Dobro jutro cure 🦋🦋, krenuo mi je neki smeđi iscjedak 7 i 8dnt, danas 9dnt, test negativan, mrvica se nije primila 😢☹. Blastica je bila super, sve je bilo super, ali ipak se nesto nije poklopilo. Prvi put mi je i ne smijem gubit nadu, ipak me cekaju smrzlici da dođem po njih 🥰.
Zao mi je, no biti cu mozda grubo iskrena.. 9 dan blastice bi ti test trebao biti bar blago pozitivan. Puno transfera sam prosla i nazalost dobra blastica nije znak da ce se i primiti.. Treba se tu vise toga poklopiti...
Ovaj iscjedak ti je vjerojatno pocetak M koju utrogestan sprječava.. Oprosti ako sam pomalo pre iskrena no.. Ne volim davati lazne nade.. Slobodno izvadi sutra betu 10 dan nije rano ja sam puno puta tako... Dobra vijest u tom svemu sto užas cijelu momcad smrzlica i kao sto sam ti rekla, svaki FET im je bio uspjesan pa tako ce biti i nas💪👶👶...
Stvarno rijetko kome uspije od prve, meni je to gin objasnio kao da ocekujes da ces od prvog keksa u kojem odlucite praviti djecu uspije.. Naravno ima i takvih no rijetki su....
more2309, a vjerovatno i je neznam ni sama više.
Ugl ja sam napravila, vidi se neka sjena, ali doslovno sjena. Sad jel to nešto ili ne pitaj Boga. Betu vadim utorak pa ćemo sve vidjet.
Ugl ja sam napravila, vidi se neka sjena, ali doslovno sjena. Sad jel to nešto ili ne pitaj Boga. Betu vadim utorak pa ćemo sve vidjet.
Nema veze sto je sjena, tako i krecu trudnoce😄...
Sjena je sjena, jedino ako nije ostatak stoperice ili si dobivala brevacrid nakon transfera.
Nisam upratila, koji ti je dan transfera i jesu li ti vratili blasticu ili?
Daj nam naljepi test da mi to vidimo, ja ih sjajno vidim, u tom sam expert😄..
Dobro jutro cure 🦋🦋, krenuo mi je neki smeđi iscjedak 7 i 8dnt, danas 9dnt, test negativan, mrvica se nije primila 😢☹. Blastica je bila super, sve je bilo super, ali ipak se nesto nije poklopilo. Prvi put mi je i ne smijem gubit nadu, ipak me cekaju smrzlici da dođem po njih 🥰.
Zao mi je, no biti cu mozda grubo iskrena.. 9 dan blastice bi ti test trebao biti bar blago pozitivan. Puno transfera sam prosla i nazalost dobra blastica nije znak da ce se i primiti.. Treba se tu vise toga poklopiti…
Ovaj iscjedak ti je vjerojatno pocetak M koju utrogestan sprječava.. Oprosti ako sam pomalo pre iskrena no.. Ne volim davati lazne nade.. Slobodno izvadi sutra betu 10 dan nije rano ja sam puno puta tako… Dobra vijest u tom svemu sto užas cijelu momcad smrzlica i kao sto sam ti rekla, svaki FET im je bio uspjesan pa tako ce biti i nas💪👶👶…
Stvarno rijetko kome uspije od prve, meni je to gin objasnio kao da ocekujes da ces od prvog keksa u kojem odlucite praviti djecu uspije.. Naravno ima i takvih no rijetki su….
Nisi gruba ni malo, svjesna sam ja toga i pomirila sam se s tim. Bilo bi lijepo da se primilo iz prve, ali i sama sam imala u podsvjesti, da su za to male sanse. Bas tako Lucija, ako su mu svi ove godine bili uspjesni, necemo bome nas dvije rusiti prosjek 🤣! Ti ides u 9.mj. po svoje smrzlice ili?
