Heej cure, ja upadam ko kamikaza letece, iako to ne znaci da ne pratim forum i ne navijam za svaku od vas:))) samo sto nemam pametnog za tipkat, krecemo u postupak pocetkom 3 mj pa cu imati vise toga za reci😂
Lela2807, ja sam iz Ri i imala sam bas problema sa ginicima, socijalnim jer mi nisu htjeli dati uputnice pa sam promjenila i sad mi je Darja Kresic, svasta sam cula za nju ali za ono sto meni treba je zasad ok, brzo se naruci, sestra joj je top, ona ko doktorica je ok, dala mi je sve uputnice bez problema. A preglede i sve ostalo obavljam kod oodlicnog ginekologa Vezmara u poliklinici Agram. Stvarno je detaljan, odlican dijagnosticar i od srca preporucujem. Jedino se dugo ceka(par mjeseci) za termin jer jako trazen;)
Cestitam svima na pozitivnoj beti i cujemo se kad krenem sa pikanjem i panikicom 😂
Hvala ti, Vezmara znam privatno, prijatelj mi je od mm pa mi je bed ići kod njega. ok da, to mu je posao, ali ono da mi čačka dolje pa onda da ga vidim na kavi, malo mi je 2much :D
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ahahhahaa ajme, kad citam svoje postove zvucim tako nepismeno 😂 tipkam i ne citam i ne gledam sto pisem pa ispadne svakako. Ugl, zanemarite tipfelere i nejasnocu 😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Supergirl cestitam na pozitivnoj beti🥰
Ostale cure koje betu nisu docekale,jako mi je zao,nadam se da je sljedeci put dobitan za vas❤️
Ja sam maloprije isla kod svoje doktorice po uputnice i sad sam u takvom raspolozenju da bih najradije plakala od muke!
M mi kasni vec 3.dan,od petka mi krenulo smedjarenje i nikako da procurim za pravo!
Pitala je da li mi odmah moze dati uputnicu da izvadim bar hormone jer ne znam koliko se ceka na nalaz(a ja imam nalaz iz 12 mjeseca kad sam ih radila na privatno i to u Bosni,ne vjerujem da ce ga priznati kod nas)!
Naravno da uputnicu nisam dobila,jer ona kaze da ce mi reci sve sto trebam napraviti kad odem tamo na pregled,i da npr.ako budem kod dr.Popovica on trazi da se spolni hormoni izricito vade 3.dc,a doktorica ne inzistira bas na tome,tako da ni ona ne pise nista dok ne dobijem od njih popis!
Sad sam jako i tuzna i ljuta,jer sam te glupe nalaze(ili bar nesto od njih)mogla rijesiti ovaj mjesec i da ih imam spremne za sljedeci ciklus,a ovako cu izgubiti skoro 2 mjeseca samo dok skupim nalaze!
Samo sam dobila nalaz briseve i dobit cu i nalaz papa testa i to je sve!
Jesu vama vasi dr.davali uputnice da obavite to sve prije prvog pregleda ili nakon?
Lela, da, bas fascinantno. Meni su rekli da se to ne moze vidjeti uvz-om. Cak ni ako se ide na propuhivanje jajovoda ne moze se sa sigurnoscu tvrditi nesto. Ja kd sam je pitala od cega mi je to doslo, ona je rekla da dode od cestih upala koje ja nisam imala nikada, na klamidiju sam se testirala prosle godine, sve mi je uvijek bilo ok. Kaze da i cesti boravci na bazenima i saunama to znaju napraviti. A meni pretpostavlja da mi je zbog operacije slijepog crijeva koju sam imala pred 4 godine.
Meni je Skunca npr. super. Mene ona uvijek utjesi za sve, kod nje sam od 16. godine. Ali ne pase ona svima. Meni je dala sve kad sam rekla da idemo radit na bebi odmah uputnice za hormone i sve. Sad cemo vidjeti kako ce se ponasati kada bude trebala pisati bolovanja i svasta nesto sto ce nam trebati za ivf. Ja mislim da je ona uvijek ostrija kad skuzi da se ide privatno, a je kod nje jer je malo ego triper. Cula sam da je za trudnoce savrsena, uostalom, muz joj je Petrovic pa ju valjda on svemu uci. Moja frendica ide kod nekog preko puta Bipe u gradu i kaze da je prezadovoljna. Mogu pitati kako se zove ako hoces.
