Bude nesto mucnine, ali u pronatalu kazu da hoce “cist” cervikani kanal kod transfera, a kao kod vaginalnog uzimanja to nije tako... ugl... sto cu se bunit, uzimam kako kazu.. uzimam poslije dorucka i kasno navecer vecernju terapiju da mi bude sto manje mucno od njih...
👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
FET - beta 0
2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao
Nadalica sretno 💪🏻❤️❤️
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Pozdrav cure 🙂
Nova sam na forumu, Vaša iskustva sam dosad samo čitala i puno informacija sam doznala upravo tu. Sljedeći mjesec krećem u potpomognutu, danas dogovorila sve sa doktorom, pa sam mislila da je pravo vrijeme da se registriram.
Svima vam želim svu sreću 🤞
Dobrodošla Giny🥰🤗 i ja sam na forumu od prije koji dan i također ti želim puno sreće🤗
Jesi već u MPO vodama ili se pripremaš kao i ja?
🧔35, oligoasthenospermia 🤦🏻♀️34, AMH 5.96
9/2020- ICSI, beta 19.7, biokemijska 11/2020 novi postupak
Cito poliklinika
Pozdrav nove zene! Budite hrabre ❤️
👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
FET - beta 0
2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao
Pozdrav cure 🙂
Nova sam na forumu, Vaša iskustva sam dosad samo čitala i puno informacija sam doznala upravo tu. Sljedeći mjesec krećem u potpomognutu, danas dogovorila sve sa doktorom, pa sam mislila da je pravo vrijeme da se registriram.
Dobrodošla Giny🥰🤗 i ja sam na forumu od prije koji dan i također ti želim puno sreće🤗
Uzimala sam lijekove sad krajem 6og na 7i mj. Moj prvi postupak. Imala sam hiperstimulaciju pa su odlucili pricekati sa transferom i ocekujem FET krajem 9mj. Radili su icsi zbog loseg spermiograma. Tebi je planiran stimulirani ili prirodni ciklus?
Pozdrav cure 🙂
Uzimala sam lijekove sad krajem 6og na 7i mj. Moj prvi postupak. Imala sam hiperstimulaciju pa su odlucili pricekati sa transferom i ocekujem FET krajem 9mj. Radili su icsi zbog loseg spermiograma. Tebi je planiran stimulirani ili prirodni ciklus?
Hej i ja tek krenula, neki dan prve konzultacije i dogovori.... U 10 je planiran postupak.. Sta si imala u stimulaciji bas me zanimaju doze i lijekovi, imas li Pcos ili neku dr dijagnozu..
Pitam jer mi s Pcos znamo reagirat jace na stimulaciji pa se ja bas bojim hiperstinulacije 🤨. Koje si simptome imala jesl sada sve ok?
Nama je isto sp. Loš...
Curke jeste ponavljale test?
Jesam, moj je ocekivano negativan, to sam i ovekicavala, pa se nisam nesto previse razocarala. Sad se veselim novom transferu 🙂!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
*ocekivala
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Pozdrav cure 🙂
Mislim stimulirani 🤦🏻♀️ ja sam ti još malo smotana oko svega toga. Znači meni snižen Amh 5.96, muž oligoAS. Zbog Amh ne znaju koliko će js biti. Nama je jedina opcija IVF. S tim da smo mi valjda poseban slučaj, mi imamo dijete od 6 godina, začeto prirodno. I tada nam je trebala godina dana da se dogodi +. Bili na pretragama te 2013.sve bilo savršeno. Sad već 3 godine pokušavamo, s tim da sam ja redovno obavljala kontrole i kao sve ok, opustite se. Sad izvadimo nalaze i šok 🤦🏻♀️
🧔35, oligoasthenospermia 🤦🏻♀️34, AMH 5.96
9/2020- ICSI, beta 19.7, biokemijska 11/2020 novi postupak
Cito poliklinika
Sortiraj odgovore
Najstariji