Aanela dr.M je i moj doktor, ajde dala si mi info 😌👍🏻 Isto tko zna kad ce se vratiti i sto ce od svega biti..
A i u st su mislim obustavili postupke..tako da do daljnjeg nista
ivf 11/2019
02/2020
Aanela dr.M je i moj doktor, ajde dala si mi info 😌👍🏻 Isto tko zna kad ce se vratiti i sto ce od svega biti..
U Zagrebu na Vuk Vrhovcu nisu..kao da moze pacijent birat hoce na svoju ruku ici ili ne u postupak
Aanela hvala na info, jer mislila sam ih zvati pred kraj tjedna a sad vidim da nema smisla
Zivot je stao u potpunosti.
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
U Zagrebu na Vuk Vrhovcu nisu..kao da moze pacijent birat hoce na svoju ruku ici ili ne u postupak
Evo samo da javim u vezi Vuk Vrhovca,meni postupak odgoden,zvala me danas dr. trebali smo obavit Fet,tako da eto polako svi odgadaju
Cure , u cijeloj Hrvatskoj se odgađaju se svi pregledi, postupci, operacije i ostalo.
I privatnici?😔
Ja sam privatno i rekao je doktor da se ne brinem, da cemo odraditi do kraja, u cet imam punkciju 🤷🤷 Evo ssd mi je poslao mail sa zavrsnim dogovorima i rekao da se vidimo!
Ok..vec si u postupku…al mislim novi postupci jel uzima pacijentice?Gdje si ?
Ma bilo me strah da mi se ne desi kao curama, prekid usred postupka ali zasad se drzimo plana🤷🤷
Ja sam kod drA, a nove ne uzima, dok se ne smiri sve
Ok
.hvala ma odg…jesenas bila kod njega…a sad sam til ici dr.L i kod dr.A da vidimo sto ce opet kazat…Al kad je tako morat cu cekat 6mj ili jesen…jebem ti ode mi godina
Ufff isto tako mislim,ode mi godina….
Trosila ,pila svasta i sto sad…
Ovo je uzas!
U kojoj si bolnici?
Privatno sam.ne nisam hvala bogu krenula u postupak.odmah mi dr rekao da necemo risikirat
Nego mislim trosim na ove sve suplemente 'cajeve a ko zna kad ce ovo zavrsit i dal cu ic prije jeseni
Ono,nemam strpljenja cekata a mora se
Joj, znam kako je, kad si mislim više od 3 godine pokušavamo sve one blage stimulacije i pokušavanja sve zvonsta uzmimo da bi sve bilo još bolje… Strpljenja da… Ja ga baš nemam ali kako si rekla mora se nema druge… S jedne strane sad gledam kad me zvala pa kaže da ne smiju ništa riskirati ne daj Bože virusa u bolnici… Tko zna možda već i je… Jer vjerujem da je više nego ovaj jedan kardilog doktor zatražen…
Mogu ti samo poželjeti strpljenja kao l i sebi i snage… Sorry šta pitam znam da si sigurno pisala zbog čega ste vi u postupku?
Ufff skrarit cu…
44 god
Endometrioza,nemam oba jajovoda
8 neuspjelih stimulacija….
Al od 6 do 8 imala pauzu od 14 godina
Da ni ne lako ali nemoj gubiti nadu, bit će, ne znam kada ali hoće, moramo vjerovati u bolje i dobro. Mislim da se sad moramo svi držati zajedno i shvatiti ova upozorenja i prihvatiti novonastali situaciju.. Za opće dobro svih pa tako i nas tu, jer što prije to shvatimo prije će se sve vratit u normalu. Šaljem ti ovako jedan veliki zagrljaj i da bude sve ok. 😘
Curee hitnooo jel normalno dok cekam betu imat povisenu temp tipa 37.3 3 dan od transfera s tim da nisan sklona inace ni fibri ni nicem.znaci dan kad mi je bila punkcija mrsic je poslan u izolaciju s njjn nisan bila u kontaktu direktnom al i on ima punkciju taj dan znan da bi se kao sve tribalo sterilizirat al opet panika me vata ne zbog mene vec svih oko mene jer nije da sam stala domaaanelaa jel ti inače nakon ovulacije zna skočiti temperatura iznad 37?
