Jel to normalno da vidi titraje ili odjek, a da se plod jos ne vidi?
Ne razumijem kako se mogu vidjeti titraji a plod ne jer titraji su od ploda🙄
Ni ja i nista mi nije jasno, sad cu se naruciti kod drugog doktora. Prosli tjedan je vidila samo gestacijsku i isto je rekla ovo je pre malo za ovaj tjedan trudnoce, sad vidi i zumanjcanu i titraje i kaze opet nije dobro...uzas koji je ovo osjecaj i sta sve moramo doziviti i preziviti
Ni ja i nista mi nije jasno, sad cu se naruciti kod drugog doktora. Prosli tjedan je vidila samo gestacijsku i isto je rekla ovo je pre malo za ovaj tjedan trudnoce, sad vidi i zumanjcanu i titraje i kaze opet nije dobro…uzas koji je ovo osjecaj i sta sve moramo doziviti i preziviti
Ja mislim da je to sve uredno za 5+5 i da ta doktorica tebe plasi bezveze
Ni ja i nista mi nije jasno, sad cu se naruciti kod drugog doktora. Prosli tjedan je vidila samo gestacijsku i isto je rekla ovo je pre malo za ovaj tjedan trudnoce, sad vidi i zumanjcanu i titraje i kaze opet nije dobro…uzas koji je ovo osjecaj i sta sve moramo doziviti i preziviti
Ja mislim da je to sve uredno za 5+5 i da ta doktorica tebe plasi bezveze
Ja se u dubini sebe nadam i molim Boga da je tako 🙏
Nada88 i ja sam danas bila na prvom uzv vide se dvi g.v i dvi ž.v al srce isto nismo culi jos je kao rano
Isto zadnja m bila 29.02
Kako se sad treban javit svome ginekologu u njega nema termina prije 30.04 🙈🤷♀️
Tako da ako se ne pribacin u nekoga drugog koji mi moze dat raniji termin nista strpljen spasen jos 3 tjedna
Al nema sanse da mozes bit 7 tjedana onda trudna 🙄🙄
Manje si i ne sekiraj se nista bit ce to sve dobro 🤗❤
🙏❤💙
Nada88i ja sam danas bila na prvom uzv vide se dvi g.v i dvi ž.v al srce isto nismo culi jos je kao rano
Isto zadnja m bila 29.02
Tako da ako se ne pribacin u nekoga drugog koji mi moze dat raniji termin nista strpljen spasen jos 3 tjedna
Ajmeee twinsiii
Cestitammmm ❤️❤️
Pa noo, ona ne zna njoj ni izracunati koliko je trudna bitno da ju plasi bez veze ma joj.. Ne idi vise kod te doktorice 🙉
Nada88i ja sam danas bila na prvom uzv vide se dvi g.v i dvi ž.v al srce isto nismo culi jos je kao rano
Isto zadnja m bila 29.02
Ajmeee twinsiii
Cestitammmm ❤️❤️
Pa noo, ona ne zna njoj ni izracunati koliko je trudna bitno da ju plasi bez veze ma joj.. Ne idi vise kod te doktorice 🙉
Hvala ti 🤗❤
🙏❤💙
Nado ja sam danas nulti dan 5 nedelje a menstr mi je bila 04.03. Dakle par dana posle tebe.. Ti si kraj 5te nedelje..ali mene i dalje zbunjuje to racunanje. Ja npr imam dva kalendara - jedan na nasem i jedan inostrani (Flo). Prema nasem ja sam 5+0 a prema Flo sam 6+1.. Sve zavisi kako ko racuna..
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Isto zadnja m bila 29.02
Ajmeee twinsiii
Cestitammmm ❤️❤️
Hvala ti 🤗❤
Cestitam Lucija.. Meni je dr rekao tek krajem aprila da se javim..tad sam vec 8 nedelja..
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Sortiraj odgovore
Najstariji