Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Travanj 2020. 12:02

marijaivaa

LioraLiora

Pozdrav cure..evo me..danas sam dosla sebi..jucer sam imala operaciju laparoskopski..izvadili su plod..vanmatericna bila.. bilo pa proslo..veliki šok i nevjerica u dva dana..onako od pozittivnog testa nakon menge..do operacije.. nikad sanjala nisam da ce mi ovako biti..ali eto barem neki pomak..samo sto ce me odsada biti strah i svake menge..morat cu testove radit tijekom nje 😅

Ooop Bozeee, stalno sam si mislila na tebe i nije mi se svidjelo to sto nist ne vide i iskreno kad se nisi javljala i mislila sam da si na operaciji😥…
    Drago mi je da si ok i zelim ti brzi oporavak… ❤️💪

A gdje je bio plod, u jajovodu ili? Njega su uspjeli sacuvati? 

JECIKA
    09. Travanj 2020. 12:25

LioraLiora

Pozdrav cure..evo me..danas sam dosla sebi..jucer sam imala operaciju laparoskopski..izvadili su plod..vanmatericna bila.. bilo pa proslo..veliki šok i nevjerica u dva dana..onako od pozittivnog testa nakon menge..do operacije.. nikad sanjala nisam da ce mi ovako biti..ali eto barem neki pomak..samo sto ce me odsada biti strah i svake menge..morat cu testove radit tijekom nje 😅

Liora zao mi je  sto si se upisala u klub svih nas koje smo prosle VM. Meni je prosao film mojih vanmatericnih kada sam procitala tvoj post ali sam se bas nadala da neces dozivjeti isto. Mislim da me to ostetilo kako fizicki tako i psihicki. Budi jaka i lijepo se oporavi pa odmah na vto.. Tebi je to bila inseminacija koliko se sjecam? Inace znam dosta zena koje su imale VM bas nakon IUI

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

09. Travanj 2020. 12:34

Oplodnja se desila na jajniku..ja to nisam iskreno nikad prije cula..tu se zaljepio..i jucer je pocelo krvariti..zato me bolilo jako.. ja sam mislila isto da je na jajovodu..i doktori isto..al nisu znali dok nisu operirali..uglavnom super da su uspjeli usisati plod..nisu morali mista vaditi niti rezati..eto barem nesto..da meni je ovo bila 2 inseminacija. Hvala vam svima...🤗😍

Grizli
    09. Travanj 2020. 12:35

Pozz cure svratih da vidim kako ste... Nisam sve stigla popratiti pa samo pozdravljam "stare" cure na temi i nadam se da nisu sve jos ovdje... Ostalim zelim puno srece. I samo da napisem Nada88 bas sam isla racunt i krivo ti je racunala i ne opterecuj se. Plod se vidi najcesce nakon 7 tt, nekima se vidi i ranije al vecini tek iza 7tt. Tako d po mom iskustvo to ti je dobar nalaz, a gin se zipila ocito. Jer da je to nalaz za 7-8tt onda nije dobro al ti si manje trudna. Jesi ponavljala betu? Ja sam prvi uzv imala tek sa 7tt i 3 dana tako da bolje pricekat koji dan nego se ovako stresirat. 

09. Travanj 2020. 12:58

LioraLiora

Oplodnja se desila na jajniku..ja to nisam iskreno nikad prije cula..tu se zaljepio..i jucer je pocelo krvariti..zato me bolilo jako.. ja sam mislila isto da je na jajovodu..i doktori isto..al nisu znali dok nisu operirali..uglavnom super da su uspjeli usisati plod..nisu morali mista vaditi niti rezati..eto barem nesto..da meni je ovo bila 2 inseminacija. Hvala vam svima…🤗😍

Da i to mi je bilo cudno zasto te toliko boli jer to bas nije normalno za urednu trudnocu, moze se osjetiti pokoji grc nesto slicno kao kad M stize ali jaka konstanta bol ne bas...
    Dobro da su uspjeli spasiti jajnik, i da si na vrijeme isla doktoru.... Sreca u nesreći rekla bih... 

09. Travanj 2020. 13:25

Grizli

Pozz cure svratih da vidim kako ste… Nisam sve stigla popratiti pa samo pozdravljam "stare" cure na temi i nadam se da nisu sve jos ovdje… Ostalim zelim puno srece. I samo da napisem Nada88 bas sam isla racunt i krivo ti je racunala i ne opterecuj se. Plod se vidi najcesce nakon 7 tt, nekima se vidi i ranije al vecini tek iza 7tt. Tako d po mom iskustvo to ti je dobar nalaz, a gin se zipila ocito. Jer da je to nalaz za 7-8tt onda nije dobro al ti si manje trudna. Jesi ponavljala betu? Ja sam prvi uzv imala tek sa 7tt i 3 dana tako da bolje pricekat koji dan nego se ovako stresirat.

Grizliiiiiiiiiii u mislima sam te dozivala...ti si nas joker pomozi 🤩 beta mi je bils 15 dt 797, 17 dt 1498! 1. Ultrazvuk 17 dt samo gestacijaka vrecica se vidila, jucer tjedan dana iza g.v., ž.v. i kaze plod reagira, titra al ga ne vidim...

09. Travanj 2020. 14:29

Plod titra reagira ali ga ne vidi 🙉
    Zadnja menga 28. 02 i to je skoro 7 tjedan trudnoce mora se vidjet plod (koji inace titra Al se ne vidi😂😂😂) 
    Omgggggggg🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

09. Travanj 2020. 14:55

Nada88 sad se smijem ali moram te pitati ;
    Jel si ti sigurna da je ona ginekolog🤦‍♀️😂😂😂😂

09. Travanj 2020. 15:13

marijaivaa

Nada88 sad se smijem ali moram te pitati ;
    Jel si ti sigurna da je ona ginekolog🤦‍♀️😂😂😂😂

Ahahhahahahahha evo si me u ovoj muci i nasmijala 😂😂😂 pise da je, a ja stvarno ne znam provjerit cu iduci tjedan. Najvise me zbunjuje upravo to da ona ima dosta godina i dosta iskustva i mislim se pa valjda ona zna sta prica, nebi me plasila bez veze

• Blacky89
    09. Travanj 2020. 16:41

Liora draga bas mi je zao 😞. Al stvarno sreća u nesreći je da su uspjeli obavit op bez da su dirali jajovod i jajnik. Drži se draga... 😘
    Nada a da ona slučajno posto ima i godina, ne bi trebala nosit naocale a da ih ne nosi? Ajme koja gin... 
    savjet: nemoj joj se vraćat 🙈 glupaca 
    Ej cure evo stigli moji spolni hormoni. 
    Rekla bih da je sve ok. 
    Saljem vam da i vi pregledate 😊
    TSH: 0,934; FT3: 4,81; FT4: 12,10
    Estradiol: 105, FSH: 6,06; LH: 2,69; Prolaktin:138, SHBG: 33,9; Androstedion: 3,63; Testosteron: 0,68; DHEAS: 4,33; udio slobodnog testosterona: 1,7% i AMH: 18,53.
    Meni je AMH u 03/18 bio 37,40, 12/18(nakon op oba jajovoda) 21,37, a sada 18,53... E sad vidite koliko jajovodi utječu na prokrvljenost jajnika i AMH 🙉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.