Meni nakon ovulacije obično temp bude oko 37.2 -37.4
Nakon postupka koji sam imala prije mjesec dana, sve do menge sam imala temperaturu koja je varirala od 37 do 37.4. Zvala sam dr. pa mi je rekao da oni smatraju normalnom temperaturom nakon postupka sve do 37.5
Sad tek vidila tvoj post sinoc mi ga uopce nije izbacilo ni jutros..nisan sklona temp uopce ni kad se raspadan tad jedino i mirin a ovo ostalo moram priznat da je nisan nikad mirila neznan ni sinoc zasto sam mirila...danas nista ni jutros ni sad
ivf 11/2019
02/2020
Aanela hvala na info, jer mislila sam ih zvati pred kraj tjedna a sad vidim da nema smisla
Zivot je stao u potpunosti.
A provjeri na transferu u pet su mi rekli da oni rade kao za sad bez obzira na dr. M. Kao nerko triba radit tako da provjeri al od pet do danas nevezano za dr.m se prominilo stanjr i minja se iz sata u sat
ivf 11/2019
02/2020
Cure , u cijeloj Hrvatskoj se odgađaju se svi pregledi, postupci, operacije i ostalo.
I privatnici?😔
Ja sam privatno i rekao je doktor da se ne brinem, da cemo odraditi do kraja, u cet imam punkciju 🤷🤷 Evo ssd mi je poslao mail sa zavrsnim dogovorima i rekao da se vidimo!
Ok..vec si u postupku…al mislim novi postupci jel uzima pacijentice?Gdje si ?
Ma bilo me strah da mi se ne desi kao curama, prekid usred postupka ali zasad se drzimo plana🤷🤷
Ja sam kod drA, a nove ne uzima, dok se ne smiri sve
Ok
.hvala ma odg…jesenas bila kod njega…a sad sam til ici dr.L i kod dr.A da vidimo sto ce opet kazat…Al kad je tako morat cu cekat 6mj ili jesen…jebem ti ode mi godina
Ufff isto tako mislim,ode mi godina….
Trosila ,pila svasta i sto sad…
Ovo je uzas!
U kojoj si bolnici?
Privatno sam.ne nisam hvala bogu krenula u postupak.odmah mi dr rekao da necemo risikirat
Nego mislim trosim na ove sve suplemente 'cajeve a ko zna kad ce ovo zavrsit i dal cu ic prije jeseni
Ono,nemam strpljenja cekata a mora se
Joj, znam kako je, kad si mislim više od 3 godine pokušavamo sve one blage stimulacije i pokušavanja sve zvonsta uzmimo da bi sve bilo još bolje… Strpljenja da… Ja ga baš nemam ali kako si rekla mora se nema druge… S jedne strane sad gledam kad me zvala pa kaže da ne smiju ništa riskirati ne daj Bože virusa u bolnici… Tko zna možda već i je… Jer vjerujem da je više nego ovaj jedan kardilog doktor zatražen…
Mogu ti samo poželjeti strpljenja kao l i sebi i snage… Sorry šta pitam znam da si sigurno pisala zbog čega ste vi u postupku?
Ufff skrarit cu…
44 god
Endometrioza,nemam oba jajovoda
8 neuspjelih stimulacija….
Al od 6 do 8 imala pauzu od 14 godina
Da ni ne lako ali nemoj gubiti nadu, bit će, ne znam kada ali hoće, moramo vjerovati u bolje i dobro. Mislim da se sad moramo svi držati zajedno i shvatiti ova upozorenja i prihvatiti novonastali situaciju.. Za opće dobro svih pa tako i nas tu, jer što prije to shvatimo prije će se sve vratit u normalu. Šaljem ti ovako jedan veliki zagrljaj i da bude sve ok. 😘
Tako je draga!😘
Bozma, Faith i ostale cure … može li se DHEA nabaviti negdje u Hrvatskoj?
Kaže doktor da to mogu slobodno piti ako želim….sad ga hoću hitno nabaviti jer početkom svibnja planiramo novi postupak.
Nemam vremena čekati da s iHerba stigne redovnom poštom, a ako uzmem DHL kožu će mi oderati… po mom izračunu bočica od 80-ak kuna bi me na kraju izašla preko 400 kn
Kaže doktor da to mogu slobodno piti ako želim….sad ga hoću hitno nabaviti jer početkom svibnjaplaniramo novi postupak.
Nemam vremena čekati da s iHerba stigne redovnom poštom, a ako uzmem DHL kožu će mi oderati… po mom izračunu bočica od 80-ak kuna bi me na kraju izašla preko 400 kn
Kaže doktor da to mogu slobodno piti ako želim….sad ga hoću hitno nabaviti jer početkom svibnjaplaniramo novi postupak.
U mom gradu nema i nisu mogli ni narucit,onda smatram da u Hrvatskoj nema
Al s iHerba mi je doslo puno ,puno prije nego su rekli
Mislim za 10 dana da mi bilo doslo
Sortiraj odgovore
Najstariji