Cure ja se bas bojim te hiperstimulacije, sto je najbitnije nakon punkcije? Znam da moram pratiti promet tekucina i morovati. Koje su najbolje izotonicne tekucine za piti? Moj AMH je 41...
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Cure, da li koja od vas nakon prestanka uzimanja terapije progesterona (Duphaston, Utrogestan,...) imala užasan PMS? Cekam mengu nakon neuspjelog blago stimuliranog AIH-a i ludim od divljanja hormona!
Novim curama zelim svu srecu i da sto prije ugledaju svoje plusice 🙂🙂🙂!
Tara tako je meni, ja nikad nisam bila ovakva, ja sam mislila, da ce me hormoni udarat tokom stimulacije, ali tada sam bila super, sada sam luda, ja sam toliko zivcana, svi mi smetaju, cas sam ljuta, pa se derem, onda me prebaci, pa sam tuzna i samo mi se place, onda se pocnem smijat, ne znam ni sama cemu. Uvijek sam u PMS-u bila promjenjivog raspolozenja, ali ovo je bas, bas jako i uzasno se osjecam radi toga.
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Pozz novima i starima... pocela sa utrogestanima oralno.. djeluje nakon 20 min i osjecaj je kao da sam pijana, znaci ne mozes hodati koliko pobrka sve u glavi... popusti nakon 2 sata.... sva sreca da sam na godisnjem... ugl.. transfer 4.8. Boze pomozi!
👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
FET - beta 0
2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao
Djevojke koje ste imale hiper, da ne znate slucajno koliko vam je bio zadnji nalaz estradiola ukoliko ste vadile? Jer se plasim da ja nisam upala bila u hiper a da oni nisu na silu uradili vantjelesnu do kraja i da je to jedan od razloga sto nije uspjelo.. Meni je 1853pg bio, s tim sto ja imam jedan jajnik samo pa ne znam ima li i to kakve veze.
Pozz novima i starima… pocela sa utrogestanima oralno.. djeluje nakon 20 min i osjecaj je kao da sam pijana, znaci ne mozes hodati koliko pobrka sve u glavi… popusti nakon 2 sata…. sva sreca da sam na godisnjem… ugl.. transfer 4.8. Boze pomozi!
Ja sam ga uzimala vaginalno, pa nisam imala te nuspojave. Drzim fige da sve prođe dobro i da te razveseli velika beta 🙏🙏🍀🍀🍀🤞🤞🤞!!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Djevojke koje ste imale hiper, da ne znate slucajno koliko vam je bio zadnji nalaz estradiola ukoliko ste vadile? Jer se plasim da ja nisam upala bila u hiper a da oni nisu na silu uradili vantjelesnu do kraja i da je to jedan od razloga sto nije uspjelo.. Meni je 1853pg bio, s tim sto ja imam jedan jajnik samo pa ne znam ima li i to kakve veze.
To sigurno nije razlog ne uspjeha.. Npr dr L. nikad ni ne trazi nikakve hormone niti estradiol a ima vrhunske rezultate.. Neke studije cak pokazuju da hiper pogoduje boljoj implantaciji embrija no nije lako biti trudna i u hiperu jer kako raste hormon trudnoce tako se i stanje s hiperom pogoršava.. Nekome.. Nije pravilo naravno no estradiol se vadi (negdje) samo da se vidi zrelost jajnih stanica i koliko ih se otprilike moze ocekivati.
To sigurno nije razlog ne uspjeha.. Npr dr L. nikad ni ne trazi nikakve hormone niti estradiol a ima vrhunske rezultate.. Neke studije cak pokazuju da hiper pogoduje boljoj implantaciji embrija no nije lako biti trudna i u hiperu jer kako raste hormon trudnoce tako se i stanje s hiperom pogoršava.. Nekome.. Nije pravilo naravno no estradiol se vadi (negdje) samo da se vidi zrelost jajnih stanica i koliko ih se otprilike moze ocekivati.
Ja sam jednom na vv imala estradiol preko 3000 to se bas sjecam....
Pozdrav svim snaznim zenama u ovoj grupi, kapa do poda za sve borbe kroz koje prolazite..Zelim svima da ostvare ono za sto se i sve borimo..
Dugo vas citam ali tek sada sam se odvazila javiti se i predstaviti..Moja borba je pocela odprilike prije 2 godine od kada aktivno pokusavamo ostati trudni. Ja imam dijagnozu endometroize od 2016. a nekoliko mjeseci nakon toga je laparaskopsi i otklonjena cista od cca 5 cm sa lijevog jajnika.Na pocetku sam bila optimisticna ali nakon godinu i pol truda i bez rezultata lagano smo poceli razmisljati o daljnjim pretragama. Nakon svih pretraga sve izgleda ok osim mojeg amh koji je jaaako nizak. :-(
Obavili konzultacije i odlucili krenuti u prvi ivf postupak u 10.mj. Ako ce biti moguce s obzirom na situaciju sa koronom, ne zivim u hrv 🙄😔..
Naravno imam 100 upitnika u glavi i jako malo odgovora. Molila bi vas iskusne za par savjeta oko protokola pogotovo ako ima nekoga tko je prosao protokol s Elonvom da mi objasni kako to tocno funkcionira. Hvaalaaaa 🥰😘
🙋♀️34 -dijagnoza endometroiza
1.Ivf - Repromed, 4 blastice
12dnt beta 1305 🤰🤰🥳🙈
Aylisha sad tek vidim da mi nije postalo odgovor jer je prevelik bio dio teksta... Znam da je svaki organizam drugaciji i da na sve djeluje razlicito... Ja sam malo u strahu jer sam se razocarana u dr kog kojeg sam bila na konzultacijama. Ukratko u pon je rekao da mi je za vikend bila O i da ocekujem M za 2tj..nkad sam mu rekla da sma uhvatila O trakicama i tj dana iza potvrdila vađenjem progesterona i dalje je ostajao pri svojoj izjavi da na uzv sve izgleda kao da sam frisko ovulirala i da cemo vidit kad dobijem M.. Dobila sam je u srijedu. Znaci nije bio u pravu.. Sad sta je on vidio i zasto ne znam. Tek cu na sljedecoj M ici kod njega pa viidmo sta ce reci.. Ali s obzirom na takav pocetka nekako sma se pocela bojati i sumnjati u njega.. A kao hvaljen je dosta tu U St...
Sortiraj odgovore
Najstariji