Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Srpanj 2020. 09:03

https://i.postimg.cc/RF26KVN3/3712-A0-E0-1-C28-4-C6-B-BED2-E21-AE7012-D3-A.jpg

• more2309
    29. Srpanj 2020. 09:06

Stvarno se slabo vidi, ali ja isto vidim da se nesto nazire 🙂🙂🙂🙂🙂!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

29. Srpanj 2020. 09:08

Daaa jako se slabo vidi.
    Ali opet gledam menstruacija treba u petak/sub doc, tako da sad ni sama neznam. Eto ja cu se nadat sto mi drugo preostaje 😊

29. Srpanj 2020. 09:09

piccola1208

Sjenu vidim i nije rano, ja sam znala 6 dan imati sjenu blastice.. Tebi je po tom npr danas 7 dan blastice. No iskreno te testove ne volim puno puta je curama davalo te neke crtice a bas tu na forumu je to puno cura dozivjelo.. Bolje kupi neku jeftiniji trakicu.. Sretnoooo😇

• more2309
    29. Srpanj 2020. 09:15

lucija07

piccola1208

Sjenu vidim i nije rano, ja sam znala 6 dan imati sjenu blastice.. Tebi je po tom npr danas 7 dan blastice. No iskreno te testove ne volim puno puta je curama davalo te neke crtice a bas tu na forumu je to puno cura dozivjelo.. Bolje kupi neku jeftiniji trakicu.. Sretnoooo😇

Strasno, najskuplji je, a daje lazne rezultate 🤬, ja sam mislila da test ne moze biti lazno pozitivan, ali ocito moze, tek sad vidim koliko sam neuka sto se svega toga tice 🤣🤣😅😅😅! Lucija, jel mogu ja sad prestat uzimat utrice, po meni nema vise smisla, bolje da mi sto prije krene?

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

29. Srpanj 2020. 09:19

A uzela sam ovaj jer sam citala na stranim forumima da im je kao najboljo. A sad ima puno tih testova ajde ti znaj. 
    Uglavnom vidjet cemo kroz par dana bolje.
    Hvala cure 💓

29. Srpanj 2020. 09:25

Meni npr najjeftinije trakice NIKAD nisu krivo pokazale, a samo za ovaj test sam cula i ovdje citala da zna bacati tu evaporacijsku sjenu, naravno ne mora i kod tebe biti takav slučaj ali za ubuduće, ne bacajte novce na taj test.. Sad bi vam bas naljepila komentare na ovom forumu cura koje su to dozivjele ali tko bi sad to nasao 🤔... 

29. Srpanj 2020. 09:28

piccola1208

A uzela sam ovaj jer sam citala na stranim forumima da im je kao najboljo. A sad ima puno tih testova ajde ti znaj.
    Uglavnom vidjet cemo kroz par dana bolje.
    Hvala cure 💓

Taj test je dobar za cure kojima menga kasni tipa par dana i vjerujem da tu zabune nema i pokaze se jasna crta.. Ja, sam jednom kupila takav koji tjedne pokazuje i tu greske nije bilo no vecsam bila 6 tjedan trudnoce i tako mi je i pokazao. No za nas koje rano radimo test i prije ocekivane menge nikako nije... 

29. Srpanj 2020. 09:31

more2309

lucija07

piccola1208

Strasno, najskuplji je, a daje lazne rezultate 🤬, ja sam mislila da test ne moze biti lazno pozitivan, ali ocito moze, tek sad vidim koliko sam neuka sto se svega toga tice 🤣🤣😅😅😅! Lucija, jel mogu ja sad prestat uzimat utrice, po meni nema vise smisla, bolje da mi sto prije krene?

Gle iskreno ja bi izvadila sutra betu ili bar ponovila test ujutro.. Trakicu neku ne ovaj skupi😄 i ako ostane isto da prestala bih s terapijom.. Tako sam uvijek radila... 

29. Srpanj 2020. 09:35

lucija07

more2309

lucija07

piccola1208

Gle iskreno ja bi izvadila sutra betu ili bar ponovila test ujutro.. Trakicu neku ne ovaj skupi😄 i ako ostane isto da prestala bih s terapijom.. Tako sam uvijek radila…

Odi u ljekarnu i kupi gravignost mini ili first sign, oba su cca, 15 kn i nisam nikad cula da su ikom fulali.. Ili u mulleru hvale i njihove one najjeftinije... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.