Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Blacky89
    03. Travanj 2020. 20:10

Nada mislim da nije, iako sam ih uzimala uvijek istovremeno jer mi je tako bilo praktičnije. 

• alex2102
    03. Travanj 2020. 22:18

Bum

Drage djevojke i žene, lijepi Vam pozdrav od jednog budućeg tate…

Evo naše priče. Supruga i ja pet godina nismo uspjevali prirodnim putem do bebe i odlučili se pokrenuti i tražiti razloge. Moj spermiogram bio je odličan, njoj dijagnosticirano oštećenje jajovoda.
    Krenuli na VV, pojma o ničemu nismo imali, izgubljeni i uplašeni i pod dojmom iskustava parova koji su bili s nama gore. I kako su šanse za uspjeh "od prve" male itd. itd.
    Došla je i punkcija, dobili 6 jajnih stanica, pa strepnja. Pa se svih 6 oplodilo, pa čekamo 5 dan, od tih šest imali smo na kraju dvije blastociste, ostale su propale.
    Odlučili su vratiti jednu, jednu zamrznuli, pa čekanje, pa nervoza, pa supruga radi test prerano, pa negativan… zatim za tri dana plus, pa drugi dan opet plus. Pa idemo vaditi betu, vrijednost 500, pa 1000, pa prvi ultrazvuk, samo gestacijska, ginekolog kaže trebao bi se vidjeti plod, pa opet strah…
    I evo danas na ultrazvuku tjedan dana kasnije, malo srce kuca.

Ono što želim reći, Vi ste kraljice, Vi ste te koje se izlažete svemu i prolazite kroz sve (iako smo mi ovdje s vama, to nije ni slično) I HVALA VAM NA TOME U IME SVIH MUŽEVA
    Zato ne odustajte, imajte snage i nade

Sve Vas lijepo pozdravljam i svima želim sreću

ma svaka čast , sve pohvale i želim vam uspjesnu trudnocu i zivu i zdravu bebicu...uzivajte usvakom danu sa svojom obitelji

ja 38 god.suprug 38 god.
    1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
    2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
    3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
    AMH 32
    svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg

03. Travanj 2020. 23:05

Bum

Drage djevojke i žene, lijepi Vam pozdrav od jednog budućeg tate…

Evo naše priče. Supruga i ja pet godina nismo uspjevali prirodnim putem do bebe i odlučili se pokrenuti i tražiti razloge. Moj spermiogram bio je odličan, njoj dijagnosticirano oštećenje jajovoda.
    Krenuli na VV, pojma o ničemu nismo imali, izgubljeni i uplašeni i pod dojmom iskustava parova koji su bili s nama gore. I kako su šanse za uspjeh "od prve" male itd. itd.
    Došla je i punkcija, dobili 6 jajnih stanica, pa strepnja. Pa se svih 6 oplodilo, pa čekamo 5 dan, od tih šest imali smo na kraju dvije blastociste, ostale su propale.
    Odlučili su vratiti jednu, jednu zamrznuli, pa čekanje, pa nervoza, pa supruga radi test prerano, pa negativan… zatim za tri dana plus, pa drugi dan opet plus. Pa idemo vaditi betu, vrijednost 500, pa 1000, pa prvi ultrazvuk, samo gestacijska, ginekolog kaže trebao bi se vidjeti plod, pa opet strah…
    I evo danas na ultrazvuku tjedan dana kasnije, malo srce kuca.

Ono što želim reći, Vi ste kraljice, Vi ste te koje se izlažete svemu i prolazite kroz sve (iako smo mi ovdje s vama, to nije ni slično) I HVALA VAM NA TOME U IME SVIH MUŽEVA
    Zato ne odustajte, imajte snage i nade

Sve Vas lijepo pozdravljam i svima želim sreću

Pa bas ti hvala, i mi smo nekad bili  na Vv i imali bas tako slicne bete.. Iako sam imala spontani i nemamo vise pravo preko hzzoa ne odustajemo.. Cekamo da prodje ovo korona ludilo pa u nove pobjede privatno..
    Svu srecu suprugi i tebi i da se sve uredno nastavi🤗

Vita26
    04. Travanj 2020. 11:21

Marijava i BlackY 
    Izgleda da sam nesto promašila 😂😂😂😂😅😅😅Sory desava

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26
    04. Travanj 2020. 11:24

Bum 
    Cestitam vam od srce ,pazite na svoju zenu i uživate u svakom trenutku

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• avama
    05. Travanj 2020. 10:42

Meni se i ovaj put poslije postupka javilo krvarenje nakon sto je m prosla. Isto kao i u prvom postupku. Nadam se da nije nista.

Da li je koja od vas koristila pre seed lubrikant za pomoc pri zacecu ili neki slicni? Mislim da probamo jos i to.

Arwen87
    05. Travanj 2020. 11:28

avama

Meni se i ovaj put poslije postupka javilo krvarenje nakon sto je m prosla. Isto kao i u prvom postupku. Nadam se da nije nista.

Da li je koja od vas koristila pre seed lubrikant za pomoc pri zacecu ili neki slicni? Mislim da probamo jos i to.

Avama,u ovom zadnjem dobitnom ciklusu,mi smo koristili pre seed lubrikant za vrijeme tog jednog odnosa u plodnim danima!
    Stavila sam ga vise nego inace(koristili smo ga jos par puta u 2-3 ciklusa prije)!
    Nemam pojma da li je i to pomoglo,ali nastetilo sigurno nije!😊 

• avama
    05. Travanj 2020. 13:30

Arwen87

avama

Avama,u ovom zadnjem dobitnom ciklusu,mi smo koristili pre seed lubrikant za vrijeme tog jednog odnosa u plodnim danima!
    Stavila sam ga vise nego inace(koristili smo ga jos par puta u 2-3 ciklusa prije)!

Oka gdje si ga narucila i za kolikoje stigao?

Arwen87
    05. Travanj 2020. 14:11

avama

Arwen87

avama

Narucili smo ga s one slovenske stranice Plus ili minus,stigao je za par dana,jako brzo!
    Ne sjecam se tocno cijene,cini mi se da je bio oko nekih 20-ak eura!

• avama
    05. Travanj 2020. 14:14

Arwen87

avama

Arwen87

avama

Narucili smo ga s one slovenske stranice Plus ili minus,stigao je za par dana,jako brzo!
    Ne sjecam se tocno cijene,cini mi se da je bio oko nekih 20-ak eura!

Da oko 180 kn je. Samo nisam sigurna da l ice doci za 2-4 dana sada. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.