Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Travanj 2020. 16:23

Vita26

Marijaivaa
    Cestitam napokon
    BlackY ❤️❤️Cestitam

Nesto si pobrkala, nema se meni na cemu cestitati🤦‍♀️😂😂

Marita13
    03. Travanj 2020. 16:56

marijaivaa

Marita13

Pozdrav cure, evo da se javim s novim vijestima, danas mi je 11 dan transfera i beta je narasla na 105 (7 dan je bila 26). U ponedjeljak ponovno da vidimo jel i dalje ide u dobrom smjeru :)) držite fige

Super, neka samo raste… Kako je s krvarenjem, jel se smirio?

A malo je... Oskudnije je, ali je još tu pa me to baš plaši i živcira, ne znam jel to možda ima kakve veze s heparinom kojeg uzimam. Nije mi doktor rekao nikakvo strogo mirovanje, ali imam osjećaj da je manje kad mirujem pa ću slušati tijelo...koliko je tebi trajalo kad si tako rano prokrvarila? 

None

• Blacky89
    03. Travanj 2020. 17:08

Vita26

Marijaivaa
    Cestitam napokon
    BlackY ❤️❤️Cestitam

Ni meni 😂🤪

03. Travanj 2020. 17:10

Marita13

marijaivaa

Marita13

Pozdrav cure, evo da se javim s novim vijestima, danas mi je 11 dan transfera i beta je narasla na 105 (7 dan je bila 26). U ponedjeljak ponovno da vidimo jel i dalje ide u dobrom smjeru :)) držite fige

A malo je… Oskudnije je, ali je još tu pa me to baš plaši i živcira, ne znam jel to možda ima kakve veze s heparinom kojeg uzimam. Nije mi doktor rekao nikakvo strogo mirovanje, ali imam osjećaj da je manje kad mirujem pa ću slušati tijelo…koliko je tebi trajalo kad si tako rano prokrvarila?

Meni se kasnije u toj trudnoci pretpostavio da je od hematoma pa sam morala strogo mirovati... Krvarila sam taj 10 dan transfera to se sjecam i onda je stalo na nekih cca tjedan dana i od onda do spontanog stalno neko krvarenje i iscjedak kojekakvih tj svih boja🙈...

Marita13
    03. Travanj 2020. 17:18

marijaivaa

Marita13

marijaivaa

Marita13

A malo je… Oskudnije je, ali je još tu pa me to baš plaši i živcira, ne znam jel to možda ima kakve veze s heparinom kojeg uzimam. Nije mi doktor rekao nikakvo strogo mirovanje, ali imam osjećaj da je manje kad mirujem pa ću slušati tijelo…koliko je tebi trajalo kad si tako rano prokrvarila?

Meni se kasnije u toj trudnoci pretpostavio da je od hematoma pa sam morala strogo mirovati… Krvarila sam taj 10 dan transfera to se sjecam i onda je stalo na nekih cca tjedan dana i od onda do spontanog stalno neko krvarenje i iscjedak kojekakvih tj svih boja🙈…

Da, užas, sve me strah i ne znam jel trebam mirovati🙈 hematom ti je bio uzrok spontanog? 

None

03. Travanj 2020. 18:05

Marita13

marijaivaa

Marita13

marijaivaa

Marita13

Meni se kasnije u toj trudnoci pretpostavio da je od hematoma pa sam morala strogo mirovati… Krvarila sam taj 10 dan transfera to se sjecam i onda je stalo na nekih cca tjedan dana i od onda do spontanog stalno neko krvarenje i iscjedak kojekakvih tj svih boja🙈…

Da, užas, sve me strah i ne znam jel trebam mirovati🙈 hematom ti je bio uzrok spontanog?

Ne zna se no to je pretpostavka...
    Nisam ja neki primjer imala sam ja, spontani i bez kapi krvi tako da... 
    Ali odmaraj... Ako je krvarenje.. Odmaraj... 

Marita13
    03. Travanj 2020. 19:21

marijaivaa

Marita13

marijaivaa

Marita13

marijaivaa

Marita13

Ne zna se no to je pretpostavka…
    Nisam ja neki primjer imala sam ja, spontani i bez kapi krvi tako da…
    Ali odmaraj… Ako je krvarenje.. Odmaraj…

Žao mi je😔 hvala ti... Nema mi druge, dan po dan

None

• Bum
    03. Travanj 2020. 19:44

Drage djevojke i žene, lijepi Vam pozdrav od jednog budućeg tate...

Evo naše priče. Supruga i ja pet godina nismo uspjevali prirodnim putem do bebe i odlučili se pokrenuti i tražiti razloge. Moj spermiogram bio je odličan, njoj dijagnosticirano oštećenje jajovoda.
    Krenuli na VV, pojma o ničemu nismo imali, izgubljeni i uplašeni i pod dojmom iskustava parova koji su bili s nama gore. I kako su šanse za uspjeh "od prve" male itd. itd.
    Došla je i punkcija, dobili 6 jajnih stanica, pa strepnja. Pa se svih 6 oplodilo, pa čekamo 5 dan, od tih šest imali smo na kraju dvije blastociste, ostale su propale.
    Odlučili su vratiti jednu, jednu zamrznuli, pa čekanje, pa nervoza, pa supruga radi test prerano, pa negativan... zatim za tri dana plus, pa drugi dan opet plus. Pa idemo vaditi betu, vrijednost 500, pa 1000, pa prvi ultrazvuk, samo gestacijska, ginekolog kaže trebao bi se vidjeti plod, pa opet strah...
    I evo danas na ultrazvuku tjedan dana kasnije, malo srce kuca.

Ono što želim reći, Vi ste kraljice, Vi ste te koje se izlažete svemu i prolazite kroz sve (iako smo mi ovdje s vama, to nije ni slično) I HVALA VAM NA TOME U IME SVIH MUŽEVA
    Zato ne odustajte, imajte snage i nade

Sve Vas lijepo pozdravljam i svima želim sreću

03. Travanj 2020. 19:54

Cure jel vazno u isto vrijeme uzimsti tabletu estrofema i vaginalno utrogestan???

• Blacky89
    03. Travanj 2020. 20:09

Bum (stvarno Bum 😁), mislim da si ti prvi muškarac koji se javio na ovaj forum. Svaka ti čast! Bas si me razveselio. A mislim i ostale cure... 
    Zelim vam sretnu i školsku trudnoću! Uzivajte u svojoj mrvici 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.