Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Travanj 2020. 14:16

Nada88

Jel to normalno da vidi titraje ili odjek, a da se plod jos ne vidi?

Ne razumijem kako se mogu vidjeti titraji a plod ne jer titraji su od ploda🙄

08. Travanj 2020. 14:18

marijaivaa

Nada88

Ni ja i nista mi nije jasno, sad cu se naruciti kod drugog doktora. Prosli tjedan je vidila samo gestacijsku i isto je rekla ovo je pre malo za ovaj tjedan trudnoce, sad vidi i zumanjcanu i titraje i kaze opet nije dobro...uzas koji je ovo osjecaj i sta sve moramo doziviti i preziviti

08. Travanj 2020. 14:21

Nada88

marijaivaa

Nada88

Ni ja i nista mi nije jasno, sad cu se naruciti kod drugog doktora. Prosli tjedan je vidila samo gestacijsku i isto je rekla ovo je pre malo za ovaj tjedan trudnoce, sad vidi i zumanjcanu i titraje i kaze opet nije dobro…uzas koji je ovo osjecaj i sta sve moramo doziviti i preziviti

Ja mislim da je to sve uredno za 5+5 i da ta doktorica tebe plasi bezveze

08. Travanj 2020. 14:25

marijaivaa

Nada88

marijaivaa

Nada88

Ni ja i nista mi nije jasno, sad cu se naruciti kod drugog doktora. Prosli tjedan je vidila samo gestacijsku i isto je rekla ovo je pre malo za ovaj tjedan trudnoce, sad vidi i zumanjcanu i titraje i kaze opet nije dobro…uzas koji je ovo osjecaj i sta sve moramo doziviti i preziviti

Ja mislim da je to sve uredno za 5+5 i da ta doktorica tebe plasi bezveze

Ja se u dubini sebe nadam i molim Boga da je tako 🙏

Lucija987
    08. Travanj 2020. 15:07

Nada88 i ja sam danas bila na prvom uzv vide se dvi g.v i dvi ž.v al srce isto nismo culi jos je kao rano
    Isto zadnja m bila 29.02
    Kako se sad treban javit svome ginekologu u njega nema termina prije 30.04 🙈🤷‍♀️
    Tako da ako se ne pribacin u nekoga drugog koji mi moze dat raniji termin nista strpljen spasen jos 3 tjedna
    Al nema sanse da mozes bit 7 tjedana onda trudna 🙄🙄
    Manje si i ne sekiraj se nista bit ce to sve dobro 🤗❤

🙏❤💙

08. Travanj 2020. 15:12

Lucija987

Nada88i ja sam danas bila na prvom uzv vide se dvi g.v i dvi ž.v al srce isto nismo culi jos je kao rano
    Isto zadnja m bila 29.02
    Kako se sad treban javit svome ginekologu u njega nema termina prije 30.04 🙈🤷‍♀️
    Tako da ako se ne pribacin u nekoga drugog koji mi moze dat raniji termin nista strpljen spasen jos 3 tjedna

Ajmeee twinsiii
    Cestitammmm ❤️❤️
    Pa noo, ona ne zna njoj ni izracunati koliko je trudna bitno da ju plasi bez veze ma joj.. Ne idi vise kod te doktorice 🙉

08. Travanj 2020. 15:17

Hvala vam cure od ❤, bas ste me utjesile...

Lucija987
    08. Travanj 2020. 15:23

marijaivaa

Lucija987

Nada88i ja sam danas bila na prvom uzv vide se dvi g.v i dvi ž.v al srce isto nismo culi jos je kao rano
    Isto zadnja m bila 29.02

Ajmeee twinsiii
    Cestitammmm ❤️❤️
    Pa noo, ona ne zna njoj ni izracunati koliko je trudna bitno da ju plasi bez veze ma joj.. Ne idi vise kod te doktorice 🙉

Hvala ti 🤗❤

🙏❤💙

JECIKA
    08. Travanj 2020. 15:23

Nado ja sam danas nulti dan 5 nedelje a menstr mi je bila 04.03. Dakle par dana posle tebe.. Ti si kraj 5te nedelje..ali mene i dalje zbunjuje to racunanje. Ja npr imam dva kalendara - jedan na nasem i jedan inostrani (Flo). Prema nasem ja sam 5+0 a prema Flo sam 6+1.. Sve zavisi kako ko racuna.. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

JECIKA
    08. Travanj 2020. 15:24

Lucija987

marijaivaa

Lucija987

Isto zadnja m bila 29.02

Ajmeee twinsiii
    Cestitammmm ❤️❤️

Hvala ti 🤗❤

Cestitam Lucija.. Meni je dr rekao tek krajem aprila da se javim..tad sam vec 8 nedelja.. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.