Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JECIKA
    08. Travanj 2020. 15:31

LioraLiora zelim ti puno srece i javi nam kako si prosla! 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

08. Travanj 2020. 15:33

JECIKA

Nado ja sam danas nulti dan 5 nedelje a menstr mi je bila 04.03. Dakle par dana posle tebe.. Ti si kraj 5te nedelje..ali mene i dalje zbunjuje to racunanje. Ja npr imam dva kalendara - jedan na nasem i jedan inostrani (Flo). Prema nasem ja sam 5+0 a prema Flo sam 6+1.. Sve zavisi kako ko racuna..

Da i ja sam sad shvatila da njihov njemacki racuna tjedan vise....u tome je stvar! A ja ne znam koji je sad tocan

08. Travanj 2020. 15:39

To za racunanje trudnoce sam ja pitala i svog gin i doktoricu mpo i oboje su rekli isto.. Najtočnije bi bilo racunati od oplodnje no buduci da se u prirodnim trudnocama to nikad ne moze znati kad je tko tocno imao ovulaciju standard je racunati od 1 dc prethodne menstruacije a i ova 'nasa' trudnoca se racuna isto jer kako bi to bilo da oni sad korigiraju kako je tko zatrudnio, prirodno ili potpomognuto njima je to sve hvala Bogu isto, pa se kasnije taj datum moze korigirati ovisno kako plod napreduje i da se zato tjedan, dva ne racuna pod nista ne uobičajeno. To je primjer kad trudnice 'prenesu' ili rode tjedan dva ranije u biti je to sve uredno. 

08. Travanj 2020. 19:11

LioraLiora kako si, ima li kakvih novosti? 

Meto
    09. Travanj 2020. 10:16

Pozz curke😊 Moja menga trajala nekih 4-5d, jadno sve, mislim da ce iduca biti full ciscenje🤦‍♀️
    Nada pitala si me bila za t, bila sam t prosle god kad smo na nalazu imali pokoji spermij ali nije dobro zavrsilo. Nakon toga je uslijedila azzoo, pa biopsija i sad smo opet na cekanju🤞
    Sto se tice tvoje t, znam da je ovo nemoguce sto cu ti reci sli probaj se opustiti ili barem nekako zabaviti jer ta tvoja dr. je za u najmanju ruku sutnuti u nos😎
    Titraji su plod tj otkucaji ploda, tako da ne razumijem zasto te isprepadala i jedino sto ona moze vidjeti jel plod ima previse ili premalo otkucaja, al i za to je jos jako rano dok ne poraste. Nemoj precesto ici na uzv a svakako bi ja otisla negdje privatno, makar slagala da me prime da netko sa boljim uzv-om vidi i pojasni. I da, trudnoca se racuna od prvog dana zadnje menge bilo u prirodnim ili ivf trudnocama. 
    Zelim ti mirne zivce i da mazis pupu🤗 Sve ce biti u redu❤️
    Jecika kako si ti, Jesi uzela Bo?😘
    Liora nadam se da si dobro, javi nam se😘

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Nadalica
    09. Travanj 2020. 10:51

Nada 88 i ja sam u Austriji i meni su racunali od zadnje menstruacije, nije bitno u kojoj si drzavi po pravilu se racuna uvijek isto, ta tvoja doktorica nije cista u glavi, tako te prepadati bezveze, potrazi drugo misljenje, ako nista barem da ti izracunaju tjedne lijepo, ti nikad ne mozes biti 7 tjedan, nemoj se prepadati, to je sigurno ona nesto zeznula.. ja sam npr bila kod gin. i nije cuo otkucaje u 7 tjednu, jer ima neke aparate iz doba hitlera, pa sam privatno uradila sve, cak smo i isti dan culi otkucaje srca.. sve ce biti uredu

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

JECIKA
    09. Travanj 2020. 10:52

Meto jesam - uzela sam bolovanje  ipak sam presla pretezak put dovde da bih sad razmisljala jos o koroni i stresu od posla! Inace nista ne osjecam osim jutarnjeg bola u stomaku. Nemam nikakve druge simptome.. Bas kao da se nista ne desava.. Muz me pitao jesam li dobro pogledala nalaz bete  Nadam se da ce ova zaraza brzo proci pa da krenes u nove pobjede 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

09. Travanj 2020. 11:18

Hvala vam cure, nadalica da ona racuna da sam ja 6+2 i kaze to je 7 tjedan trudnoce, embryo se mora vidit, kaze cujem ga al ne vidim...meto jucer sam vec bila 2. put na ultrazvuku, znaci 3 puta u 3 tjedna me narucila, koji uzas od doktora, bas me ubila nisam cilu noc oka sklopila.

09. Travanj 2020. 11:27

Pozdrav cure..evo me..danas sam dosla sebi..jucer sam imala operaciju laparoskopski..izvadili su plod..vanmatericna bila.. bilo pa proslo..veliki šok i nevjerica u dva dana..onako od pozittivnog testa nakon menge..do operacije.. nikad sanjala nisam da ce mi ovako biti..ali eto barem neki pomak..samo sto ce me odsada biti strah i svake menge..morat cu testove radit tijekom nje 😅

09. Travanj 2020. 12:00

LioraLiora

Pozdrav cure..evo me..danas sam dosla sebi..jucer sam imala operaciju laparoskopski..izvadili su plod..vanmatericna bila.. bilo pa proslo..veliki šok i nevjerica u dva dana..onako od pozittivnog testa nakon menge..do operacije.. nikad sanjala nisam da ce mi ovako biti..ali eto barem neki pomak..samo sto ce me odsada biti strah i svake menge..morat cu testove radit tijekom nje 😅

Ooop Bozeee, stalno sam si mislila na tebe i nije mi se svidjelo to sto nist ne vide i iskreno kad se nisi javljala i mislila sam da si na operaciji😥...
    Drago mi je da si ok i zelim ti brzi oporavak... ❤️💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.