Arwen a da odes privatno neke stvari izvaditi? Ili promijeni gin. Totalno mi je glupo da ti bas nista ne da.
Franka uuuu jos malooo! Superr! I sretno! Javljaj sve!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Marta Leiden je dobar, za protrombin je mutacija na jednom kromosomu (bolje nego da je na oba :D ). To nije bas sjajno, tebi ce trebati heparini, ako se dobro sjecam vec je doslo nesto pozitivno prije
Hvala ti da ovaj mi je zdrman PA1 heterozigot 4g/5g i C rekreativni protein je povišen 6.5 a normalno je 5.Sretna sam da smo našli uzrok spontanih i nadam se da bude sad ok 👏.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Arwen a da odes privatno neke stvari izvaditi? Ili promijeni gin. Totalno mi je glupo da ti bas nista ne da.
Franka uuuu jos malooo! Superr! I sretno! Javljaj sve!
Joj ne znam sta bi rekla😒
Prije nje sam bila kod ginekologa koji mi nikad nije uzv radio jer se njemu sve cini super???!?!?!!!?!?!!!!
I onda se od njega prebacim prije par mjeseci kod nje...obavila je ona odmah papu,briseve predlozila sama,napravila uzv,bila njezna,sve objasnila...tu nemam primjedbi!
Ali kad sam pitala za folikulometrije - nista!
Sad za uputnicu za hormone - nista!
Hormone sam vec radila na privatno,platila 600 kuna jer mi ih isto ona nije htjela kontrolirati zato sto su mi ciklusi redovni i na pregledu je sve bilo ok,bez obzira sto sam joj rekla da ih nikad nisam vadila!
Mislim,nije problem ni platiti ako mi predloze ovi u Osijeku to da ubrzano postupke,ali mi je bezveze da svaki klinac moramo obavljati na privatno,a imamo pravo to odraditi na uputnicu!
Zasto onda izdvajamo novac iz place za zdravstveno osiguranje,ako svaku sitnicu moramo posebno placati i odradjivati na privatno!
Arwen ja sam hormone na 2dc odradila pvt, oko 400kn me doslo to... i mislim AMH i TSH....
Marta Leiden je dobar, za protrombin je mutacija na jednom kromosomu (bolje nego da je na oba :D ). To nije bas sjajno, tebi ce trebati heparini, ako se dobro sjecam vec je doslo nesto pozitivno prije
Hvala ti da ovaj mi je zdrman PA1 heterozigot 4g/5g i C rekreativni protein je povišen 6.5 a normalno je 5.Sretna sam da smo našli uzrok spontanih i nadam se da bude sad ok 👏.
CRP ignoriraj, to nije tak bitno. PAI ti je mala greska, ovaj protrombin je veca greska. S tim i povijesti spontanih mislim da ce ti odobriti heparin. Nadam se da ce bit s njim sve okej:) Kad se ti ono spremas u novi postupak?
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
CRP ignoriraj, to nije tak bitno. PAI ti je mala greska, ovaj protrombin je veca greska. S tim i povijesti spontanih mislim da ce ti odobriti heparin. Nadam se da ce bit s njim sve okej:) Kad se ti ono spremas u novi postupak?
Još nisam na čisto da li bi sad početkom Ožujka ili u drugom ciklusu krajem Ožujka. Kako sam upisala još jedan faks trebam diplomirati pa si mislim da mi je možda bolje to obaviti prije feta, da se ne stresiram ako ću biti trudna uglavnom još nisam odlučila 🤷♂️ sad prepravljam rad pa ću vidjeti kaj kaže prof. A reci mi fona ili folati pijem gynositol da li to ima veze sa stanjem mojim ili nema...
Još nisam na čisto da li bi sad početkom Ožujka ili u drugom ciklusu krajem Ožujka. Kako sam upisala još jedan faks trebam diplomirati pa si mislim da mi je možda bolje to obaviti prije feta, da se ne stresiram ako ću biti trudna uglavnom još nisam odlučila 🤷♂️ sad prepravljam rad pa ću vidjeti kaj kaže prof. A reci mi fona ili folati pijem gynositol da li to ima veze sa stanjem mojim ili nema…
Koliko se sjecam MTHFR ti je dobar, dakle obicna folna je sasvim okej. Sto se tice gynositola - mioinozitol povecava osjetljivost stanica na inzulin i jajnika na FSH, tako da ako imas policisticne ili visoki FSH/ slabi odgovor na stimulaciju - da, slobodno:)
Još nisam na čisto da li bi sad početkom Ožujka ili u drugom ciklusu krajem Ožujka. Kako sam upisala još jedan faks trebam diplomirati pa si mislim da mi je možda bolje to obaviti prije feta, da se ne stresiram ako ću biti trudna uglavnom još nisam odlučila 🤷♂️ sad prepravljam rad pa ću vidjeti kaj kaže prof. A reci mi fona ili folati pijem gynositol da li to ima veze sa stanjem mojim ili nema…
Koliko se sjecam MTHFR ti je dobar, dakle obicna folna je sasvim okej. Sto se tice gynositola - mioinozitol povecava osjetljivost stanica na inzulin i jajnika na FSH, tako da ako imas policisticne ili visoki FSH/ slabi odgovor na stimulaciju - da, slobodno:)
Puno ti hvala draga 😘 jeste vi sad sve obavili u HR kaj ste mogli zbaviti, kad putujete
Marta, je, poobavljali smo sve sto se dalo, protokol smo dobili, trebamo pokupovati lijekove i ja pocinjem s pikalicama sa onom tamo sljedecom mengom, negdje oko 22.3. (ako se bude drzala ikakvog reda, sto se nikad ne zna). A putujemo oko tjedan dana kasnije, vidjet cemo kako ce napredovati folikulometrije. Dr je rekla da napravim prvu 8. dan, al mislim da cu napraviti 6. na svoju ruku... Ipak mi je prva stimulacija, doze mi se cine konjske, malo me frka:)
Supergirl čestitam ❤️, čuvajte se i uživajte u trudnoći
Cure kojima je stigla vještica žao mi je ali nema predaje idemo u nove pobjede,..
Svi koji čekaju postupak najbolje strpljenja, treba i meni samoj jer jedva čekam da krene ali ne možemo ubrzati korak po korak kad je sve veznanoniz ciklus i dane...
I imam pitanje da si priuštite tu i tamo čašu vina ili slično dok čekate da započne proces, ili kod pikanja... Ili prekirizte sve... Pitam jer sam čitala jedan članak da čak i povremeno konzumiranje mjesec dana prije procesa kože utjecati na ivf 🤔🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji