodama, obavili smo prvu od dvije inseminacije 16.7,beta negativna. Ja imam amh 4.7 a muz kazu uredan spermiogram iako pod dg pise oligozoospermia. 
    Imamo curicu od 10 god, spontana trudnoca a unazad koju god pokusavamo bez uspjeha😔

👸33god. 🤴🏻 32.god

*par god. pokušavanja
    *jedna uredna spontana trudnoća prije 10 god. Moja velika beba savršena sa željom za bratom ili sestrom🙏
    *7./2020 AIH
    *9./2020- cista postupak odgođen
    *10./2020 AIH
    *11./2020 prvi IVF 🙏

darliv
    30. Srpanj 2020. 15:21

Dobrodošle nove forumasice, i sto prije nas napustile 😉

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

30. Srpanj 2020. 17:23

Oolive

Pozdrav zene!
    Nova sam u mpo vodama, obavili smo prvu od dvije inseminacije 16.7,beta negativna. Ja imam amh 4.7 a muz kazu uredan spermiogram iako pod dg pise oligozoospermia.
    Imamo curicu od 10 god, spontana trudnoca a unazad koju god pokusavamo bez uspjeha😔

Dobro dosla jos prije osla na ljepse teme.. Gdje ides na postupak? Kolko godina imate ti i muz? 

Tinchy_07
    30. Srpanj 2020. 18:40

lucija07

lotus

Upadam kao padobranac, ali Nadalice zelim svu srecu
    Cure, na humanoj u Rijeci idu na kolektivne u 8.mj, ali obavila konzultacije. Moramo ponovit nalaze da budu friski i u 9.mj na 8dc javljam se za ivf u prirodnom ciklusu. Nasi prvi koraci u mpo vode, ako ignoriramo konzultacije. Na nalazu mi pise rp. Crinone vag gel, a ja nisam pitala dali to ja trebam nabavit na recept od svoga ginekologa ili kako to ide, kad treba pocet s tim,pa ako moze pomoc molim Vas

Da taj lijek trazis od svog ginekologa imas pravo preko hzzoa na njega, inace je dosta skup i super da si ga uopce dobila jer svima vecinom daju jeftiniji utrogestan. Njega ces koristiti nakon tek kad krenes u postupak, nakon punkcije vaginalno i meni je on npr bio puno bolji od utrogestana.

Hvala ti na odgovoru, budem onda pitala gin za recept kad odem po uputnice za krv i briseve radit.
    Sretno svim trudilicama💞

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

• Oolive
    30. Srpanj 2020. 19:49

Sanjich🤞🤰

Oolive

Pozdrav zene!

Dobro dosla jos prije osla na ljepse teme.. Gdje ides na postupak? Kolko godina imate ti i muz?

Idemo u Vinogradsku. 33 imamo oboje

👸33god. 🤴🏻 32.god

*par god. pokušavanja
    *jedna uredna spontana trudnoća prije 10 god. Moja velika beba savršena sa željom za bratom ili sestrom🙏
    *7./2020 AIH
    *9./2020- cista postupak odgođen
    *10./2020 AIH
    *11./2020 prvi IVF 🙏

Nadalica
    30. Srpanj 2020. 21:40

Hvala vam cure od srca, zelim vam da isto docekate svoje mrvice ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.