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Nema veze sto je sjena, tako i krecu trudnoce😄…
Sjena je sjena, jedino ako nije ostatak stoperice ili si dobivala brevacrid nakon transfera.
Nisam upratila, koji ti je dan transfera i jesu li ti vratili blasticu ili?
Daj nam naljepi test da mi to vidimo, ja ih sjajno vidim, u tom sam expert😄..
Sjena je po meni odlican znak 🎊🎉🎊🎉, ti si ga rano napravila, zato ti je sjena, ali svakim danom ce ta sjena tamnit do jasnog plusa 😊😊🤰🤰!
🙋♀️ 34- sve ok
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
Imamo 7 🐧
Zao mi je, no biti cu mozda grubo iskrena.. 9 dan blastice bi ti test trebao biti bar blago pozitivan. Puno transfera sam prosla i nazalost dobra blastica nije znak da ce se i primiti.. Treba se tu vise toga poklopiti…
Ovaj iscjedak ti je vjerojatno pocetak M koju utrogestan sprječava.. Oprosti ako sam pomalo pre iskrena no.. Ne volim davati lazne nade.. Slobodno izvadi sutra betu 10 dan nije rano ja sam puno puta tako… Dobra vijest u tom svemu sto užas cijelu momcad smrzlica i kao sto sam ti rekla, svaki FET im je bio uspjesan pa tako ce biti i nas💪👶👶…
Stvarno rijetko kome uspije od prve, meni je to gin objasnio kao da ocekujes da ces od prvog keksa u kojem odlucite praviti djecu uspije.. Naravno ima i takvih no rijetki su….
Nisi gruba ni malo, svjesna sam ja toga i pomirila sam se s tim. Bilo bi lijepo da se primilo iz prve, ali i sama sam imala u podsvjesti, da su za to male sanse. Bas tako Lucija, ako su mu svi ove godine bili uspjesni, necemo bome nas dvije rusiti prosjek 🤣! Ti ides u 9.mj. po svoje smrzlice ili?
Nadam se da da, zavisi kad se on vraca s godišnjeg nemam pojma.. Ne znam ni kako ce mi sad menge doci, imala sam ono 2 dana nesto krvi no to nije bila menga tako da ocekujem m sad kroz koji dan a drugu tamo krajem 9 mjeseca.. Samo ne znam da li je on cijeli 9 mjesec na godišnjem nisam ga uopce pitala...
A vidjet ćemo ja se nadam 🤗
Tako je, sjena je sjena... Daj na ga zaljepi, ja volim gledati pozitivne testove😄..
Ponovi ujutro pa ces vidjeti da ce svakim danom biti tamniji...
Nadam se da da, zavisi kad se on vraca s godišnjeg nemam pojma.. Ne znam ni kako ce mi sad menge doci, imala sam ono 2 dana nesto krvi no to nije bila menga tako da ocekujem m sad kroz koji dan a drugu tamo krajem 9 mjeseca.. Samo ne znam da li je on cijeli 9 mjesec na godišnjem nisam ga uopce pitala…
Koliko sam cula on je prijasnjih godina imao naviku biti cijeli 8. mj. na godisnjem i pocetkom 9. se vracao, ali mislim da nece sad biti cijeli 8.mj. jer su dosta godisnjeg potrosili za vrijeme korone, tako mi je bar rekao jos na konzultacijama, tada nije znao hoce li uopce ici. Ja cu ga zvati u ponedjeljak da mu jsvim negativnu betu, pa cu ga pitat do kada je na godisnjem...
🙋♀️ 34- sve ok
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
Imamo 7 🐧
https://ibb.co/GdsYX1f
Evo ga al toliko je sjena slaba da neznam jel se uopce tu vidi
Ugl meni su trodnevne vracene prije devet dana, mislim da sam rano isla radit. Al nisam mogla izdrzat 🙈🙈
Nikakve ljekove nisam uzimala poslije štoperice.
Sortiraj odgovore
Najstariji