Pozdrav, 6dnt i svi simptomi stali. Ko da opet nece biti nista. :-(
Kod mene 5 dan, nikakvih posebnih simptoma nemam…kakve ti imas simptome?
Osim bolnih grudi sa strane vise nista. Ni pikanje, ni jajnici ni nadutost. Danas mi je 6dnt,vracena su mi 2 dobra embria treci dan od punkcije. A ti?
Ista stvar 6 dan danas nista par puta proboli jajnici al to je sta sam se malo priforsirala setajuc samo grudi 2 broja vece uzas. Ostalo nista.al moram priznat da ni ne razmisljam puno o tome i znan da to nista ne znaci bolilo sta il ne..jedino sta od transfera stalno neki glupi snovi uzas a hormoni me na momente cine totalno ludon uvatin revat na glupost
O snovima da i ne pricam, ok nisam jedina :-) nakon koliko dana su ti ih vratili i koliko?
Kod mene isto snovi katastrofa…budim se nekoliko puta noću…mozda nam je to neki od simptoma, ko zna 😂😂
A i zadnji put bilo tako pa nista vise se veselin ovoj temperaturi od 37.3 nego snovima 😂😂 i jos zadnji put sanjala da sam trudna tako da…al nikad se nezna..ja sam rekla da ovon turon sam trudna dok se ne dokaze suprotno 🤣🤣🤣 jel vas vasi u "karanteni" drze zbog ove korone
Ja se ne razumijem u to mjerenje temperature, kad i kako je mjesris? Jel imas jos kakav simptom ?
Mjeriš je prije u stajanja, dok si bar 6h minimalno na miru. Mjerim i popodne. To moze biti i od utrića,a i je mora. Bolne grudi. Ne zamaram se previse simptomima. Frendica je imala sve simptome, cak i povracala i bea je bila nula. Samo opusteno. Kad mislis raditi test iz urina? Danas mi je 7dnt.
Ja cu nedilju ili ponediljak napravit test...temperatura bude povisena od progesterona, a i grudi napete i bolne isto od progesterona, tako da svi ti simptomi mogu i ne morabu biti! Prosli FET su me toliko grudi bolile i stomak mi je bio napuhan nisam mogla traperice zakopcat, kriza su me ubijala i bila sam sigurna da je to to, sva sritna napravim test kad ono 0 ko kuća....
Avama sretno oo, i cure sa simptomima i temperaturom (koja moze bit od progesterona povisena) se pokusajte ne zamarati previse.
3 puta sam bila trudna i zbilja je prerano za neke simptome. Ako i postajete trudne to je zrno mrvice kruha koja se ugnjezdjuje u endometrij... Simptomi su vecinom od nase psihe i terapije.
Moja beta 86, ipak premala. Ali rekli su ponoviti u pon.
Ooj, niza je no ipak se nesto dogadja, drzim fige da ne odustane jer nade ima..
I naravno ako imas zivaca opet testiranje do ponedjeljka🤭🤦♀️... Sretnoooo❤️❤️❤️
Javljaju mi se već drugi dan naleti vrućine, iz mjerim temp 37.5,pa padne na 37.2, 37,1.To mi je novost. Znam da moze biti povisena temp od utrića, al ipak jel to dobar znak?
Taine
Bilo je i manjih beta po forumima i zavrsavale su uspjesnim trudnocama...ne stresiraj se ako je to moguce! Koji ti jw dan transfera danas? Sretno!
I naravno ako imas zivaca opet testiranje do ponedjeljka🤭🤦♀️… Sretnoooo❤️❤️❤️
Hvala. Ali mislim da je opet biokemijska. Ah bas sam tuzna i sav mi se svijet opet srusio
Hvala. Ali mislim da je opet biokemijska. Ah bas sam tuzna i sav mi se svijet opet srusio
Razumim te skroz, al nije jos vrime za tugovati! Koji ti je dan transfera?
Razumim te skroz, al nije jos vrime za tugovati! Koji ti je dan transfera?
14 dan trodnevnog
Sortiraj odgovore
Najstariji