Supergirl cestitam na beti! Neka se dupla!
Franka dobro dosla, drago mi je da nisam jedina iz Ri! Ides tu u postupak ili ces negdje drugdje?
Ike, cure s teme lh trakice su ekspresno ostajale trudne nakon doze ulja crnog kima. I ja sama sam ga pila i poboljsao je sluz. Ostala sam trudna vrlo brzo nakon koristenja, nije dobro zavrsilo, ali to je sad neka druga prica. Ugl. vjerujem da je ulje nocurka stvarno pomoglo!
Slee, znam da je Škunca vrhunski dijagnostičar to je jedini razlog zašto se sve ove godine nisam micala jer sam htjela da mi danas-sutra vodi trudnoću. Ne znam, razmislit ću. Hvala ti
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Mah, izasla sam i rekla muzu da idemo u drugu ljekarnu! Ja planiram navecer u gym, u biti ponasam se skroz uobicajeno, jedino keks ( ali i to smo jednom nesto kilavo )
ike sto se tice kg, nije da me to opterecuje, nego uz usporen metabolizam, stitnjacu koja je spora, moram malo obratiti paznju na kg.... a treninge i ja radim zbog psihe, nema boljeg osjecaja nego poslje dobrog treninga... ok, ajde... ima ih par u tom rangu ☺️
E, sad je mene pocelo prati da otpisem postupak jer ne osjetim nista nego povremeno trbuh, ko da cu dobiti... sto se M tice, tek 26/27.02. Cak sam muzu rekla da cu dobiti!
Maltezer, ti si u iscekivanju bete? Kad vadis?
Kaj se tice simptoma, do sad sam se od svih vas i od nekih frendica uvjerila koliko je to individualno. Neke od nas, ko na primjer ja, osjecala sam neki pms...pikanje dole kroz podrucje gdje se mrvica smjesta, gdje se stvara novi krvotok i sve kaj sad dolazi u kompletu. Kod nekih je to jace a kod nekih slabije. Dok sam od nekih (i ovdje od vas nekih) cula da bas onda kada su ostale trudne nisu imale ama bas nikakvih simptoma. Tak da, osluskivanje moze prevariti 😊😊 trudnoca moze biti i onda kada osjecamo pms pa nas iznenadi testic i beta, a isto tako moze biti nula od simptoma a da se tamo dole desilo cudo 😍
Mislim da je najbitnije od svega puno pozitive, i kak je moja dr u petrovoj rekla nakon transfera - vi ste trudni od ovog trenutka 😊 ja sam se od onda smatrala trudnom, makar znam da su sanse male u prvom pokusaju. Al zasto ne razmisljati pozitivno, pa zato sam i isla na transfer 😊
Cure, oprostite na dugom postu, sve vas volim i ljubim 😍
Svakoj zelim plusic, a svima koje cekaju betu da bude prava!
Svakoj od vas koja krece u preglede, nalaze, i razne druge dugotrajne postupke, samo korak po korak uz brdo pozitive. Taj put ima svoj zavrsetak, ponekad je do njega tesko doci, ali stici ce i time ce sreca biti jos veca 😊
Arwen meni je dala nakon prvog pregleda, koji sam obavila pvt i dr mi je dao popis pretraga za mpo, skrti su dosta na uputnicama... kada si narucena na 1.pregled?
Hepatitis, hiv i sifilis svi traze kao i briseve, to je mozes pitati i ovako... reci da zelis provjeriti to sad zbog sebe, i muz neka ti izvadi, i krvnu grupu oboje... pa ces onda hormone!
Cure da li je ovo ok https://postimg.cc/cvt6xLRK
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Beta je 101, rekli u petrovoj da je to ok i u srijedu samo da vidimo da se dupla 😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Vama se to ne cini malo mala brojka? 14 dana od transfera trodnevnog zametka…..misljenja?
Bravooo čestitam ❤️
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Supergirl
Ja sam jutros dobila M, ali i izvadila betu, eto tako čisto da vidimo jel možda makar bila biokemijska ...
Sortiraj odgovore
Najstariji