LioraLiora nadam se da ce bit sve ok i držim 🤞... javi nam se kad budeš znala... moze bit svašta... iako endo 8 je dosta tanko. Al i stvarno je pitanje kakav je uzv i koliko je stručna osoba koja istim rukuje. Znamo da ima svakakvih doktora.
Nikad necu zab mog gin (koji je isto dobar i ima dobar uzv), uvijek mi je govorio kako imam neku cisticu koja je kraj jajnika, pa nije siguran jel na jajniku pa vamo pa tamo... poslao me kod MPO-ovca na daljnju obradu, ovaj samo sto je stavio uzv kaze hydrosalpinks. Tako da jaaaaako puno ovisi o dr. Mozda jednostavno nisu pogledali dobro... drži jos jednom 🤞 da jr taj scenarij.
Avama i sama kažeš da ti je tako bilo i prosli put. Meni isto uvijek poslije postupka menga neprepoznatljiva
Da i meni se bas ne svidja endometrij od 8mm za 5 tt... Niti to da s betom 1500 i 5 + 3 ne vide nista...
Ili im je ultrazvuk extra los ili je zbilja vanmaternicna, od ❤️ zelim onaj prvi scenarij...
Javi nam kako si.
Eh cure nije nam ni lako dok smo u ovom stanju mirovanja. Ptobati cemo prirodno pa sta bude. Al sad bas razmisljam i da docekam plus ko ce mi prepisati fragmin sada, ne znam da li do mpo doktorice mogu uopce. Bas uvijek nas nesto koci.
A ja danas 10 dan ciklusa i jos.pomalo krvarim. Kao i zadnji put iza postupka, nadam se da ce prestati.
Moze ti i ginekolog dati recept za fragmin, cak i doktor opce prakse…
Ok super onda
Cure, pitanje. U 11 mjesecu 2019. sam krenula na prve konzultacije vezano za mpo i tada smo napravili frisko sve nalaze. Prvi ivf postupak imali smo u 2.mjesecu- neuspješno. Pošto imamo smrzlice, trebali smo ići u fet sad u 4.mjesecu, što je zbog aktualne situacije odgođeno. Mene sad zanima, da li ću morati ponovo raditi neke nalaze za sljedeći postupak? Znam da mi je med.sestra tamo nabrajala kod prvih konzultacija koji nalazi ne smiju biti stariji od godine dana, koji od pola godine. E sad ne znam jel se to treba ponovo vadit i kod fet-a ili se odnosi u slučaju nove stimulacije?? 🤔 Unaprijed vam hvala.
Krivo sam napisala beta je jucer bila 1483..evo pise mi nad krevetom..5tj plus 3 dana..nista se ne vidi na ultrazvuku..neko kaze rano netko ne…jos sam u bolnici..cekam vizitu..pozdrav svima
Joj drzim fige da ipak bude sve u redu...🙏
TajTaj brisevi, markeri, KS i urinokultura ti vrijede 6 mjeseci, tako da ces vjerojatno morat vadit nove, a spolni hormoni godinu dana. I za muza markeri i bakterioloski ejakulat isto pola godine, al s obzirom da je FET mislim da onda on ne treba, al ipak provjeri za svaki slučaj. Da ne bi bilo: Fali ti jedan papir! 😂
LioraLiora sretnoo🤞🤞
Moja beta danas 620! Rastemo😍
Idući tjedan još jedna i pregled🙂
None
LioraLiora sretnoo🤞🤞
Moja beta danas 620! Rastemo😍
Idući tjedan još jedna i pregled🙂
👏🏼👏🏼🍀🍀❤️
Krivo sam napisala beta je jucer bila 1483..evo pise mi nad krevetom..5tj plus 3 dana..nista se ne vidi na ultrazvuku..neko kaze rano netko ne…jos sam u bolnici..cekam vizitu..pozdrav svima
Draga,zelim ti da bude sve u najboljem redu...tocno znam kako ti je...kod mene je beta bila 2050.9,trudnoca se vodila 6+2/7...i vidjeli su i plod i titraje srca...al na zalost u rogu maternice(vm) i odmah na operacijski stol...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Cure pomoc mi treba, danas sam bila na ultrazvuku i doktorica je vidila osim gestacijske vrecice i jos nesto (kako se kaze na hrvatski ne znam) ali to je kao u redu, ali ona unutra ne vidi plod i kaze da joj se to ne svida i da to nije u redu...tjedan trudnoce mi je rekla da sam 6 +2 ( kaze racuna se od punkcije dva tjedna u nazad, a ne zadnji dan menstruacije) ...osjecam se uzasno i nista mi nije jasno, jel jos pre rano ili u cemu je problem???
Sortiraj odgovore
Najstariji