Marijaivaa samo zelin da je zivo i zdravo 🙏❤ e sad jedno,dvoje pa i troje meni svejedno 😍
🙏❤💙
Cure da javim i ja sretne vijesti beta danas 1800❤❤
😍😍😍😍
Napokon nakon dugooooo godina da smo i to dozivili
Zelim svakoj od vas da dozive ko i sebi samoj ❤🤗
Sad u slatko iscekivanje 🙏❤
Prvi uzv za tjedan dana pa cu znat vise za rec 😍😍
Bravo Lucija.. Cestitam i tebikoji je embrion? Koji to je dan transfera?
JECIKA hvala ti 😘😘
Dvi blastice su vracene,
inace 14dnt ❤❤
Lucija.. Meni djeluje da su se obje mrve primile.. Srecno dalje
Ne moze se to po beti znati samo ultrazvuk.. Ja, sam 12 dan imala 1100 a vratili mi jednu blasticu svi me uvjeravali da je to tak visoko za 12 dan da se jedna sigurno podijelila, nije….
A tad cura sto samnom bila na transferu 12xdan imala betu 600 i nesto skoro 700 i rodila je blizance…
Hocu reci stvarno se to niti po betu niti po njezinom duplanju moze znati, samo 1 ultrazvuk i ono slatko iscjeljivanje koliko je gestacijskih..
Lucija ako si zelis blizance od ❤️ ti ih zelim.. Joj i sama, sam oduvijek htjela twinse to mi je tako preslatkooo❤️❤️🤩🤩
Ja mislim da se sigurno ne moze reci ni po prvom ultrazvuku, meni je jucer rekla da za sad vidi samo jednu sto ne znaci da nece biti jos jedna…
Da ako se ide tako rano kao sto si ti isla moze se pojaviti kasnije jer je to sve sada jako malo i ovisi o kvaliteti ultrazvuka. Sva 3 puta su mi vec na 1 ultrazvuku rekli koliko ima gestacijskih tj 1 i tako je i bilo… no tipa ako je nema do 6 tjedna nece se ni 'pojaviti'…
Npr moja frendica je isla na ultrazvuk u 5 tt i rekli joj 1 gestacijska i 'neka 'nespecificna tvorba' ni sami nisu bili sigurni sto je jer je bilo nesto malo uz tu jednu gestacijsku.. Prvo su mislili da je hematom na kraju se ispostavilo da je to bila 2 gestacijska koja se nije razvila.. Dakle trebala bi biti jos bar mala naznaka necega unutar maternice koja bi dala naslutiti i na drugu, no opet ponavljam zavisi i o kvaliteti ultrazvuka...
Marijaivaa samo zelin da je zivo i zdravo 🙏❤ e sad jedno,dvoje pa i troje meni svejedno 😍
Znam sve, bit ce❤️🤗
Jecika i Lucija 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼 Cestitam cure 😘🎉
Ovaj ožujak je izgleda bio plodan 😉 imamo dosta trudnoća... E da se tako i nastavi kad završi ovaj cirkus s koronom 🙏
Pozdrav cure!😊
Nisam malo duze pisala,cekala sam prvi pregled!
To smo jucer obavili,za sad je sve u redu,vidi se gestacijska vrecica s embrionalnim odjekom,fhr+😊
Trudna sam 6+1
Ono sto me zanima je kakve su vama u trudnoci bile vrijednosti tsh!?
Meni je danas stigao nalaz,jucer sam vadila krv,tsh mi je 2,547!
Negdje sam citala da je za prvo tromjesečje idealno ispod 2,5!
Sad nemam pojma da li cu morati koristiti neku terapiju!
Kakva su vasa iskustva?
Puno pozdrava svima😘❤️🥰
Pozdrav cure!😊
To smo jucer obavili,za sad je sve u redu,vidi se gestacijska vrecica s embrionalnim odjekom,fhr+😊
Trudna sam 6+1
Kakva su vasa iskustva?
Puno pozdrava svima😘❤️🥰
Ja sam upravo danas ostala u soku, moj je 3,6 sto je po meni strasno zabrinjavajuce. Zvala sam u bolnicu i rekli su mi da je povisen al da to nije nista strasno, da od sutra krenem sa ltyrox 50, do sad sam uzimala 25 mg. I mene zanima jel jos neko imao takvo iskustvo??
Pozdrav cure!😊
Trudna sam 6+1
Kakva su vasa iskustva?
Puno pozdrava svima😘❤️🥰
Ja sam upravo danas ostala u soku, moj je 3,6 sto je po meni strasno zabrinjavajuce. Zvala sam u bolnicu i rekli su mi da je povisen al da to nije nista strasno, da od sutra krenem sa ltyrox 50, do sad sam uzimala 25 mg. I mene zanima jel jos neko imao takvo iskustvo??
Ja do sad nikad nisam pila th.za stitnjacu!
Vadila sam hormone u 12 mjesecu i tada mi je tsh bio negdje oko 1,520,a ovo je nalaz od jucer!
Zvala ambulantu da provjerim nalaze,i sestra mi rekla da ce me upisati i kad dr. vidi nalaz,da ce me nazvati ako nesto nije u redu!
I na kraju me nisu zvali!
Sad nemam pojma da li se bezveze brinem,ni da li da ih sutra zovem jer se bojim da su me zaboravile(iako sumnjam da je tako),a opet ne bi ni da ispadam ko manijak i da ih proganjam za svaku sitnicu!
Pozdrav cure!😊
Trudna sam 6+1
Kakva su vasa iskustva?
Puno pozdrava svima😘❤️🥰
Ja do sad nikad nisam pila th.za stitnjacu!
Vadila sam hormone u 12 mjesecu i tada mi je tsh bio negdje oko 1,520,a ovo je nalaz od jucer!
Zvala ambulantu da provjerim nalaze,i sestra mi rekla da ce me upisati i kad dr. vidi nalaz,da ce me nazvati ako nesto nije u redu!
I na kraju me nisu zvali!
Sad nemam pojma da li se bezveze brinem,ni da li da ih sutra zovem jer se bojim da su me zaboravile(iako sumnjam da je tako),a opet ne bi ni da ispadam ko manijak i da ih proganjam za svaku sitnicu!
Evo bas sam si sad dala posla i iscitala sve vezano za taj TSH, sasvim normalno je da on u trudnoci malo podivlja granica jr do 2,5, sto znaci da je kod tebe skroz u redu ali obavezno kontroliraj svaka 3-4 tjedna, jer neki doktori ne pridaju tolilu vaznost tome, pa su zenice same intistirale na kontrolama.
Mislim ako je meni na 3,6 totalno opusteno rekao da je to malo poviseno i da nemam razlog za brigu, vec da uzmem jacu dozu tableta, onda je kod tebe sigurno sve u redu.
Cure jel znate kakvo je stanje u Petrovoj sto se tice postupaka,sve je stopirano jel tako? Hvala
👩🦰31🧒39
Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
Beta negativna- nema 🐧
2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
19.2.Fet 1 blastice
Cure da li koristite utrogestan vaginalno i dalje.. Meni samo rekose nastavak terapije tjs da uzimam utrogestan.
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Sortiraj odgovore
Najstariji